Nije Smit imao nikakvu karijeru pre Zvezde. Iako je bio deo poslednje Olimpijske ekipe bez NBA zvezda, na draftu ga niko nije uzeo. Bio je malo u Bostonu i par ekipa razvojne lige, onda je bio na robiji pa posle god dana u nekoj mambo džambo ekipi došao u Zvezdu. Nakon Zvezde je igrao fino po Evropi
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Sećam se kako je podvio rep kada ga je Miloje popreko pogledao.. U principu pičkica koja je volela da tuče bekove i sitnije igrače. Ali, mi smo voleli što ste imali takve igrače...
starac vujadin napisao:Sećam se kako je podvio rep kada ga je Miloje popreko pogledao.. U principu pičkica koja je volela da tuče bekove i sitnije igrače. Ali, mi smo voleli što ste imali takve igrače...
Vidi, nismo samo mi imali takve "pickice" tokom svih ovih godina
Da, Stjuart je simpatični bucko
A što se tiče duela Avodžobi - Milojević, moje sećanje je drugačije. Baš ću kasnije za compom da proverim da li ima na YT. Sećam se 100% da je neki lik godinu dana kasnije prozivao Miloja kad je bio gost na SOS-u, pitao ga što se kao najstariji u ekipi tukao sa Hemofarmom umesto da smiruje. Miloje kaže da je takav, impulsivan i brani ekipu - a ovaj ga pita: "a kako nisi bio impulsivan pa se zaleteo na Avodžobija..."
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
To je bio baš tužan i ružan derbi. Trifa se nervira zbog Avodžobija koji pravi sranja i koji hoće na silu da isprovocira prekid, a ne zna da mu je Vesić to rekao da radi.
Vlado, što se tiče Miloja i te tematike da ti osvežim pamćenje. Miloje je u principu čovek s jako dugim fitiljom,ali čvrst autoritativan lik. Igrao vrlo čvrstu košarku, ali pametno. Retko kada je dolazio i do 4.lične. Što se tiče Hemofarma, tu mu je pukao film i poslagao one na gomilu, a posle toga je usledio derbi. Vesić je mislio da igra na kartu provociranja Miloja i njegovu diskvlifikaciju na duže vreme i Avodžobi je sve vreme brutalno pokušavao da ga isprovocira, na kraju se zaletao i pesnicom na njega, ali ga je Moloje iskulirao, no kada su im se ukrstili pogledi Nigerijac je uvek spustio pogled i okrenuo glavu dok ga Miloje opušteno gledao. Na to mislim kada kažem podvio rep, jer nije bilo fizičkog obračuna zahvaljujući Miloju. Posle se onaj kurčio po novinama kako je on bivši bokser i kako bi on ovo, ono...bezvezan igrač.
To niko ne zna, a od Miloja su zazirali mnogo jači i viši igrači od Avodžobija. Ako vam je to bitno neka bude i da bi dobio batine. Ovde je reč o sportu, a tu nema diskusije koji je bolji igrač. Ta petparačka Vesićeva igra je bila lako prepoznata i samo je trebalo na to iskulirati, ne na Avodžobija.
To je uvek problem kada se priča o košarci sa navijačima Zvezde (uz vrlo retke izuzetke), bez obzira koliko se vodi neka neutralna, čisto košarkaška priča, uvek se na kraju dođe do tačke kada smislenoj priči dođe kraj.