Putevi u Srbiji
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Re: Putevi u Srbiji
U SM je jedino kritična deonica kroz uži centar grada (Žitni trg- hotel Sirmijum i put kroz Laćarak). Svi ostali putevi su u mnogo boljem stanju nego u Beogradu. Navešću primer - Neznanog Junaka, od VMA do Pinka i bulevar (ne znam kako se bese zove) od Dvora do Pinka....blagi užas.
------/\_______/\______/\---------/\_______
Ne pamtim da je bilo ovoliko kratera po ulicama, a istovremeno rade cele ulice - V Stepe, Dimitrija Tucovića, V Ilića.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
V. Stepe su samo tako zbrljali.. Ocaj zivi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Niko ne spominje nenormalne neravnine, ne rupe nego neravnine, milioni jedna zakrpa, neke ulice su bukvalno cele od iskopina pa popunjavane, onda udubljenja, ispupcenja, sahtovi,ne moz' tocak da predje 3m po ravnom, strasno, toliko jedna uzasna voznja da nemam reci.
Ajmo neku akciju tipa slanje milion mailova na neku adresu, bilo sta. Ono govno od gradonacelnika
Ajmo neku akciju tipa slanje milion mailova na neku adresu, bilo sta. Ono govno od gradonacelnika

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Džabe bi slao. Pogledaj trotoare, prođi Knez Mihajlovom, užas.
Sve deluje podlokano, ova količina vode u zemljištu pravi te kratere.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Tu sam prolazio vise puta zadnjih nedelja, ulica Neznanog Junaka je u sasvim pristojom stanju, nikakvih problema pri voznji.Martin napisao:Navešću primer - Neznanog Junaka, od VMA do Pinka i bulevar (ne znam kako se bese zove) od Dvora do Pinka....blagi užas.
Bulevar Oslobodjenja isto u odlicnom stanju sve do samih sina, tj prelaska preko sina na autokomandi gde ipak mora da se uspori na 30-40 km/h, mada i tamo nije strasno.
Bas povece rupe dubine i po 15tak cm su se pojavile u Marsala Tolbuhina na Cukarici, gde su i sahtovi upali solidno pa je dobro da se pazi.
Bul. Osl. ka Trošarini je počeo da se raspada, deo oko Marakane. Danas smo prošli tuda.
Kad pomenu trotoare, pitam se ko je tvorac genijalne ideje da se trotoari popločavaju, a ne da se asfaltiraju.Ji 4Tze napisao:Džabe bi slao. Pogledaj trotoare, prođi Knez Mihajlovom, užas.
- Ji 4Tze
A što ne i trgove onda ne asfaltirati? 
Popločanje je bolje u svakom slučaju sem što ga treba izvesti kako treba inače bude problem. Kao da pitaš što se ne prave kuće samo od betona.
Zna li neko kakvom je stanju vršački trg?

Popločanje je bolje u svakom slučaju sem što ga treba izvesti kako treba inače bude problem. Kao da pitaš što se ne prave kuće samo od betona.
Zna li neko kakvom je stanju vršački trg?
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ja koliko se secam price kada je radjena ulica srpskih vladara, ploce su postavljenje bas zbog vanrednih intervencija. Mogu lakse da se sklone i vrate bez krpeza i cekanja da neko dodje da betonira i asfaltira.
E sad, jedini je problem sto su zaboravili da niko nikad nece vratiti ploce onako kako bog zapoveda, ili da ce automobili da ih jasu 24/7.
E sad, jedini je problem sto su zaboravili da niko nikad nece vratiti ploce onako kako bog zapoveda, ili da ce automobili da ih jasu 24/7.
Sitan detalj su prevideli.
Ne interesuje me šta gazim dok je ravno i ne pomera mi se pod nogama. Ne postoji poplučan trotoar u Beogradu koji je ravan i gde ploče ne rade pod nogama.
Ne interesuje me šta gazim dok je ravno i ne pomera mi se pod nogama. Ne postoji poplučan trotoar u Beogradu koji je ravan i gde ploče ne rade pod nogama.
- Ji 4Tze
Pajo, popločavanje je staro koliko i okućnica
dakle hiljadama godina unazad.
Čim nešto danas nije kako treba, ima veze ili sa materijalima ili sa izradom. Ovo prvo je ređe problem a ovo drugo je pravilo kod nas.
Srpskih vladara je promašaj u izvođenju i to se zna još od pre... Pa ne sećam se godine, problemi su se pojavili prvom prilikom. Postoje neki principi kojih mora da se pridržava a toga tu nije bilo.
Zato pitam baš za vršački trg, trebalo bi da je postojan.

Čim nešto danas nije kako treba, ima veze ili sa materijalima ili sa izradom. Ovo prvo je ređe problem a ovo drugo je pravilo kod nas.
Srpskih vladara je promašaj u izvođenju i to se zna još od pre... Pa ne sećam se godine, problemi su se pojavili prvom prilikom. Postoje neki principi kojih mora da se pridržava a toga tu nije bilo.
Zato pitam baš za vršački trg, trebalo bi da je postojan.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ja se ozbiljno brinem koliko retardiran svet donosi odluke u Beograd putu. Neko je jutros poslao ekipu u jutarnjem spicu da krpi ulicu Dalmatinsku. Zaticem ih na raskrsnici sa Stanoja Glavasa gde ne mozes nigde sem u rikverc i nazad u Cvijicevu gde je vec haos. Ne moze da se udje u Starine Novaka uopste iz Cvijiceve.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
U kakvom su stanju pojedine beogradske ulice, Dalmatinska je odlicna. Ali kad su u pitanju radovi u takvim ulicama, pa makar bile i u jutarnjem spicu, sto opet ne smatram normalnim, ali smatram ocekivanim, trebalo bi na pocetku ulice stavitu barikadu, kako vozaci ne bi dolazili u problem da kada dodju do radova ne mogu ni da ih obidju ni na koju nacin, nego moraju u rikverc da se vracaju na pocetak iste, pa da traze drugi put do odredista.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Juče ZR-NS,preko Žablja.Ajoooj šta sam Bogu zgrešio.Poslednji put moj auto vidi ovu deonicu.Ne mogu da kažem "put" jer to svakako nije.A smejurija je što svaka izborna kampanja markira ovu deonicu kao obaveznu za obnoviti,kad dođu na vlast.Klasičan vobler.