E danas sam zaista prvi put poželeo da imam kamericu u kolima. Kakvih sve ludaka ima pa to je neverovatno. 18:30 kiša, sa Gazele se penjem u Kneza Miloša, prilično automobila. Primećujem da odozdo ide BMW

i odmah nasućujem neki zijam. Oduzimam gas i lagano kočim, što se ispostavilo kao prava stvar. Lik pod suludim gasom se penje odozdo i primećujem da debelo mota kontru, proleće ispred mene i vidim da zadnji deo šeta i da je nagranici da završi u bankini. Nekako ga je uspeo da ga iskontroliše i penje se na trolejbuski nadvožnjak. Po već uvežbanom i obzirom na godine sve češće primenjivanom "Pusti budalu" metodu, idem iza na bezbednom odstojanju. Lik nervozno menja trake, ali džabe, gužva. Dolazim iza i sad zagledam. BMW E34 sa crnim štopaljkama (kakve su se nekad vreme pravile na Yugu i G2, autolakom), gume naravno ogromne, i naravno ćelave i vrhunac, na gepeku nalepnica sa iscrtanim Nurburgring Nordschleife. Aaaaa

Naravno lik nastavlja da menja trake, i kako to obično biva u takvim situacijama, ide sporije nego da je ostao u onoj u kojoj je bio i verovatno još više pizdi. Da nije Kneza Miloša, verovatno bi se zaleto kroz suprotan smer. Još jedna neiživljena Tokio Drift wannabe paljevina, koji je jeftino kupio matori auto koga ne održava, i iživljava se sa njim, sa samouverenošću kakva može biti samo posledica arogancije, jer misli da sve zna i da je neuništiv. Što će takav bilmez negde da se stuče, u principu me nije briga, ali problem je što takvi obično povuku za sobom i potpuno nedužne ljude.