Outlet Centar - Inđija

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Re: Outlet Centar - Inđija

Post od bane valjevo »

Moje iskreno misljenje je da ne vredi se cimati cak do Indjije... Cak i da se nesto ustedi (a tesko) to ce se prosuti na putarinu i na gorivo (dobro Stevi nece :D ).

Pozitivna stvar jeste da mozda se nesto i nadje na nekom snizenju ili iz neke stare kolekcije (ali sanse za to su vrlo male), i druga stvar je da su sve radnje tu, nema setanja po gradu, obilazenja, jurcanja, parkiranja itd... Kupis, popijes kafu i pojedes muffin u Kosti, i pici kuci...

Moja lepsa polovina kaze sledece:
-Lisca ima super stvari po super snizenjima
-u Bati su zenske cipele po super cenama
-sve radnje koje drze kupace kostime dozvoljavaju njihovo kombinovanje
-i na samom ulazu u outlet ima radnja koja prodaje torbe, novcanici su im FENOMENALNI!!!

:uf:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

bane valjevo napisao:i druga stvar je da su sve radnje tu, nema setanja po gradu, obilazenja, jurcanja, parkiranja itd...
Ovo je verovatno najveca prednost.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Neki moji prijatelji su isli u Bech u neki outlet. Nije daleko, vidis malo sveta i zasta kupis nesto po outlet cenama, za razliku od nasih outleta.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Bec ili Parndorf?
Ako je ovaj drugi, nema tamo ni "O" od outleta, tj sve sto valja kosta ohoho... :nonono: (barem iz tacke moje kupovine)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

bane valjevo napisao:
Edit Tom Tailor je ogroman, izbor je ogroman, ali cene se ne razlikuju nesto preterano od Beogradskih... Npr dzemper debeli je 4 hiljade, iako bi po pravilu stvari sada trebao da kosta oko 2k.
Nakon otvaranja je bila akcija 50% na drugi artikal, a majice su koštale regularno 1600 din. To u BG nema. Ali se svejedno ne isplati ceo put za 2 majice :)
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Texonja napisao:Bec ili Parndorf?
Ako je ovaj drugi, nema tamo ni "O" od outleta, tj sve sto valja kosta ohoho... :nonono: (barem iz tacke moje kupovine)

Elaboriraj, ja sam mislio da su Bec i Parndorf jedno te isto... I cuo sam da u tom Parndorfu ima od igle do lokomotive...

Izgleda da je i dalje najbolja kupovina u Srbiji ipak u Szegedinu... :mrgreen:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Nisu isto. Parndorf je selo koje je bliže mađarskoj granici nego Beču. Isključi se sa auto puta i vozi par minuta do outlet centra. Meni lično Perndorf je bio izgubljenih par sati jer sve što je nama bilo zanimljivo koštalo je u cent kao u Beču. Ono što je bilo na akcijama bilo je ili masksimalno probrano ili sa minimalnim oštećenjima. Recimo, nismo pronašli radnju sa igračkama što nam je bio glavni motov skretanja sa rute. U jesen 2010. od dečijih prodavnica postojala je samo Lego prodavnica i to Lego garderobe, ne igračaka, što nisam ni znao da postoji.

edit:

Slika
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Meni su iskustva sa Parndorfom sasvim dobra, ali znam i neke kojima je bezveze...

Npr, kupio sam Fossil sat, 50e manje nego kod nas. Sestra i ja smo kupili Rbk klasik za nesto manje od 30e. Secam se da su zimus Timberlendove cipele bile dosta povoljne... Drugovi se zimus nakupovase u Hilfigeru...

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

To izgleda kako koga ukenja. Ove kamiondzije sto tuda prolaze svakih lepinja, oni cesto nabodu dobre ponude. Ostali sto odu jednom u tri godine, uglavnom se razocaraju. :-|
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

I to, a i zavisi koga sta interesuje od odece/obuce.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Normalno, neko će pronaći svih pet stvari koje je želeo da kupi u pola cene, neko ništa. Uglavnom, daleko je sve to od slike koja se predstavlja u javnosti, a vezano za sve outlet centre, uključujući i Inđiju. Da postoje mesta na kojima je sve toliko jeftinije, ona druga bi odavno bila zatvorena.
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

Scuderia napisao:
bane valjevo napisao:i druga stvar je da su sve radnje tu, nema setanja po gradu, obilazenja, jurcanja, parkiranja itd...
Ovo je verovatno najveca prednost.
Paaa, u Ušću i Delti je bolje, em klimatozovano i nema kuvanja po suncu kao u Inđiji (kad sam bio za 1. maj upekla zvezda samo tako) tj. danas bi bilo po kiši i iskislo bi se, em je auto je u podzemnoj garaži i nema milion stepeni u njemu kad uđeš ako je sunce kao u Inđiji na otvorenom. Cene ništa posebno, bar ja što sam gledao sportske stvari uglavnom, devojka se razbila u Licsi, tu je skoro 50% sniženo i odlično je prošla, ja slabo, kupio sam dve majce čisto da ne bude da nisam ništa kupio a dolazio sam. Dosta lokala nije otvoreno. Zs mene je promašaj ići i trošiti i vreme i gorivo čak do Inđije, bar dok se svi lokali ne otvore i ne spuste cene. Putarina ne mora da se plati, može da se zaobiđe al je peglanje kroz ona mesta mada se pegla 80km/h :)
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

PS. ne mogu da editujem gornji post, moram dupli :)
Koje god sam se patike uhvatio nema broj, slična situacija je bila za šta god se čovek uhvati da je nešto baš sniženo. Patike nosim 43-44 broj :)
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Lasta vozi do "Fešn park" autleta u Inđiji

Svim posetiocima iz Beograda i Novog Sada "Fashion Park Outlet Centar" od danas omogućuo je direktan prevoz do autleta u saradnji sa saobraćajnim preduzećem "Lasta". Autobusi saobraćaće do inđijskog autleta i nazad dva puta dnevno, a vikendom i državnim praznicima planirane su po tri linije.

Početna stanica za polaske iz Beograda je Trg Slavija kod Hotela Slavija Luks, a putnici će moći da uđu u autobus i na stajalištu kod Beogradske Arene.

Polasci radnim danima su u 13:45 i 17 časova, a autobusi iz Inđije kreću u 15:50 i 21 čas. Vikendom i državnim praznicima se uvodi dodatna linija sa polaskom iz Beograda u 11:45, a iz pravca Inđije u 12:45.
Autobusi iz Novog Sada polaze sa stajališta Autovojvodine i kreću radnim danima u 15:50 i 21 čas, a iz Inđije ka Novom Sadu u 15:50 i 21 čas.
Vikendom i državnim praznicima uvodi se dodatna linija koja polazi u 13 časova iz Novog Sada, odnosno u 14 časova iz Inđije.

Cena karte u jednom pravcu je 225 dinara, a povratna karta staje 450 dinara.

Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

450 din povratna karta?! Da li su oni normalni? Pa cetiri coveka sednu u auto i daju po 225 din(cena u jednom pravcu) i imaju za gorivo. Plus sto nisu ograniceni vremenom i ne zavise ni od koga.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Odgovori