Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Zanimljivo a baš Škoda u SLO ima beskamatni kredit 

Išao sam u Grand Motors po Ford Focus 1.0 Ecoboost za koji nude beskamtano kreditiranje do 7000 evra.
Cena je ova za osnovnu boju:
http://www.ford.rs/assets/pdf/ponude_me ... %20290.pdf
Za metalik je 440 evra skuplja, dakle 12730 evra.
Sada dolazi najbolji deo. Naime, prodavac mi kaže da ako hoću beskamatno da je onda 13230. Šta je tu beskamatno ako plaćam kamatu 500 evra? Je li ovo tačno ili me prodavac zafrkava?
Jer iz ovih njihovih akcija (ranije) to nisam tako shvatio.
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=898205
Onda nisu hteli da mi daju nikakav popust (za metalik boju makar). Sve što sam dobio je prvi servis i zadnji parking senzori, koji mi nisu nešto ni potrebni.
Dakle, je li ovo svuda ovakva navlakuša ili je ovde nešto drugo u pitanju?
Cena je ova za osnovnu boju:
http://www.ford.rs/assets/pdf/ponude_me ... %20290.pdf
Za metalik je 440 evra skuplja, dakle 12730 evra.
Sada dolazi najbolji deo. Naime, prodavac mi kaže da ako hoću beskamatno da je onda 13230. Šta je tu beskamatno ako plaćam kamatu 500 evra? Je li ovo tačno ili me prodavac zafrkava?
Jer iz ovih njihovih akcija (ranije) to nisam tako shvatio.
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=898205
Onda nisu hteli da mi daju nikakav popust (za metalik boju makar). Sve što sam dobio je prvi servis i zadnji parking senzori, koji mi nisu nešto ni potrebni.
Dakle, je li ovo svuda ovakva navlakuša ili je ovde nešto drugo u pitanju?
Ja bih batalio ford u SRB, 2x sam ulazio u salon s novcem za nov auto i oba puta nisu uradili ništa da mi ga i uzmu.
Ja imam najpozitivnije iskustvo sa Ford Grand Motors da se prodavac Zoran Djikic maksimalno potrudio da mi predstavi Focus ST i proda auto.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Svuda je navlakuša, beskamatni kredit se provuče kroz cenu vozila.
Naravno, kao i svaka uspešna priča, i ova ima svoje "profitere" koji se kače kao pijavice. Banke! Prvo su vešto opljačkale narod u akciji "Švajcarac". Sada su svoje gramzive pipke uvukle u malokrvni sistem automobilske industrije preteći da ga dokrajče naizgled fantastičnom kreditnom ponudom u kojoj obećavaju 0% kamate. Na žalost, istina odnosno kalkukacija je sasvim drugačija. Prodavac automobila umesto solidnog popusta kupcu, na licu mesta tim novcem u kešu isplaćuje kamatu banci. Na taj način banka prisvaja i uobičajeni deo para koji bi ostao u džepu kupca i deo zarade prodavca. Nakon računice sasvim je izvesno da će kupaca privučenih ovom fatamorganom biti više nego što bi ih bilo. Ali takođe je evidentno da će uvoznici stvoreni gubitak na ovoj trange-frange kombinaciji kompezovati višim cenama delova i servisa kako bi preživeli. I evo nas opet u začaranom krugu besmisla!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ti na popustu su lager od prosle godine. Inace je tacno to sto su ti rekli. Akciona cena je bez kreditiranja.
Kupio C Max pre dve nedelje i isto.
Inace taj 1.0 ecoboost ide kao zmaj. Vozio sam ga skoro, 170 Nm se itekako oseti ispod 100 kmh.
Kupio C Max pre dve nedelje i isto.
Inace taj 1.0 ecoboost ide kao zmaj. Vozio sam ga skoro, 170 Nm se itekako oseti ispod 100 kmh.
@Milos
Taj je nama prodo gtia
Taj je nama prodo gtia

A dobro, s obzirom na bogati paket koji daju za kola, nije ni loša cena. U Škodi je kamata tolika da platiš 2000 evra više vozilo, ovde je 500, pa je kudikamo bolja varijanta.
Inače, za Ford Fijestu u osnovnoj boji, Trend paket, sa svetlima za maglu, senzore i prvi servis dobio sam ponudu za 10.065. Na 5 godina beskamatno. Ako neko želi da kupuje sada auto iz B segmenta, mogao bi da obrati pažnju na tu Fijestu. Ja bih svakako da nisam video još koliko malo mogu da se ispružim za Focus u ovoj opremi
Inače, za Ford Fijestu u osnovnoj boji, Trend paket, sa svetlima za maglu, senzore i prvi servis dobio sam ponudu za 10.065. Na 5 godina beskamatno. Ako neko želi da kupuje sada auto iz B segmenta, mogao bi da obrati pažnju na tu Fijestu. Ja bih svakako da nisam video još koliko malo mogu da se ispružim za Focus u ovoj opremi

-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Ne smeta ti sto je model star 4 godine i nije facelift?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
@milos, ftj
Taj je meni prodao Focusa
Taj je meni prodao Focusa

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Lik obrnuo igricu.
Ok je tip, ne mogu reci, mada sam I bolje vidjao. Taj bi u boljoj firmi procvetao
Ok je tip, ne mogu reci, mada sam I bolje vidjao. Taj bi u boljoj firmi procvetao
Zašto bi mi smetalo? Taj isti motor sa istom opremom mi ne bi izašao ispod 16.000.sasha015 napisao:Ne smeta ti sto je model star 4 godine i nije facelift?
Kada sam uporedio tu cenovnu kategoriju sa tim nivoom opreme, jedini je konkurentan Hyundai i30 ili Renault Megan Generation. Taj Megan mi nije bio opcija.
Eventualno je mogla KIA (koja ima najbolje uslove finansiranja) da dođe u obzir.
Škoda bi dolazila u obzir da nema visoke kamate.
Banka Intesa ima odličnu sajamsku ponudu kredita do 20. aprila. Uzmeš keš popust za kola umesto "beskamatnog kredita" i povoljniji kredit.
Ja sam to planirao za Mazdu: za klijente banke 5,83% fiksna kamata, minimum 30% učešća od bruto vrednosti kredita, 18 - 36 meseca, do 10K ne mora kasko, i nema troškova obrade kredita (Credi Agricole 2%, kod inteze obično 2-3 %).
Ja sam to planirao za Mazdu: za klijente banke 5,83% fiksna kamata, minimum 30% učešća od bruto vrednosti kredita, 18 - 36 meseca, do 10K ne mora kasko, i nema troškova obrade kredita (Credi Agricole 2%, kod inteze obično 2-3 %).
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Suzuki Swift samo za sladokusce
U salon Euro Sumara, uvoznika Suzukijevih vozila, stigla je prava automobilska poslastica – specijalna edicija modela Swift. Ovaj nesvakidašnji automobil, čija je proizvodnja pa i ponuda veoma ograničena, po mnogo čemu se izdvaja od standardnih verzija.
Ono što odmah privlači pažnju jesu specijalno dizajnirani aluminijumski naplaci kakvim nije opremljena ni varijanta ovog modela sa maksimalnim nivoom opreme. Generalno, verzija namenjena, pre svega, pravim zaljubljenicima u automobile, predstavlja nadogradnju GLX paketa opreme, a razlika je, osim po „felnama“, primetna i u hromiranim detaljima prednje maske, alkantara kožnim sedištima itd.

Podsećamo da GLX paket, između ostalog, sadrži klima-uređaj, ABS sa elektronskom distribucijom kočne sile (EBD), elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP) sa sistemom za kontrolu trakcije (TCS), pomoć pri naglom kočenju (BAS), sedam vazdušnih jastuka, elektro servo uređaj u upravljačkom sistemu, kolo upravljača podesivo po visini, putni računar, centralnu bravu, kodirani ključ sa imobilajzerom, elektropodesive grejane spoljne retrovizore, elektropodizače prednjih prozora, upravljač sa audio komadama presvučen kožom i tako dalje.

Kao i ostale, i ovu verziju pokreće benzinski motor zapremine 1.242 „kubika“, sa 69 kW/94 KS, s deklarisanom (fabričkom) potrošnjom u kombinovanom ciklusu od 5 litara na 100 km.
Uprkos rome da je po svemu specifičan automobil, on je svega 250 evra skuplji od verzije sa GLX opremom, a u cenu od 10.690 evra sa PDV-om (u dinarskoj proitvvrednosti) uračunata je i metalik boja. S obzirom na ograničenu ponudu, samo najbrži kupci mogu postati vlasnici ovog vozila.
Najjeftiniji Suzuki Swift – u verziji 1.2 GC AC, i dalje se nudi za 8.990 evra sa PDV-om. Ovih automobila ima dovoljno na lageru pa se isporučuju praktično odmah po uplati.
http://blog.garaza.rs/suzuki-swift-samo-za-sladokusce/
U salon Euro Sumara, uvoznika Suzukijevih vozila, stigla je prava automobilska poslastica – specijalna edicija modela Swift. Ovaj nesvakidašnji automobil, čija je proizvodnja pa i ponuda veoma ograničena, po mnogo čemu se izdvaja od standardnih verzija.
Ono što odmah privlači pažnju jesu specijalno dizajnirani aluminijumski naplaci kakvim nije opremljena ni varijanta ovog modela sa maksimalnim nivoom opreme. Generalno, verzija namenjena, pre svega, pravim zaljubljenicima u automobile, predstavlja nadogradnju GLX paketa opreme, a razlika je, osim po „felnama“, primetna i u hromiranim detaljima prednje maske, alkantara kožnim sedištima itd.

Podsećamo da GLX paket, između ostalog, sadrži klima-uređaj, ABS sa elektronskom distribucijom kočne sile (EBD), elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP) sa sistemom za kontrolu trakcije (TCS), pomoć pri naglom kočenju (BAS), sedam vazdušnih jastuka, elektro servo uređaj u upravljačkom sistemu, kolo upravljača podesivo po visini, putni računar, centralnu bravu, kodirani ključ sa imobilajzerom, elektropodesive grejane spoljne retrovizore, elektropodizače prednjih prozora, upravljač sa audio komadama presvučen kožom i tako dalje.

Kao i ostale, i ovu verziju pokreće benzinski motor zapremine 1.242 „kubika“, sa 69 kW/94 KS, s deklarisanom (fabričkom) potrošnjom u kombinovanom ciklusu od 5 litara na 100 km.
Uprkos rome da je po svemu specifičan automobil, on je svega 250 evra skuplji od verzije sa GLX opremom, a u cenu od 10.690 evra sa PDV-om (u dinarskoj proitvvrednosti) uračunata je i metalik boja. S obzirom na ograničenu ponudu, samo najbrži kupci mogu postati vlasnici ovog vozila.
Najjeftiniji Suzuki Swift – u verziji 1.2 GC AC, i dalje se nudi za 8.990 evra sa PDV-om. Ovih automobila ima dovoljno na lageru pa se isporučuju praktično odmah po uplati.
http://blog.garaza.rs/suzuki-swift-samo-za-sladokusce/
Posetite www.garaza.rs !