Sa rumunskim tablicama a dete ima i majku i oca?Grujic napisao:To ume da bude jedan od rodititelja ako je borba oko starateljstva...
Beograd
Re: Beograd
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Poslednja izmena od samo polako u 13 Mar 2015, 14:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne kapiram? Vest je bila samo oteto dete od majke i rumunske table kola, epilog sam video tek posle.cozmo napisao:Sa rumunskim tablicama a dete ima i majku i oca?Grujic napisao:To ume da bude jedan od rodititelja ako je borba oko starateljstva...
Bilo je na nekim vestima da je otac dosao odmah... i da su strane table, jos pre nego sto je objavljeno da je pronadjena.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa ja nisam sedeo i citao vesti, samo sam video prvu objavu na blicu i onda na forumu videh da je dete nadjeno
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A jbt, vidim ja negde ko pola 2, panduri Heklerima kod mosta u Brankovoj zaustavlju kola.
Širim haos!
@Grujic: sorry, profesionalna mi deformacija posto sam na licinom mestu u medijima pa odma cujemo sve.
Bilo je jurnjave i ovde kroz centar.
Koliko sam upoznat majci su i prste slomili jer nije dala dete...
Bilo je jurnjave i ovde kroz centar.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
cozmo napisao:
profesionalna mi deformacija posto sam na licinom mestu u medijima pa odma cujemo sve.
Eto Cozmo kako si napisao ispada da ju joj lomili prst po prst dok nije dala dete, eto kako moze krivo da se postavi recenica i da se shvati pogresno, nije ni cudo sta sve u medijima mozemo da procitamo a da je u stvari drugacije. Stvarna situacija je bila da je otmicar odgurnuo zenu te da je ona prilikom pada slomila prst

Pa novinari, od svega sto napisu, oduzmes 80% drame i preuvelicavanja i dobijes skoro realnu sliku.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ma bitno da su oni devojcicu nasli i uhapsili otmicare. Pohvale za MUP, vrlo brzo su odreagovali.
Cak su i sutnuli majku. Inace, su i hteli da bace bebu tokom potere. A prste je povredila tokom otimanja deteta od strane otmicara.BAJKER napisao: Stvarna situacija je bila da je otmicar odgurnuo zenu te da je ona prilikom pada slomila prst
Informacija je da su oni probijali blokadu, znaci napravili su im sacekusu.
Po svim informacijama, akcija je profi izvedena (mislim na MUP).
Edit: zaustavio ih presretac posle blokade.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3