Dobro veče
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Dobro veče
Caletu skoro opet stiglo ono "uplati mi pare"
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ja kad samo pomislim da bih morao nekoliko puta dnevno da odmeravam šta treba da jedem - odmah osetim glavobolju, malaksalost i znam da ću loše spavatiUroš S. napisao:Ja ne verujem koliko ishrana znaci za opsti osecaj organizma, od kako sam na hrono ne znam za los san, glavobolju, malaksalost, i slicno. A jedem sigurno 25-30% manje nego ranije i pao sam sa 96-7 na 89kg za manje od 4 nedelje. Sad da krene bajs i šipke i milina. Bas sam zadovoljan, planiram i da krenem da vodim racuna o pH hrane.
Huawei P6 TT

Btw uzeo sam juče onaj Melatonin koji ste pre neki dan spominjali. Jesam spavao malo čvršće nego inače (od 4 do 11), ali evo od jutros ne mogu da se sastavim - sav sam kao mamuran...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Urose apsolutno si u pravu. Evo ja od kad sam poceo da postim totalni preokret. Ali sto je najgore dva dana sam grickao one kekse kao wellnes i o'cake, po malo i slistim pakovanje za dan i kombinovano sa koka kolom navucem kilo i po za dva dana. Sad sve to izbacio odmah kilaza otisla dole. Koliko su ti slatkisi zlo. Sreca pa brzu hranu retko jedem.
Vlado to je sve u glavi. Ne trebas razmisljati o tome vec samo delati.
Poslato sa Lumia 925
Vlado to je sve u glavi. Ne trebas razmisljati o tome vec samo delati.
Poslato sa Lumia 925
- Vladapetr
O čemu da ne razmišljam nego da delam, nisam te razumeo? Nisam na lopati pa da se zalaufam i preznojim muku
trebao sam jutros da napravim neke izmene na sajtu i u nekim knjigama, pola vremena preturam po mejlovima i porukama jer ne mogu da se setim onoga što sam juče popodne dogovarao 

- branja
Za ishranu. Veruj mi cim pocnes razmisljati da li bi mogao izdrzati odmah ces se uhvatiti frizidera. I meni je bila frka za post.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Vladapetr
Kako si uspeo da postiš ako radiš po ceo dan? Ja po ceo dan napolju, ne jedem dok mi se ne sloši - a onda sve naplatim.
Letos sam onim režimom ishrane skinuo nekih 15-ak kila, ali je tad žena bila zadužena za pripremu svih 5 obroka pa sam mogao da izguram. Sad su joj pune ruke posla, nema mi spasa dok ne počne sezona krastavaca
Letos sam onim režimom ishrane skinuo nekih 15-ak kila, ali je tad žena bila zadužena za pripremu svih 5 obroka pa sam mogao da izguram. Sad su joj pune ruke posla, nema mi spasa dok ne počne sezona krastavaca

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sad sam u Kaletu jeo corbu, sopsku i jednu sniclu od vrata uz vodu. Jedva pojedem malo vise od pola onoga sto sam ranije jeo. Da postim ne bih mogao nikad, pre svega to nije dobro za organizam ni u jednom smislu, nezdravo je i nastalo je kao posledica potrebe za upravljanje masama u starim vremenima, tokom perioda oskidice u hrani.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Bez zelje da ulazim u dublju polemiku oko posta, nekako je izgubio smisao u novije vreme kada imas ogroman izbor ukusne posne hrane.
Prvenstveno sto bi on trebao znaciti odricanje od hrane, razlog nebitan (tj. Da li je verske prirode ili upravljanje masom).
Послато са GT-N7100
Prvenstveno sto bi on trebao znaciti odricanje od hrane, razlog nebitan (tj. Da li je verske prirode ili upravljanje masom).
Послато са GT-N7100
- branja
Post prvenstveno sluzi i za duhovno uzdizanje i dokazivanje sebi, kao sto Uros radi sa svojom ishranom. Pazi post nije dzabe izmisljen, zimi jedemo jacu hranu i taman sad dolazi prolece i bice povrca. Primetio sam da se ove godine retko koji trgovinski lanac potrudio da obelezi posnu hranu, sramota. Nisam neki verki fanatik pa da se nadjem uvredjen, ali ipak jbg jesmo li pravoslavna drzava ili smo budisti.
Vlado realno sve to vec jedes samo izbacis meso i mleko. Uzmes tunjevine iz konzerve, Rio mare zakon, povrce, voce. Ako si u pokretu pokusaj sebi da blendujes. Tipa pomesas sa jogurtom bananu, malo pahuljica, kivi, jabuku. Sve je stvar navike i moramo se navici da se hranimo zdravo, a ne da cepamo pice i ostalo smece.
Poslato sa Lumia 925
Vlado realno sve to vec jedes samo izbacis meso i mleko. Uzmes tunjevine iz konzerve, Rio mare zakon, povrce, voce. Ako si u pokretu pokusaj sebi da blendujes. Tipa pomesas sa jogurtom bananu, malo pahuljica, kivi, jabuku. Sve je stvar navike i moramo se navici da se hranimo zdravo, a ne da cepamo pice i ostalo smece.
Poslato sa Lumia 925
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ahahaha... A jogrt moze za vreme posta?! 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Imate temu za ishranu, ili što bi SFRJ rekla, prehranu
- branja
Naravno da ne moze. Ali postoji beli post gde jedes mlecne proizvode i on je nedelju dana pre glavnog posta.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Al najjace je sto je ljudima cesto post=ishrana, al je to zapravo samo deo... Nije da se nesto razumem i primenjujem, al tako su objasnjavali