Rekoh, ako mu je cilj da se trka po gradu (bez obzira šta ja mislio o tome) onda je bolji R ali mi se kao celina (auto za zabavu, što za mene HH i jeste) više sviđa Type R.
52. Međunarodni salon automobila - MSA (OICA) 20-29.03.15.
Re: 52. Međunarodni salon automobila - MSA (OICA) 20-29.03.1
Nisi me razumeo... uopšte mi nije bila namera da provociram 
Rekoh, ako mu je cilj da se trka po gradu (bez obzira šta ja mislio o tome) onda je bolji R ali mi se kao celina (auto za zabavu, što za mene HH i jeste) više sviđa Type R.
Kolko su cenili R-a? Smor je sto gubi garanciju ako ga samo cipuje a ne nesto vise.
Miloše, nisam tebi pisao, Floydu sam 
Floyd, ja ne znam koju zabavu može prednji pogon HH da pruži na normalnoj ulici. Sem ubrzanja mi stvarno ne pada ništa na pamet. Da je zadnji pogon pa i da ga zaneseš negde.
ftj, garancija mu nije problem ni najmanje. Zapravo mu je veći problem zagađenje vode u Africi nego sređivanje garancije
Floyd, ja ne znam koju zabavu može prednji pogon HH da pruži na normalnoj ulici. Sem ubrzanja mi stvarno ne pada ništa na pamet. Da je zadnji pogon pa i da ga zaneseš negde.
ftj, garancija mu nije problem ni najmanje. Zapravo mu je veći problem zagađenje vode u Africi nego sređivanje garancije
Mogao je onda da saceka i rs3, al ok verujem da mu se ne ceka 
RS3 je zver 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ni garancija nije problem kod nekih tjunera, jeste da kosta, ali stoje iza svog rada 
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Tjuner preuzme vw garanciju? 
@Milos
Ma taman je.
@Milos
Ma taman je.
Poslednja izmena od ftj u 21 Mar 2015, 20:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Ima već RS6.
Voli golfa, kupio je keca GTI i restaurirao ga originalnim delovima što je platio skoro kao nov auto, tako da je ovde u pitanju samo ljubav.
Voli golfa, kupio je keca GTI i restaurirao ga originalnim delovima što je platio skoro kao nov auto, tako da je ovde u pitanju samo ljubav.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Vw ukida garanciju samo na dirani sklop, tj. Motor i transmisiju a tjuner daje garanciju za te sklopove, zato kod nekih i obican "cip" kosta i po 2k eura, a stage 2 i preko 5k eura, ali garantuju za motor i menjac u trajanju fabricke garancije ako je nov auto 
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Ma nisam bas siguran da ne ukinu komplet garanciju kod nas. Da je samo na motor i menjac to bih lagano istrpeo, pa nece motor da rikne majku mu 
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I, jel bio neko na sajmu?
Aco, ne videh Miru tamo, a inače devojke na Mazda štandu su nešto slabo raspoložene za slikanje.
Aco, ne videh Miru tamo, a inače devojke na Mazda štandu su nešto slabo raspoložene za slikanje.
Posetite www.garaza.rs !
Snimio sam par automobila danas na sajmu,pa cu ih u toku veceri postaviti na YT.
U odnosu na proslu godinu,mnogo je bolje organizovan sajam,ponuda automobila je mnogo bolja i moto show koji je bio oko 4 sata danas(ili 3 ne secam se xd) je stvarno vrh bio.
Inace najvise guzve je privukao Alvirkov stand,po obicaju
U odnosu na proslu godinu,mnogo je bolje organizovan sajam,ponuda automobila je mnogo bolja i moto show koji je bio oko 4 sata danas(ili 3 ne secam se xd) je stvarno vrh bio.
Inace najvise guzve je privukao Alvirkov stand,po obicaju
Novi Ford Mondeo. Bilo je jos ovakvih par, al me mrzelo da slikam. Usput su i ukrivo lepili plocice na gepeku, al me i to mrzelo da slikam 

Kia koja bi medju Mazdu 6, Superb, Passata i sl.
37.000 evra, a nisu mogli da dizajniraju plasticnu zastitu, da se ne vide zice.
Na drugoj slici vufer visi jedno 10cm u gepeku, pa cete lagano nabosti koferom isti. A ni kofer koji inace staje - nece moci

Bilo je jos mnogo ovako genijalnih primera, izgrebanih kola, ocajno ispoliranih, neopranih... Tipa Megane RS je verovatno provucen samo kroz cetke, nije lepo spremljen za sajam itd...

Kia koja bi medju Mazdu 6, Superb, Passata i sl.
37.000 evra, a nisu mogli da dizajniraju plasticnu zastitu, da se ne vide zice.
Na drugoj slici vufer visi jedno 10cm u gepeku, pa cete lagano nabosti koferom isti. A ni kofer koji inace staje - nece moci

Bilo je jos mnogo ovako genijalnih primera, izgrebanih kola, ocajno ispoliranih, neopranih... Tipa Megane RS je verovatno provucen samo kroz cetke, nije lepo spremljen za sajam itd...