Mobilne telekomunikacije
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Mobilne telekomunikacije
Meni vecina free aplikacija za wp puca I baguje, resetovao sam wp isto koliko I android a manje ga drndam
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
+1Rakhil napisao: Bez zajebancije, sa Andorida na WP se smoris, nista ne radi kako si navikao i nista nije gde mislis da jeste itd. WP je da pocnes od njega i onda je super, pa ti Andorid bude glup, ali nije frendli za izbeglice.
Meni je WP pakao u smislu UI-a, oni tajlovi su mi horor, i nisam uspeo da nađem ni jednu stvar da kažem: "Jbt kako su ovo dobro rešili".
Wp je dobar ili za totalno nezahtevne korisnike,koji ce ga koristiti kao nokiju 3310 + net i kamera, ili za specificne korisnike kojima odgovara zbog povezanosti sa kompom i office aplikacijama
I naravno da zvanicni servis za xiaomi ne radi subotom.
I naravno da zvanicni servis za xiaomi ne radi subotom.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ja koristim WP i prezadovoljan sam. Koristim i office, najvise excel. Mnoge ljude nervira sto nema cuvanja na karticu vec odmah cepa na OneDrive. Jbg to je jedino dok se ne namesti. Po meni tesko da bi se vratio na Android, sem ako nije M8 ili neki drugi vrhunski HTC.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Smetaju li touch tasteri kad se igra igrica (npr. fruit ninja na LG G2)?
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Tasteri na vecini fullscreen aplikacija nestaju. Swipe-om se pojave na koji sekund.

Note konačno povlači neki gigantski apdejt. Verovatno stigao L u Telenor.
Tapatalk
Tapatalk
I vreme mu je...
Meni je skoro tek poceo ekran da ostavlja otiske na Note, bas dugo je bio perfektan. Inace mi se cini da je baterija malo oslabila. Desilo mi se par puta da se do uvece isprazni sto nikada ranije nije bio slucaj.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Kakve otiske?
Tapatalk
Tapatalk
Pa od prstiju, ili ti poceo je ekran da se masti polako. Do skoro je bio nestvaran i nisam imao potrebe da ga brisem po mesec dana. Sada vec mora dosta cesce.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Zvuči mi neverovatno. Šta tu ima da se troši?

Oba u isto vreme. :-D
Tapatalk

Oba u isto vreme. :-D
Tapatalk
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Da prokomentarišem samo nešto.
Evo ja imam čak 2 Windows telefona.
Došao je Denim na oba.
Lumia 1320 je malo usporila. Sa dolaskom Denima retko se dešavaju neki sitni bagovi, tipa IE pukne sam od sebe. Prvo postane neresponzivan, a zatim se samo zatvori i to je to. Što se tiče samog sistema, on je i dalje stabilan, bez zakucavanja, bez force restarta, i tako nekih problema. Brz je, ali ne tako brz kao što je bio na Cyan-u. Cyan je bila verzija za sve pohvale. Sve aplikacije rade bez ikakvih problema, nema force close-a, nema apsolutno nikakvog problema. Telefon koristim za pozive, mail klijente, i Office aplikacije.
Lumia 630 DS je pre dobijanja Denima bila telefon za preporuku. I onda je sa dolaskom Denim-a stvar pukla. Ovaj telefon koristim isključivo za pozive i poruke. Naime desi se situacija da na obe kartice imam pun signal, ali da ni na jednoj nisam dostupan. Ovo je ozbiljna situacija jer je nephodno da na tom jednom broju uvek budem dostupan. Naravno problem je u firmware-u, hard reset ne pomaže pa sam morao da radim downgrade na Cyan.
Windows ima svojih mana. Siromašan Store, manji izbor aplikacija, neka konfuzna rešenja, OneNote, odnosno Microsoft silovanje u mozak, rudimentaran multitasking itd. Sa druge strane pozitivne stvari su mnogo bolja optimizacija sistema i rad na slabijem hardware-u, mnogo dobra baterija na svim uređajima što je jako bitno meni koji telefone ne ispuštam iz ruku, nenormalan SOT, HERE+, itd.
I dalje smatram, iako sam se maksimalno navikao na Windows da sam pogrešio što nisam uzeo flagship Android phablet.
Evo ja imam čak 2 Windows telefona.
Došao je Denim na oba.
Lumia 1320 je malo usporila. Sa dolaskom Denima retko se dešavaju neki sitni bagovi, tipa IE pukne sam od sebe. Prvo postane neresponzivan, a zatim se samo zatvori i to je to. Što se tiče samog sistema, on je i dalje stabilan, bez zakucavanja, bez force restarta, i tako nekih problema. Brz je, ali ne tako brz kao što je bio na Cyan-u. Cyan je bila verzija za sve pohvale. Sve aplikacije rade bez ikakvih problema, nema force close-a, nema apsolutno nikakvog problema. Telefon koristim za pozive, mail klijente, i Office aplikacije.
Lumia 630 DS je pre dobijanja Denima bila telefon za preporuku. I onda je sa dolaskom Denim-a stvar pukla. Ovaj telefon koristim isključivo za pozive i poruke. Naime desi se situacija da na obe kartice imam pun signal, ali da ni na jednoj nisam dostupan. Ovo je ozbiljna situacija jer je nephodno da na tom jednom broju uvek budem dostupan. Naravno problem je u firmware-u, hard reset ne pomaže pa sam morao da radim downgrade na Cyan.
Windows ima svojih mana. Siromašan Store, manji izbor aplikacija, neka konfuzna rešenja, OneNote, odnosno Microsoft silovanje u mozak, rudimentaran multitasking itd. Sa druge strane pozitivne stvari su mnogo bolja optimizacija sistema i rad na slabijem hardware-u, mnogo dobra baterija na svim uređajima što je jako bitno meni koji telefone ne ispuštam iz ruku, nenormalan SOT, HERE+, itd.
I dalje smatram, iako sam se maksimalno navikao na Windows da sam pogrešio što nisam uzeo flagship Android phablet.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Vidis, i ja primetio da je 625 sporiji od Denima, al mislio da tripujem