Računari
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Računari
A ako imas prakse ne treba ti uopste, nista te pametno nece nauciti.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Bas to.
Dajte neki predlog za mish. Ne mora biti skup, a da se moze lepo pikati koja igrica na njemu. Sinoc mi utrnula ruka, celu noc sam cepao excel.
Poslato sa Lumia 925
Dajte neki predlog za mish. Ne mora biti skup, a da se moze lepo pikati koja igrica na njemu. Sinoc mi utrnula ruka, celu noc sam cepao excel.
Poslato sa Lumia 925
Poslednja izmena od branja u 11 Mar 2015, 11:34, izmenjeno 1 put ukupno.
I ja najvise mrzim kad mi utrne ruka kad cepam celu noc Excel,narocito kad nece da ucita video 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- branja
Nije to. Za to postoje bivse. Knjigovodja mi sve zivo pobrkala u prosloj godini. Imam genius al je nekako mal.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
I jedini komentar: očajan miš u svakom smislu! Neću uopšte da trošim reči na to šta mu sve nedostaje, nemam vremena da pišem toliko dugo. Sramota za logitech
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Mis je super mi ga koristili u firmi bez ikakvih problema.
I napisao ga je Milos.Xepoj87 napisao:I jedini komentar: očajan miš u svakom smislu! Neću uopšte da trošim reči na to šta mu sve nedostaje, nemam vremena da pišem toliko dugo. Sramota za logitech
Sent from my Sony
Samo laserski gledaj 
Od Logitecha sam ja probao Mx Performance od novijih i bio mi je vrh. Ja gledam samo wireless miseve, kablovi me izludjuju. Pizdim cak i kada mi se isprazni baterija, pa moram na kratko da mu ustekam kabl, dok se baterija ne napuni malo.
Sent from my Sony

Od Logitecha sam ja probao Mx Performance od novijih i bio mi je vrh. Ja gledam samo wireless miseve, kablovi me izludjuju. Pizdim cak i kada mi se isprazni baterija, pa moram na kratko da mu ustekam kabl, dok se baterija ne napuni malo.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- branja
Koristio sam do sad one najjednostavnije i sljakalo sve do j... Imao sam i http://www.gigatronshop.com/misevi/logi ... 01202-5042 ili http://www.gigatronshop.com/misevi/logi ... 1202-35363 da ga j.. ne znam tacno koji i rikno. Buraz ga je satrao. Odgovarao mi je jer je ogroman.
Jel neko ima iskustva sa http://www.gigatronshop.com/misevi/a4_t ... _r8a-35043
Jel neko ima iskustva sa http://www.gigatronshop.com/misevi/a4_t ... _r8a-35043
Koje su neke realne cene za ova dva procesora (još uvek u garanciji ~11-12 meseci)?
1. A6-3650 BOX FM1
2. A6-3670K BOX FM1
Gledam po oglasima, onaj matori q6600 i slični dinosaurusi, za koje ne možeš naći više ispravne ploče, na oglasima su cene 40e, negde više negde manje. Zar je moguće da se ti procesori prodaju po te novce, a da je ne mogu da prodam ova dva relativno nova procesora?
1. A6-3650 BOX FM1
2. A6-3670K BOX FM1
Gledam po oglasima, onaj matori q6600 i slični dinosaurusi, za koje ne možeš naći više ispravne ploče, na oglasima su cene 40e, negde više negde manje. Zar je moguće da se ti procesori prodaju po te novce, a da je ne mogu da prodam ova dva relativno nova procesora?
Ja bih prvo probao sa nekim drugim drajverom. Koji je to uređaj uopšte?
Tapatalk
Tapatalk
Nemam pojma, nešto na ploči od laptopa za security. Nervira me kada mi nešto tako stoji u device managaru, ocd 
Asus laptop X552M.
Ne znam koji drugi driver. Skinuo sam sve oficijelne drivere sa njihovog sajta. Nemoguće da moram negde drugde tražiti, nije to tralala ploča i procesor.

Asus laptop X552M.
Ne znam koji drugi driver. Skinuo sam sve oficijelne drivere sa njihovog sajta. Nemoguće da moram negde drugde tražiti, nije to tralala ploča i procesor.
- branja
Ček jel na taj ide Celeron N pa nešto?
Ja sam za kolegu kupio pre nekih godinu i po u Gigatronu Asus X55 pa nešto, ne znam koji mu je proc al je bio 39990 sa win 8.1 i nema nikakvih problema. Doduše on samo koristi za glupe stvari, ne radi na njemu.
Ja sam za kolegu kupio pre nekih godinu i po u Gigatronu Asus X55 pa nešto, ne znam koji mu je proc al je bio 39990 sa win 8.1 i nema nikakvih problema. Doduše on samo koristi za glupe stvari, ne radi na njemu.