Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Beograd

Post od Rakhil »

Pa to i kazem, detalji naknadno objavljeni vise govore da su otmicari retardi. Prve informacije su izgledale kao losa rezija.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Pa i nije baš da su bili totalni retardi, menjali su tablice, imali spremno dečije sedište i pasoš, da nije bilo tako dobre reakcije murije mogli su u roku od sat vremena da napuste zemlju i da im prođe.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

"Otmica" je bila laka taktička jednodnevna vežba za spin doktore i likove koji planiraju ovakve stvari. Kakve stvari mogu da se insceniraju, ovo je pi.kin dim. Uostlaom, imali ste komplikovanije i teže predstave već kod nas,..teže je izvesti lažni štrajk glađu (npr), nego otmicu deteta od dva sata. Možda je ovo jedna štih proba kako reaguje javnost na ovakve događaje i pre nego što usledi neki komplkovaniji scenario.

Kada se stvari logično postave mnogo je manje šansi da je bila stvarna otmica nego da je neka "teorija zavere" u pitanju. Uostalom, zapitajte sebe par logičnih pitanja o motivima nekog da uzme dete, kako bi se to radilo u ovakvoj situaciji, kako bi se to izvelo, kako bi se sama otmica izvela, šta ste stvarno videli a koja je količina toga što ste sami povezali sami na osnovu slika koju su vam ponuđene i na osnovu propratne priče. Onda ćete videti da se gomila stvari ne uklapa počevši od aktera do hapšenja i to ssamo na osnovu laičkog poznavanja ovakvih događaja.

Oni se već sada bave novim stvarima..treba u ponedeljak nahvatati nekog koji će da glumi da je kupio stan u Beogradu na vodi.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Upravo takvim teoretisanjem gebels dobija dodatni legitimitet i onda se ne cuju prave optuzbe kad nesto stvarno nije u redu.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

"Teoretisanje" je daleko bliže zdravorazumskom rasuđivanju i daleko bliže postavlja stvar u srž bilo kog problema, nego gutanje zvanične verzije. Gutanje zvanične verzije je uvreda za mozak. Time se testira spremnost plebsa da prihvata ovakve stvari, a onda se ide dalje.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

ftj napisao:Upravo takvim teoretisanjem gebels dobija dodatni legitimitet i onda se ne cuju prave optuzbe kad nesto stvarno nije u redu.
Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Rakhil napisao:Pa to i kazem, detalji naknadno objavljeni vise govore da su otmicari retardi. Prve informacije su izgledale kao losa rezija.
Toliko su retardirani da ne znam kako su uspeli da dodju iz fra. Lakse mi da poverujem u reziju.

Hajde recimo da su nabavili rezervne tablice, pasose, samo su zaboravili da je telefon malo brzi od njih. Dodju na granicu u automobilu koji se trazi i sa dvogodisnjim detetom i treba da prodju dve kontrole?

Zar nije lakse doci u bg, iznajmiti automobil za pola sata, auto snimljen od 50 kamera i ocevidaca ostaviti, uzeti svoj i ostati neko vreme u iznajmljenom stanu dok se ne smiri hajka.

Ma da su krenuli na aerodrom bilo bi mi logicnije nego ova budalastina.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Zamislite samo da je Neša imao pravu diplomu i pravi doktorat, kako bi to sve izgledalo. :)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ili ne daj Bože, vozačku dozvolu :)
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Hahahaha
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Da li bi neko pri cistoj svesti i zdravoj pameti glasao za Malog i Vesica? Oh, wait, niko i nije glasao za njih...
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Slika
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Hehe, prvi put vidim ovaj slogan, ne da(vi)mo beograd :)

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=970592
Odgovori