O ovome i diskutujemo ceo dan. Ne znam nikog ovde da je stavio, al sam se načitao dosta pozitivnih iskustava sa stranih foruma. Ostaje činjenica da se setovi reda veličine 50$ na Aliju i da se naši bezobrazno ugrađuju.Milos_kg napisao:Neko misljenje o ovome? Neko probao, video kako radi u praksi?
http://www.kupujemprodajem.com/LED-glav ... d=20753190
http://www.kupujemprodajem.com/LED-seto ... id=3834809
Ksenoni, biksenoni itd...
Re: Ksenoni, biksenoni itd...
i meni svi kablovi dolaze do fara snopom koji se završava konektorom koji se kači na far, a unutar samog fara je instalacija za pojedine sijalice. Moj far je, koliko se sećam, dosta dubok, al nisam siguran da bi stalo sve zajedno jer ventilator zauzima dosta mesta.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Cene na Aliju su skoro pa vp cene, dodaš šiping i carinu pa ugradnju - dodješ na tih 100e.
Mene više interesuje taj ventilator, odakle vuče vazduh ako je far od nazad zatvoren?
Poslato telepatski
Mene više interesuje taj ventilator, odakle vuče vazduh ako je far od nazad zatvoren?
Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Paja napisao:O ovome i diskutujemo ceo dan. Ne znam nikog ovde da je stavio, al sam se načitao dosta pozitivnih iskustava sa stranih foruma. Ostaje činjenica da se setovi reda veličine 50$ na Aliju i da se naši bezobrazno ugrađuju.

Ajd ugradjuj to, pa ako valja, da probamo i mi

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sad bih ti nesto napisao o razglavljivanju i sta sve moze da stane, ali ne smem, banovace meNexT napisao:Kolko si ih razglavio skidajuci ih 28 puta, kapiram da mogu da stanu dva balasta. I tri sijalice.

Mozda nije prava tema, ali ajde...
Na Meganu imam opciju follow me home.
Da li postoji neka fora da namestim da se svetla pale kad se auto otkljuca?
U garazi mi se svetlo pali na senzor, neonsko je i treba mu 10-20 sekundi da se aktivira sto malo nervira jer nema drugog izvora svetla...
Na Meganu imam opciju follow me home.
Da li postoji neka fora da namestim da se svetla pale kad se auto otkljuca?
U garazi mi se svetlo pali na senzor, neonsko je i treba mu 10-20 sekundi da se aktivira sto malo nervira jer nema drugog izvora svetla...
Može to električar da ti odradi. Poveze da pri aktivaciji zmigavaca usled otkljucavanja dobiju struju maglenke i/ili farovi.
Ma da, to je tek tako, povezes na zicu.od.migavca 
Ako imas tu opciju, to bi trebalo bas to i da radi, da pali svetla ili maglenke, kada se auto otkljuca i da ostaje upaljeno neko vreme, posle gasenja.automobila.
Sent from my Sony

Ako imas tu opciju, to bi trebalo bas to i da radi, da pali svetla ili maglenke, kada se auto otkljuca i da ostaje upaljeno neko vreme, posle gasenja.automobila.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja sam mislio... 
Mislim da ide samo za aktivaciju ali da sklopka treba da vuce struju sa drugog mesta.

Mislim da ide samo za aktivaciju ali da sklopka treba da vuce struju sa drugog mesta.
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Ljudi ajmo pomoc 
Ako ste citali moju temu, ubacujem fabricke bi xenkn farove na auto.
Dobio sam fabricke balaste, medjutim ako radim sa njim, moram da idem na dijagnostiku da se aktivira xenon mod, a to ce da mi izbije jos koji dinar iz dzepa.
Na fabrickim pise da rade na 1100V.
Ja vec imam xenon HID set H7.
Ako kupim adaptere za ove D2S sijalice sto su mi vec dosle sa farom, da li ja to mogu da spojim na moje balaste stare koji po prici valjda prave struju od 23000V a da ne bude kabum sa sijalicom?

Ako ste citali moju temu, ubacujem fabricke bi xenkn farove na auto.
Dobio sam fabricke balaste, medjutim ako radim sa njim, moram da idem na dijagnostiku da se aktivira xenon mod, a to ce da mi izbije jos koji dinar iz dzepa.
Na fabrickim pise da rade na 1100V.
Ja vec imam xenon HID set H7.
Ako kupim adaptere za ove D2S sijalice sto su mi vec dosle sa farom, da li ja to mogu da spojim na moje balaste stare koji po prici valjda prave struju od 23000V a da ne bude kabum sa sijalicom?

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- zrnkemiki
Ma gotovo da sam prelomio da cu da radim sa fabrickim kompletom balasta. Kad vec jedem vnago, jescu do kraja 

Kasika nikad nije daleko od govana.
Samo posle operi zube i to je to.
Samo posle operi zube i to je to.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- zrnkemiki
Jel si probao pa znas
Salim se

Salim se

Jeo sam i ja za neke druge stvari,pa bolje odmah sve da pojedes da ne peres dvaput zube 
Ne moras da pises ovo salim se,pa i ja sam se salio malo gore

Ne moras da pises ovo salim se,pa i ja sam se salio malo gore

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- zrnkemiki
To salim se, je da se ogradim ako si drkadzija