Ja ne volim da iznosim sud ad hoc, ali ceo slučaj je užasno čudan za sada. Ako sam dobro razumeo oni su došli iz Francuske da u Braće Jerković kidnapuju dete i odvedu ga negde, najverovatnije u inostranstvo (sudeći po pasošima koji se spominju). U najboljem slučaju imaju jednu granicu da prođu, a s obzirom kuda su krenuli, imaju čak dve. Pritom ih hvataju čitavih dva sata kasnije na udaljenosti koja se prelazi za 30 minuta, a da za to vreme ni kola nisu promenili. Uz sve to, auto je prilično karakterističan, a ni karakteristične strane tablice mu nisu zamenjene. Svakako bi trebalo sačekati dodatne i zvanične informacije, ali one su uglavnom u prethodnim slučajevima bile beskorisne i nisu mnogo pomagale u rasvetljivanju slučajeva, štaviše, dosta puta su samo dodatno komplikovale slučajeve, ili ih simplifikovale do apsurda.Uroš S. napisao:Šuplja mi je priča na sve strane, pritom mi ona uhapšena žena deluje kao sve samo ne kao kriminalac, a otmica je ozbiljna stvar i od toga se ne počinje kriminalna karijera.
Edit: Braće Jerković, ne Voždovac