Dobro veče
Re: Dobro veče
Na Voždovcu imam dvorište pa mi nije frka 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Plačem i ja što nas je investitor zeznuo na Zvezdari, parking mesto u garaži koju nije završio i opremio. Ali to je za temu Zašto je Srbija...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
To sam cuo od dosta njiih. Uvek zakinu negde a nekako im je najlakse da zakinu na podzemnoj garazi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Heinz napisao:Kod nas na Zvezdari mogu svaki dan da pišu na hiljade kazni, nema rešenja za parkiranje.
Pa u većem delu grada je tako i to im je stalno dostupan izvor prihoda kad god im zatreba lova. Samo kažu da je bilo prijava zbog komunalnog nereda, tj nepropisnog parkiranja u blizini škole/vrtića i udri kazne po šoferkama. Vesićeva ideja.Day Walker napisao:Isto kao i na Vozdovcu
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ulica je iza stare poste u Pancevu, tu je banka Intesa. Poenta je sto je cela ulica poplocana, tj sve 3 koje se preplicu. Recimo u ovoj iza banke je dozvoljeno parkiranje, sem na dva neka mesta koja su ispred zgrade, onda u ovoj koja se nastavlja ima isto razdvajanje sa obe strane ali je samo na desnoj znak za parking. A sto je najjace nema znaka za zabranjeno parkiranje i zaustavljanje, dok u nekim sporednim ima. Slikacu kasnije.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
AcaKayak napisao:Jesi ga jeo na nekom "normalnom" mestu ili u nekom luksuznijem restoranu? Pitam jer nazalost ne mogu uopste da se porede po kvalitetu i ukusu...Nikolaa napisao:
jeo sam sushi veceras prvi put. nije lose, lagana hrana.
Moon Bar se zove, bas sam tamo isaobranja napisao:Ja sam jeo u onom blu munu ili tako nesto, kod Politike. Onako. Kolaci su im bili ok.
Poslato sa Lumia 925

kapiram da ovo spada u luksuznije, u odnosu na one sushi barove koji vise lice na trafike sa pljedzama nego na restoran

nazalost ne mogu da uporedim sa ostalim jer sam jeo prvi put u zivotu

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Dobar dan.
Pricam sa jednim likom iz Engleske malo pre sto igramo zajedno neku igricu, kaze vozi neosiguran auto, ukinuli mu osiguranje zbog prekoracenja brzine.
Pitam kako to, on kaze posto je stalno u prekoracenju i dobijao kazne, osiguravajuca kuca instalirala neku kutiju u auto da prati kako vozi. Medjutim on i dalje vozi u prekoracenju ali drzao se do nekih 35km/h preko, i jednom prekoracio 45, i zovu ga sutra dan da mu kazu da mu je ukinuo osiguranje i da mora da plati 150 funti depozit ako hoce da reaktivira.

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
E to je sistem, lepo ja pricam...
Sistem u kome osiguravajuća društva disciplinuju narod udaranjem po džepu. A kad podele i potroše više nego što otmu, onda kukaju državi da im da još novca iz budžeta.
Opet ih ti izdržavaš, moj druže
Opet ih ti izdržavaš, moj druže

- Rakhil
U Britaniji drzava dotira osiguravajuca preduzeca?
U Americi kad popucaju usled alavosti. Prokomentarisao sam taj sistem 

Ma osiguravajuća kuća može da instalira nešto u moje vozilo onda kada mi ga ona kupi 

- Rakhil
U Americi nemas ovaj sistem osiguranja uopste, ne znam sta si hteo reci