Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Velja »

Džabe mozgamo, predpostavljamo i zaludjujemo se... Aktuelna podrška zapada i tolerisanje svakog idiotluka koji urade ili izgovore ovi naši, objašnjava sve oko izbora i posle njih.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

I demokrate su se pokazale kao poslednji ološ posle izbora. Prvo su se podelili a posle je svaki od njih tražio način da se prilepi uz aktuelnu vlast. Jaka mi je to opozicija...
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Problem je sto su i drugi isti. Nema nekog ko nudi nesto drugacuje. U stvari kad dodju postanu isti. :) problem je u ljudima moralu i sistemu koji to omogucava
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

starac vujadin napisao:Kada bi vratili vreme unazad da li bi sada mnogi, kao tada iz prostesta, glasali za ove da bi "kaznili" demokrate ili bi glasali za demokrate? Nisu svi isti i nisu isti kurac. Ako ništa oni prethodni su bili manje loši. Skoro (verovatno "sve", ali ovo za svaku sigurnost kažem "skoro") svaka stvar je bolje funkcionisala tada.
Reci mi koje stvari, a da nisu zavisile od vestacki podignutog standarda lopovskim privatizacijama i sarene laze o boljem sutra?
Sta bi oni to danas uradili bolje?
I sta rade sada isti ti, osim sto ljube buljsona ovim sadasnjim doktorima nauke?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Eto Radulović je ponudio neku konkretnu priču. Kad su se svi već izređali, mogao je i on da se oproba.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Sada mozemo bilo koga da probamo. Od zutih ljudi, supermena u snegu, akvamena u poplavama, ordenja i fejsbuka na fiksnom, gore ne moze sigurno.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

nikaragva napisao:Eto Radulović je ponudio neku konkretnu priču. Kad su se svi već izređali, mogao je i on da se oproba.
:o Da satre javni sektor? Jedini segment društva koji nešto radi, ima donekle sigurnu egzistenciju, niko ga ne izdržava, pokreće ono malo jada aktivnih privatnih firmi... Pa jel' cilj da celu Srbiju srozamo na nivo afričkih i azijskih robovskih ekonomija?
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

hihihihhii, u Veljalendu svi rade u javnom sektoru i voze Golfa :kezo:
Moram ti reci, Veljo, od svih ljudi iz javnog sektora tebe najradije izdrzavam :mrgreen:

Radulovic u poredjenju sa ostalima je dobro resenje, ali je iluzorno ocekivati da neko sa takvim stavovima (citaj: bez populizma) dogura do cenzusa u nekolio meseci. Njima tek predstoji jacanje i profilisanje.
Radulovic u apsolutnom smislu nije najbolje resenje po mom misljenju, ali je strahovito bitan za politicku scenu kao katalizator drugacijih ljudi u politici. Mnogi su vec, a da znam, videli Radulovica i rekli "cekaj, ako on prolazi sa tako radikalnim idejama za ovo drustvo i dobije toliku podrsku, onda i moja prica ima sansu". Nama treba vise politickih organizacija koje zastupaju raznovrsne politicke programe umesto ispraznog populizma DS, SNS i ostalih ucmalih struktura.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Rakhil napisao:Moram ti reci, Veljo, od svih ljudi iz javnog sektora tebe najradije izdrzavam :mrgreen:
Drago mi je i to će me motivisati nadalje :sesir:
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Meni najjači ovi što nisu glasali pa onda gledaju koliko je procenata ko imao ako se računaju i oni. Cirkus, majke mi.

Jbg druže, odlučio si da budeš nebitan, šta se sad guraš. Sledeći put izađi na izbore pa se pitaj nešto.

Čisto da se razumemo, ne pišem ovo da bih branio naprednjake, mislim da su apsolutno najgori šljam, samo u poslednje vreme ne volim ljude bez stava koji kad se nešto desi odjednom postanu pametni. Razumem ja da je izbor ne glasati i reći neću da podržim nikoga ko je loš, al jbg, bolje podrži onoga ko je manje loš nego se pravi pametan kako neko nije trebao da pobedi jer je najgori a tebe druže mrzi da digneš dupe iz fotelje jer je eto neradni dan koji si ti kao vredan radnik zakonski zaslužio.

Da daju slobodan dan za izlazak na izbore, izlaznost bi bila 99,98% i onda niko ne bi govorio kako se eto opredelio da neće nikoga da podrži jer misli da su svi loši.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Izbori su nedeljom Aco :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

@Aca
Ako meni pišeš, mislim da si me pobrkao sa nekim. Moje višegodišnje uverenje je svakim danom sve čvršće
Velja napisao: Aktuelna podrška zapada i tolerisanje svakog idiotluka koji urade ili izgovore ovi naši, objašnjava sve oko izbora i posle njih.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Velja napisao:
Rakhil napisao:Moram ti reci, Veljo, od svih ljudi iz javnog sektora tebe najradije izdrzavam :mrgreen:
Drago mi je i to će me motivisati nadalje :sesir:
Veljo, povedi nas na neki poslovni ručak. Rakhil časti. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Rucak ? :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

:kezo:
Mora da ponese evriće za pevaljku :D
Odgovori