Dobro veče
Re: Dobro veče
Ja gledam cene života u različitim gradovima širom sveta i tako poredeći s Beogradom skontam da imamo neverovatno jeftin net i telefon. Kontam kad prodamo MTS da neće više biti tako.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Bu sotono! Ajd u vodu.H4wkeye napisao:Sta sam sinoc sanjao jbt. Methane kod Alvirka u SAT-u testira neki auto i prica o njemu![]()
![]()

Širim haos!
Ne znam nikoga da koristi fiksni pa nisam na njega ni mislio. Mobilni jeste jeftin.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
methane.master napisao:Bu sotono! Ajd u vodu.H4wkeye napisao:Sta sam sinoc sanjao jbt. Methane kod Alvirka u SAT-u testira neki auto i prica o njemu![]()
![]()

- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Ne vidim razlog da mobilni bude skuplji posle privatizacije, jer i sada imamo Telenor i Vip koji su slični sa cenom kao i MTS, a da je jeftinija pretplata nego preko jesteAcaKayak napisao:Mobilni jeste jeftin.
Zato što kad bi prodali mts svi zajedno bi digli cene. Ovako ne mogu jer ih niko ne bi koristio pored jeftinog mtsa
A šta mts spečava da digne cene?
Da li su trenutne cene tržišno realne, da se tako izrazim?
Ne znam za mobilnu telefoniju, ali zbog prirode posla dosta mojih kolega je putovalo od NL do Koreje. Ranije pogotovo, sad manje, su svi bili opsednuti ultra brzim i jeftinim netom. Do te mere je išlo poređenje, da ono što smo mi imali kao mainstream pre par godina tamo si imao za džabe.
Da li su trenutne cene tržišno realne, da se tako izrazim?
Ne znam za mobilnu telefoniju, ali zbog prirode posla dosta mojih kolega je putovalo od NL do Koreje. Ranije pogotovo, sad manje, su svi bili opsednuti ultra brzim i jeftinim netom. Do te mere je išlo poređenje, da ono što smo mi imali kao mainstream pre par godina tamo si imao za džabe.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja ne znam da sam negde video drasticno skuplji mobilni, cak naprotiv. Kod nas samo ima vise paketa prilagodjenih sirotinji, ali po ceni minuta prosecnoj (o internetu da ne govorim) ne bih rekao da smo nesto nisko.
To sto ti kazes tesko moze da se desi ako bude moguc upliv drugih na trziste.
To sto ti kazes tesko moze da se desi ako bude moguc upliv drugih na trziste.
Ne verujem da je toliko teško, čak mi je daleko realnija opcija.
Što se tiče cena, 5 puta je skuplji net u većini gradova koje sam gledao u kojima bih živeo.
Cene minuta su napisane po minutu, nakon isteka pretplate i tu smo daleko najpovoljniji.
Što se tiče cena, 5 puta je skuplji net u većini gradova koje sam gledao u kojima bih živeo.
Cene minuta su napisane po minutu, nakon isteka pretplate i tu smo daleko najpovoljniji.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Imam potpuno suprotne utiske o cenama, a nije da nisam bio preko i da nisam koristio mobilni.
U ul. Braće Jerković kod okretnice 26. radar i to varijanta sakriven uređaj i operater u civilu, a uniformisani zaustavljaju 200m kasnije. Menjaju strane ulice.
Jutros ih nisam video.
TT
TT