Auto sedišta za decu
Re: Auto sedišta za decu
Oko nove godine kod uvoznika, ali nema više izgleda, 17k. Pogledaj cene ostalih, još grđe.
TT
TT
Jebo te Cybex. Oči mi ispale sinoć.
Elem cene su svuda manje više iste, ali mnogi nemaju Q fix.
Ovi su mi blizu hotela u Berlinu http://www.baby-walz.de/Autositze-Kinde ... 36-kg.html
Q fix otpada zbog boja i ostaje Q2 fix. Na prvu bih uzeo crveno, ali pošto Nemci znaju da sam ja čovek esteta, ono je skuplje 10€ od ostalih. Ajde rangiraj boje po želji.
Elem cene su svuda manje više iste, ali mnogi nemaju Q fix.
Ovi su mi blizu hotela u Berlinu http://www.baby-walz.de/Autositze-Kinde ... 36-kg.html
Q fix otpada zbog boja i ostaje Q2 fix. Na prvu bih uzeo crveno, ali pošto Nemci znaju da sam ja čovek esteta, ono je skuplje 10€ od ostalih. Ajde rangiraj boje po želji.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pa ja lepo kazem da nisi normalan, ovo je prvi link koji sam ti poslao zato sto su ti blizu
Mozemo mi da rangiramo do sutra kad ne znas sta ima tamo kad udjes. Meni se svidja ovo Grape, al pitacu i zenu. Mozda uzmem isto koje sad imam samo da bi tebe nervirao
Pogledacu i ovaj M-fix pre nego krenes, to je najnoviji Cybex i vrlo mi je zanimljiv, samo da vidim jesu li ga spucali u zid i sta kaze telemetrija.

Mozemo mi da rangiramo do sutra kad ne znas sta ima tamo kad udjes. Meni se svidja ovo Grape, al pitacu i zenu. Mozda uzmem isto koje sad imam samo da bi tebe nervirao

Pogledacu i ovaj M-fix pre nego krenes, to je najnoviji Cybex i vrlo mi je zanimljiv, samo da vidim jesu li ga spucali u zid i sta kaze telemetrija.
Taj M fix mislim da sam sinoć nalazio dosta jeftino negde u Drezdenu.
Svakako mi je ideja da radnji pustiš mail, da vidimo da li ga ima i da li daju tax free.
Svakako mi je ideja da radnji pustiš mail, da vidimo da li ga ima i da li daju tax free.
Q2 fix je bio u raznim bojama u Aksi u Jurija Gagarina. Pikiram da uzmem još jedno. Trebao sam odmah 2 komada da uzmem kad su bili za 16 hiljada na sniženju pre nekoliko meseci.
Tapatalk
Tapatalk
- Rakhil
Na Aksinom sajtu vec XY vremena stoje dve boje, crveno-narandzasto kao moje i crno-sivo. Zacudilo bi me da u radnji ima veci izbor?
Drugo, mislim da brkas sedista, Q2 je izasao pre koji mesec, Q je prisutan godinu i kusur, a ako je bio ikada na akciji za 16.000 roknucu se. Da ne mislis ti na Solution X2-fix?
EDIT: cekaj bre, sta ce ti dva sedista, jel to najava nekih lepih vesti?
Drugo, mislim da brkas sedista, Q2 je izasao pre koji mesec, Q je prisutan godinu i kusur, a ako je bio ikada na akciji za 16.000 roknucu se. Da ne mislis ti na Solution X2-fix?
EDIT: cekaj bre, sta ce ti dva sedista, jel to najava nekih lepih vesti?
SolutionX2-Fix je bilo na snizenju kada sam ja kupovao. Mislim da je bilo nesto preko 14.000 din.
Dva auta, dva sedišta?
Moja greška, X2 fix je u pitanju.
U čemu je bolji Q2? Izgledaju veoma slično.
Drugo sedište za drugi auto, ne možemo da se nahvatamo. Jedino rešenje bi bilo da svaki dan vadimo sedište sa detetom i nosimo kući. Nerealan scenario.
Imamo dva sedišta, ali Kiwi je prerastao pa popizdim dok ga ubacim.
Tapatalk
U čemu je bolji Q2? Izgledaju veoma slično.
Drugo sedište za drugi auto, ne možemo da se nahvatamo. Jedino rešenje bi bilo da svaki dan vadimo sedište sa detetom i nosimo kući. Nerealan scenario.
Imamo dva sedišta, ali Kiwi je prerastao pa popizdim dok ga ubacim.
Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ovaj Surefix staviš pod mišku maltene.
Boringly average, but also perfect for school run mums
I X2 je ko perce, prebacivali smo jedno vreme. Kiwi smo imali samo jedno i njega smo prebacivali, ali prečesto smo upadali u asinhronizaciju.
Uzeću verovatno još jedan X2, čini mi se da je bolji value for money od Q2.
Tapatalk
Uzeću verovatno još jedan X2, čini mi se da je bolji value for money od Q2.
Tapatalk
- Rakhil
Q2 jeste bolje sediste u apsolutnom smislu, ali malo, X2 je bolji value for money.
Q2 je za debile kao ja koji ce da plate vise jer je nesto Platinum serija
Q2 je za debile kao ja koji ce da plate vise jer je nesto Platinum serija

I ja cu morati jos jedan X2 da uzmem, ali nije frka pa cu cekati opet neki popust.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
I ja cu sad u potragu za nekim sedistem koje najmanje mesta zauzima
Dete ima 4 god, i skoro 18kg (valjda, provericu)
Dete ima 4 god, i skoro 18kg (valjda, provericu)
Nije još za booster?
Ja bih opet još jedno PegPerego, samo finansije ne dozvoljavaju još uvek, pa ide u vrtić u starom Chicco ali postaje frka.
Ja bih opet još jedno PegPerego, samo finansije ne dozvoljavaju još uvek, pa ide u vrtić u starom Chicco ali postaje frka.