Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Kao profesor Zec je i Zorana ministarka pričala na radio Fokusu kod onog Đukele
.Tad sam mislio ,ova je dobra- ima da nas izvuče iz krize koliko su im dobri planovi.Svi oni imaju super priču dok.ne zajašu.Onda dođu na vlast i ne znam šta im se desi sa tom pameću i tim idejama kako da nam bude bolje.Da li je to od one zgrade generalštaba,mnogo zrači pa im popije pamet ili je od kajmaka i dobre hrane.Znam samo da skroz poblesave kad dođu na vlast i zaborave na običan narod...

Kad dođu na vlast onda krene kalkulisanje kako i tu da ostanu.
Očit primer je železara.
Mnogima je jasno da je propala i da je održavaju u životu pumpanjem para. Isto tako je jasno da je neće niko pod bilo kojim ekonomskim uslovima. Znači ekonomija, logika i tržište kažu katanac.
E sad svakom na vlasti su puna usta železare i kako da je zatvori posle toliko priče?
Očit primer je železara.
Mnogima je jasno da je propala i da je održavaju u životu pumpanjem para. Isto tako je jasno da je neće niko pod bilo kojim ekonomskim uslovima. Znači ekonomija, logika i tržište kažu katanac.
E sad svakom na vlasti su puna usta železare i kako da je zatvori posle toliko priče?
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Moja zena ima jedno dva meseca pocela da prodaje zenski ves. Nisam hteo da se mesam u to je me ne interesuje kaze da od zarade hoce da potkrpljuje deo svojih zenskih potrebstina. Prodavala iskljucivo od kuce na preporuku i poznanstva. Neke koleginice sa posla joj porucile nesto robe ona radila prvu smenu a trebala da razdeli koleginicama u nocnoj i ladno joj neka koleginica sa posla obije ormar i pokrade je. Ona dosla kuci sjebana ne moze da veruje, a meni verovatno ostaje da pokrijem taj njen minus
Ne mogu da verujem da kolega kolegu podkrade i da prica sa tobom kao da se nije nista desilo. Klinika gde radi je zatvorenog tipa i niko sem njih nije bio unutra plus nedelja, a nema pojma ko je to uradio.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jel ima kamere itd?
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ka kakve kamere u garderobi gde se presvlace, nije poenta u tome nego smo kao drustvo otisli u q... kad su ljudi poceli svoje da potkradaju za sitnu kintu, pokrala je neka koleginica sa kojom bukvalno provodi 12h dnevno sa kojom jede zajedno, itd... Dosla kuci sva sje..na ne moze da veruje da je neko od kolega toliko spao nisko da je ukrade par gaca, bruseva i carapa.
Jedan za stanovanje i (minimum) jedan za izdavanjeRakhil napisao:Tipican primer je struktura vlasnistva stanova, a kad to spomenes ovako, ljudi hoce oci da ti iskopaju jer misle da je "reseno stambeno pitanje" alfa i omega zivota u vaseljeni![]()

Poslednja izmena od Floyd u 08 Mar 2015, 21:32, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Cuj jedan za izdavanje, za svako dete po jedan.......i penzija i da te cuvaju deca kad omatoris. Gde da se brukas i da odes u staracki dom. Selo da ti se smeje.....
Meni je potpuno normalno da detetu obezbedim stan ako mogu.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ni ja ne vidim sta je tu sa stanovima pogresno?
Naravno da je normalno.
Ako možeš da priuštiš to detetu, zašto to ne bi uradio. Ne mora da znači da će on tu živeti, ali uvek može da ga izda, menja, proda, bilo šta, što će mu dati odskočnu dasku u životu, jer neće morati da plaća kiriju ili kredit 20-30 godina.
Ako možeš da priuštiš to detetu, zašto to ne bi uradio. Ne mora da znači da će on tu živeti, ali uvek može da ga izda, menja, proda, bilo šta, što će mu dati odskočnu dasku u životu, jer neće morati da plaća kiriju ili kredit 20-30 godina.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Naravno da je normalno. Mi pricamo o ovom delu oko "kopanja ociju" ako to ne uradis.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Struktura vlasnistva I disperzija su poremecene u Srbiji. Naravno da nema nista lose u imanju stana. Jeste li vi procitali uopste tekst?
koji tekst? 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa ne odnosi se samo na tekst tvoj post, a i pre si imao postove koji se donose na % stanova u vlasništvu
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Problem nisu nove gace i brusevi.Sh@rance napisao:Ka kakve kamere u garderobi gde se presvlace, nije poenta u tome nego smo kao drustvo otisli u q... kad su ljudi poceli svoje da potkradaju za sitnu kintu, pokrala je neka koleginica sa kojom bukvalno provodi 12h dnevno sa kojom jede zajedno, itd... Dosla kuci sva sje..na ne moze da veruje da je neko od kolega toliko spao nisko da je ukrade par gaca, bruseva i carapa.
Kod moje supruge u garderobi se kradu nosen donji ves,carape,sitni pokloni kao 100 grama kafe,cokolada,sok.I to sve rade koleginice s kojima radi godinama.Al ne mozes uhvatiti.
Naravno ,dosao "majstor"tj.Ja,izbusio rupe,stavio katanac i vec 2 godine niko ne pipa.Zasto bi,kad ima drugih nezasticenih.
Isto kao i sa autom koji ima zastitu,a sledeci je na izvolte.