Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Jel ti objašnjavaš meni, ili Pavlu? 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A ti se kao pa sećaš nečega kad si imao 4?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nas dvojica cini mi se imamo slicno misljenjeGrujic napisao:Jel ti objašnjavaš meni, ili Pavlu?

@Ji 4Tze
Za divno cudo - da.
Nekih skorijih perioda zivota se uopste ne secam, ali ima nekih (lepih) stvari iz ranog detinjstva kojih se secam skoro kao da su se juce desile.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A neke i izmišljene 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Kada jedna recenica govori hiljadu reci, hrabar covek:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/542930 ... -svi-misle
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/542930 ... -svi-misle
"Nije ponestajalo kiseonika
Direktor Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek rekao je da nisu tačne informacije da je u ambulantnom vozilu ponestajalo kiseonika i da ga je bilo za samo vremena. „To je specijalizovano vozilo koje se koristi za ovakve prilike i u petak je bilo dovoljno kiseonika da se beba transportuje, ako treba, i do Subotice“, rekao je Đerlek."
Opa opa. Nije valjda da se helikopter za džabe dizao.
Trebali su im glasovi novopazarčana izgleda.
Direktor Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek rekao je da nisu tačne informacije da je u ambulantnom vozilu ponestajalo kiseonika i da ga je bilo za samo vremena. „To je specijalizovano vozilo koje se koristi za ovakve prilike i u petak je bilo dovoljno kiseonika da se beba transportuje, ako treba, i do Subotice“, rekao je Đerlek."
Opa opa. Nije valjda da se helikopter za džabe dizao.
Trebali su im glasovi novopazarčana izgleda.
- schonenk
Povodom godisnjice pobede na vanrednim izborima grad izlepljen slikama premijera. Nisam verovao dok nisam jutros obratio paznju. Zaista jeste tako, jesu potrosili nas novac na njegove fotke.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
"Ne postoji veća vrednost ni radost, od borbe za modernu i uređenu Srbiju" 

Hahahhaah
Ali je rekao kasnije i da to nikako ne bi pomoglo bebici. Ona je HITNO morala na vestacka pluca. I pored kiseonika, moglo je doci do fatalnog ishoda. Kiseonik je bukvalno odrzavao samo kakav takav rad srca. Bila je skoro klinicki mrtva.nikaragva napisao:"Nije ponestajalo kiseonika
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- schonenk
Bilo bi lepo da podelis sa nama izvor.
Ja sam te plakate primetio u nedelju kod bolnice Dragisa Misovic i bilo mi je odvratno da je neko to kacio na dan zalosti, ali verovatno treba vremena da oblepe ceo grad.schonenk napisao:Povodom godisnjice pobede na vanrednim izborima grad izlepljen slikama premijera. Nisam verovao dok nisam jutros obratio paznju. Zaista jeste tako, jesu potrosili nas novac na njegove fotke.
Reko covek u emisiji kod Bujketa.schonenk napisao:Bilo bi lepo da podelis sa nama izvor.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”