Audi R8
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Audi R8
NexT napisao:A i ti si nasao da ocekujes kreativnost od Audija

Audi R8 LMS:

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

https://www.youtube.com/watch?v=-kNLeD-feQ0

LMS

Audi R8 e-tron weighs a 1,840 kg. Nevertheless, it's still able to run the 0-62 mph (0-100 km/h) sprint in 3.9 seconds before topping out at an electronically-capped 130 mph (210 km/h) or 155 mph (250 km/h). These performances are possible thanks to a couple of electric motors providing a combined output of 462 HP (340 kW) and 920 Nm (679 lb-ft) of instant torque.
It comes with a 92 kWh lithium-ion battery pack which will provide enough juice for a range of up to 279 miles (450 km).

Dve tone trkački auto.
Ma daj. Milion konja da mu stave to je sviranje kurcu.
Tapatalk
Ma daj. Milion konja da mu stave to je sviranje kurcu.
Tapatalk
Može dosta da se spasi spuštanjem težišta dole ali svakako nije to to. Kočenje ne vidim kako bi rešili.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kočenje mu puni baterije.
GT-R ima 200 kg manje pa kida
Boringly average, but also perfect for school run mums

Al ovaj trkac ima offset pozadi, skoro ko TypeR 

Šta bre GTR kida? GTR je smešan naspram trkačkih automobila. A ovde je na to dodatnih 200kg u pitanju.Ji 4Tze napisao:Kočenje mu puni baterije.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa kad ne znaju bolje tj. lakše. Rekoh ja da Audi ima problem da bude u toku s tehnologijom. A onda će za jedno 15 godina da tvrde da su bili prvi 

Boringly average, but also perfect for school run mums