Zanimljivi oglasi
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Zanimljivi oglasi
Ne mislim ni ja na mirisanje vec na automatsku recirkulaciju vazduha 

Brzine idu u H-a !!!

Ma ne to bre, to imam i ja
Ne znam tacno sta ova nova s klasa ima, pa ne mogu da mu dam pravo.ime 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa zato mi i nije jasno sta pokusavas da objasnis za S
Verovatno ima tu jonizaciju u odnosu na ostale. Kapiram da to ne ugradjuju u smrtnicke automobile

Verovatno ima tu jonizaciju u odnosu na ostale. Kapiram da to ne ugradjuju u smrtnicke automobile

Brzine idu u H-a !!!

Ugrađivalo se u reno latitude, sećam se reklame. Aj što kopiraju dizajn, nego gedzete

Sent from my Sony
Ma i to je sve p.. dim, ne košta to suvog zlata da ga ne bi stavili u punto. Ali zato kontaju da kada stave u merdžu mogu da masno naplate takvu stvar, iako realno ne košta ni pet para.
Kod mene isto menja smer duvanja, npr. ako je kiša, hladno i slično, duva više prema staklima, da se ne bi maglila. Kako to određuje nemam pojma. Meni bi jedini izistinski feature sa tim klimama bio, da može cele godine bez obzira na minus da se pali klima, odnosno odmagljivanje klimom.
Kod mene isto menja smer duvanja, npr. ako je kiša, hladno i slično, duva više prema staklima, da se ne bi maglila. Kako to određuje nemam pojma. Meni bi jedini izistinski feature sa tim klimama bio, da može cele godine bez obzira na minus da se pali klima, odnosno odmagljivanje klimom.
Kosta i te kako. Kao klima gajbi, imas atandardnu za 150e, a onda imas mega giga za soma eura. Sve to novo.kosta debelo za rqzvoj i implementaciju.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Mislio sam na te džidža bidže, koje dodaju na kašikicu i svaki put poskupe klimu sa njom, poput jonizatora.
Sećam još pre 10 i više godina da sam viđao na netu neke el. sheme jonizatora, tipa uradi sam. Nije bila neka skupoća u pitanju, a tada se ne sećam da su nešto bile popularne klime sa njima ... Moguće da me sećanje ne služi dobro, ali ono što znam je da nije u pitanju nikakva NASA tehnologija koju će mi neko naplatiti masno i premasno, to sam hteo reći
Sećam još pre 10 i više godina da sam viđao na netu neke el. sheme jonizatora, tipa uradi sam. Nije bila neka skupoća u pitanju, a tada se ne sećam da su nešto bile popularne klime sa njima ... Moguće da me sećanje ne služi dobro, ali ono što znam je da nije u pitanju nikakva NASA tehnologija koju će mi neko naplatiti masno i premasno, to sam hteo reći

Dobro, ali implementacija nije jeftina, niti je isto na globalnom nivou i u kucnoj radinosti 
Zapravo, klime pojeftinjuju i.to dosta
Standardna klima u c klasi je dvozonska automatska, digitalna, sa svim sto ti treba i ne naplacuje se, a nekada je to kostalo dobrano
Sent from my Sony

Zapravo, klime pojeftinjuju i.to dosta

Sent from my Sony
Delija, ako posle ovoga za iste novce uzmeš BMW, banovaćemo te 

Ja bih ga cudnije gledao da uzme ovo 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Sa strane ekonomicnosti, na 3-4 godine je mozda porse i jeftiniji.
Kojom magijom?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Jedino sto manje gubi na vrednosti sve ostalo ga kolje rega, odrzavanje...