Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Šta je brate Landvo? Kopija Lenovo?
Tapatalk
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da su vratili tastere gde im je mesto mozda bi i razmisljao o njemu kao sledecem telefonu. Previse sam se vezao na Note, i mislim da cu se sad tesko odluciti da izadjem iz tog kola. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Mislim da nema veze sa Lenovom, imaju par modela od čega je jedan skinuo dizajn od oneplus one, samo manji i sad ovaj sto je iskopao Huawei. Očigledno kad nemaju inspiracije, oni prekopirajunidza napisao:Šta je brate Landvo? Kopija Lenovo?
Tapatalk
Mislim da je krajnje vreme da mi sa foruma napravimo svoj telefon 
Imamo istaknute programere,imamo ljude koji se razumeju u dizajn i nesebicno objasnjavaju drugima i oplemenjuju im ukus.Imamo i odlicne beta testere koji lupaju telefone.I Urosa da zavalja to Kinezima na Aliju.

Imamo istaknute programere,imamo ljude koji se razumeju u dizajn i nesebicno objasnjavaju drugima i oplemenjuju im ukus.Imamo i odlicne beta testere koji lupaju telefone.I Urosa da zavalja to Kinezima na Aliju.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Mislim da ću uzeti M9 i bez tastera jer ništa drugo nema interesantno, a Note 1 je odavno zreo za penzijuMarkoni napisao:Da su vratili tastere gde im je mesto mozda bi i razmisljao o njemu kao sledecem telefonu.
Treba da kupim LG G3 dual sim (D858), beli ili ako ima zlatni. Sa garancijom od 2 godine , obavezno.
Jel imate preporuku za radnju u BG? Podrazumeva se da ne želim da ga platim 70.000 din u winwin i sličnim radnjama
Jel imate preporuku za radnju u BG? Podrazumeva se da ne želim da ga platim 70.000 din u winwin i sličnim radnjama

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
interesantno je kako je HTC na M9 presao na POWER dugme sa desne strane(umesto gore), isto i iPhone...
@jaksa: Top zona nudi 2 godine garancije i imao sam okej iskustva(4-5 telefona), na ovom poslednjem mi je istog dana crkla vibracija i nisu pravili problem nikakav(zamenili telefon, kapiram da bi neki smarali da se to servisira). mada ta njihova garancija ti ne znaci puno.
a i ako nesto ne valja, crci ce u prvih mesec dana.
uzmi telefon u ruke i zovi redom prodavnice, uzmi najjeftiniji. i 12 meseci te njihove "garancije" ti je dovoljno.
@jaksa: Top zona nudi 2 godine garancije i imao sam okej iskustva(4-5 telefona), na ovom poslednjem mi je istog dana crkla vibracija i nisu pravili problem nikakav(zamenili telefon, kapiram da bi neki smarali da se to servisira). mada ta njihova garancija ti ne znaci puno.
a i ako nesto ne valja, crci ce u prvih mesec dana.
uzmi telefon u ruke i zovi redom prodavnice, uzmi najjeftiniji. i 12 meseci te njihove "garancije" ti je dovoljno.
Poslednja izmena od Nikolaa u 11 Mar 2015, 16:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Milos napisao:Mislim da je krajnje vreme da mi sa foruma napravimo svoj telefon

a dok se sklapa i pakuje ide ovaj rad
https://www.youtube.com/watch?v=o5PhUErm8I4
A Huwaei je kopija HTC One.stefanan napisao:Mislim da nema veze sa Lenovom, imaju par modela od čega je jedan skinuo dizajn od oneplus one, samo manji i sad ovaj sto je iskopao Huawei. Očigledno kad nemaju inspiracije, oni prekopirajunidza napisao:Šta je brate Landvo? Kopija Lenovo?
Tapatalk
I Stefanov fon je isti uvelicani ip5
Sto je naravno dobra stvar za korisnika 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne diraj mi šomija 
Ali da, okvir je isti kao na ip5,ostalo nije ali dovoljno da lici

Ali da, okvir je isti kao na ip5,ostalo nije ali dovoljno da lici
Alo decko, cak.su i ikonice, notification bar i sve sto moze da bude, isto kao na ip 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.