Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Meni je i dalje fascinantno što većina ljudi misli ovde da se posle glasanja kao neki glasovi broje....
Utopsitička iluzija, naročito za zemlju kao što je naša. Postoji neki privid demokratije sa tim glasanjem.
Ja ne glasam, već godinama. Glasali,ne glasali - SPS je u vlasti.
Utopsitička iluzija, naročito za zemlju kao što je naša. Postoji neki privid demokratije sa tim glasanjem.
Ja ne glasam, već godinama. Glasali,ne glasali - SPS je u vlasti.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Potpisujem.branja napisao:Bio sa stricem pre vise od 10 godina nekoliko puta u DSS, zadivilo me je koliko su imali pametnih i skolovanih ljudi. Uglavnom sa prirodnih nauka, etf, matematicki, tmf, fizika, masinac, fina ekipa. Ali nekako godinama ti ljudi su ostali u zapecnu hostaplera koji su bezobrazni i sebicni. Vecina tih ljudi nije vise u DSS.
Poslato sa Lumia 925
Brzine idu u H-a !!!

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Malo si mlađi da bi se setio Margaret Tačer. Zvali su je Čelična ledi, pa vidi koliko je bila bez autoriteta.AcaKayak napisao:Ftj, da, ali su te zemlje banana države. Ja sam svestan da je moja izjava prilično glupa i bez nekog dobrog osnova (smatram da su podjednako inteligentne*, sposobne i da mogu da rade ovaj posao) ali mi samo glupo deluje i totalno mi je bez autoriteta nekako da je žena na čelu države. Ne kažem da je loše, vidim da je Nemcima sasvim ok.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kakva je to gospodja bila, da nam je jedna danas ovde 

Vidi se da si hardcore desno usmeren 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Liberalno, ne desno 

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ili Tačerka ili Dušan Silni ili Al Bagdadi...
Čvrsta ruka nam je potrebna,ali za ove sekretare i "leva ruka desni džep" funkcionere.
Narod ko narod.Nema te energije da menja vlast nemirima na ulici.Sve to je prošlo,davno prošlo vreme.
Čvrsta ruka nam je potrebna,ali za ove sekretare i "leva ruka desni džep" funkcionere.
Narod ko narod.Nema te energije da menja vlast nemirima na ulici.Sve to je prošlo,davno prošlo vreme.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Dzabe ga tupimo. Od Slobe pa do picoustog sve su to glumci placeni da nas zamajavaju. Sistem nije sredjen jer drugima odgovara da bude tako. Da bi neke zemlje zivele bolje moraju neki mali biti kolonije i ziveri od mrvica. Tako da ga dzabe tupimo.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Pa dobro malo te vuče ne desno, ali ipak si u pravu, iako je bila Thacerka za moje pojmove malo previše hardcore.Rakhil napisao:Liberalno, ne desno
Kao dodatak pošto u ovoj temi nisam pisao zbog više menje slabog poznavanja realne sitaucije u Srbiji mogu samo reči da bi naslov umesto Srbija mogao slobodno biti Slovenija, samo akteri bi se zamenjali
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Naravno da se broje i da nema manipulacija, cak i na ovim zadnjim izborima. Bio sam u vise birackih odbora i kontrola na birackim mestima. Nema teorije da zatvoris spisak ako ima bilo kakvo neslaganje. Sve stranke su tu i zapisnik, broji se i po vise puta, radi se i detaljna kontrola samih listica.superboss napisao:Meni je i dalje fascinantno što većina ljudi misli ovde da se posle glasanja kao neki glasovi broje....
Naravno ovo vazi za Zemun, Beograd. Ogradjujem se od selista i slicno.
Naravno spinovanje moze da se radi (kao fora sa onim ukradenim listicima i slicno), ali godinama unazad sam u kontroli pa znam kako sve funkcionise, kako ide u RIK, kako se tamo kontrolise. Stranke imaju uvid u sve odlicno i ne moze sutra RIK da objavi neki rezultat a da se ne sazna da je namesten.
U Slobino vreme je, naravno, bilo drugacije.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Šta nema teorije, višak lagano našteluješ, a i manjak može. Na kraju se svi sloże da je jednostavnije za sve da našteluješ neslaganje nego da se ostaje do tri ujutru.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Brutalno...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...