NexT napisao:Al ja cu da kazem da je Fulda sranje. To ti je ko Opel. Glumi Nemca, a u stvari ku*ac.

NexT napisao:Al ja cu da kazem da je Fulda sranje. To ti je ko Opel. Glumi Nemca, a u stvari ku*ac.
Ne znam za Nemačku ali u Austriji su obavezne do 1.4 ( ne znam sad, da li prolaziš kroz A) isto važi i za Češku i slične zemlje....znači bolje ti je pođeš sa zimskima, kraj krajeva nikad se ne zna kakvo vreme če bitiPaja napisao:Neće biti mraza, ali će noći i dalje biti blizu nule. Montiraj ih al budi oprezan.
Ja i dalje pratim prognozu. Nešto mi se čini da ću da ih montiram posle Berlina. Za tamo najavljuju jutarnje mrazove.
walkeru imam za tebe jos bolje resenje, michelin pilot exalto 2 u 215/45/17 sa 4,5-5mm sare...Day Walker napisao:Sava je oko 8700, Fulda 10800, GY-Dunlop 13-14.000rsd, Mich i Conti jos skuplje
Bas si velikodusan, ali ne hvaladragan napisao:walkeru imam za tebe jos bolje resenje, michelin pilot exalto 2 u 215/45/17 sa 4,5-5mm sare...Day Walker napisao:Sava je oko 8700, Fulda 10800, GY-Dunlop 13-14.000rsd, Mich i Conti jos skuplje
edit - tj jeftinijie resenje...
Samo rano ujutru i kasno uveče je ta temperatura. Oko 10 je ovih dana poslepodne recimo. Preko dana verovatno i više.NexT napisao:+3 i kisa, znaci na tlu relano 1-2 stepena je bolje za letnje?
Pa ovaj moj Dunlop 4D nije obavesten onda