Vežbanje, dijete, teretana...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Mislim da je to neki vid alergena, ali se ljudi zestoko tripuju oko toga tipa da je bez glutena hrana zdravija/manje goji itd.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Nebitno znaci
Ja imam trip da su to izmisljene americke bolesti, tipa laktoza,taj gluten,puter od kikirikija

Ja imam trip da su to izmisljene americke bolesti, tipa laktoza,taj gluten,puter od kikirikija

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ako jedes gluten your dick will fly off. Ima Southpark epizoda o tom gluten tripu. Koliko je para ovaj?
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
ahahahahaha, kako bi ga posmrkao za dva dana

Hahahaha potrazicu za sledecu turuIvan napisao:Stefane trebao si ovaj vej uzeti
Послато са GT-N7100

Urose nemam pojma,sestra mi sad poslala sliku da mi je kupila. Pitala me sta hocu i ja joj rekao da mi uzme par onih proteoinskih "cokoladica" (imaju neke velike kolicine proteina,30-50g),ali me castila i ovim. Pitacu je kad dodje
Ja koristim njihov whey. Može da se kupi u svakoj prodavnici. Odličan mu je ukus.stefanan napisao:Za koji dan stize ovo,videcemo kakav je. Ali Svaba kad napravi...![]()
stefanan napisao:Nebitno znaci![]()
Ovo nije uopšte izmišljeno meni je klinac alergičan na laktozu, a verovatno je i srednja ćerka... da ti ne pričam komplikacije koje smo imali dok su bili bebe.
A što se tiče glutena, imaš ljudi koji su alergični na žitarice(koje sadrže gluten inače)...susreo sam se sa par u životu...veoma nezgodno kod nas
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Bolest se zove celijakija. Đaković je ima i zna da namuči čoveka.
Inače nije toliko česta koliko se olako dijagnostikuje jer je postala pomodarstvo.
Ko nema pomenutu bolest ne treba da se brine i juri bezglutenske proizvode.
Alergija na laktozu takođe. Takođe postoji intolerantnost, ali ima elemenata pomodarstva u poslednje vreme, jer svako postane intolerantan ko dugo ne pije mleko pa sune u sebe pola litre. Potrebno je par dana piti i kod ljudi koji nemaju ovaj problem hronično vrlo brzo prođe privremena intolerantnost. Odnosno, počne organizam normalno da vari mleko.
Mada koji će vam mleko u životu, realno.
Tapatalk
Inače nije toliko česta koliko se olako dijagnostikuje jer je postala pomodarstvo.
Ko nema pomenutu bolest ne treba da se brine i juri bezglutenske proizvode.
Alergija na laktozu takođe. Takođe postoji intolerantnost, ali ima elemenata pomodarstva u poslednje vreme, jer svako postane intolerantan ko dugo ne pije mleko pa sune u sebe pola litre. Potrebno je par dana piti i kod ljudi koji nemaju ovaj problem hronično vrlo brzo prođe privremena intolerantnost. Odnosno, počne organizam normalno da vari mleko.
Mada koji će vam mleko u životu, realno.
Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne razumem, zasto ? Pijem i po litar dnevno, nekada i mnogo vise + brdo jogurta. Mleko je zakon, mleko piju muskarcine i Srbende kao sto sam ja. 

Ko voli pije, ko ne voli ne pije i tako, nema tu mnogo filozofije.
Npr ja ne volim krvavicu, pa je ne jedem. Sto ne znači da mi smeta ili da sam alergičan.
Npr ja ne volim krvavicu, pa je ne jedem. Sto ne znači da mi smeta ili da sam alergičan.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma da, ljudi su hiljadama godina ziveli na mleku, mesu i jajima i onda mi neko kaze kako ne treba jesti/piti nesto od toga...nidza napisao:Mada koji će vam mleko u životu, realno.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja sam skoro otkrio da sam intolerantan na laktozu 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Woosie. Ja pijem mleko i imam dlake na grudima.
Komentar ti nije primeren.To je hendikep sto ja imam.Da li bi se smejao coveku u invalidskim kolicima ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .