Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Otisao sam sa Malivukom na pice, nista od kokica 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Mali seronja je trebao piti kafu sa mnom, pa zapalio, a kokice su mi sa pratim diskusiju ako krene 

Oslikava sve praznije mozgove ljudi na planeti, a suština sveta postaje površnost i zatupljivanje. Merila vrednosti su postala sranje i u ovakvim pravilima igre se snalaze najbolje ljudi bez pravih kvaliteta i svestranosti, već sa dobrim networkingom.
Neprirodno, jer hijene ne pobeđuju lavove u prirodi nikad. Kod čoveka sad hijene vladaju i to one najbolesnje koje bi priroda po kratkom postupku.
Ima dobrih studija i o tome. Meni lično je muka kenjanja o brendu kao inžinjeru. Volim da stvari rade, da imaju vrednost veću od marke, da je stepen kreativnosti visok. Danas dobri proizvodi umiru, umetnička dela što su nastala, nastala su. Isprani mozgovi novog doba će sve teže nešto novo vredno da ostave iza sebe. Gomila se neviđena količina svakog vida đubreta.
I da, ljudi koji pričaju o brendu su u pravu, a broj ljudi koji vidi dalje od brenda je sve manji.
Fejd aut toka mojih misli uz zvuk puštanja vode u WC šolju.
Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
Neprirodno, jer hijene ne pobeđuju lavove u prirodi nikad. Kod čoveka sad hijene vladaju i to one najbolesnje koje bi priroda po kratkom postupku.
Ima dobrih studija i o tome. Meni lično je muka kenjanja o brendu kao inžinjeru. Volim da stvari rade, da imaju vrednost veću od marke, da je stepen kreativnosti visok. Danas dobri proizvodi umiru, umetnička dela što su nastala, nastala su. Isprani mozgovi novog doba će sve teže nešto novo vredno da ostave iza sebe. Gomila se neviđena količina svakog vida đubreta.
I da, ljudi koji pričaju o brendu su u pravu, a broj ljudi koji vidi dalje od brenda je sve manji.
Fejd aut toka mojih misli uz zvuk puštanja vode u WC šolju.
Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sta koj kurac ?!? Drzite vasu intimu u 4 zida.Day Walker napisao:Kaze se Maliguzovic
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Al nidzo, ako nisi pratio Opstanak, hijene često te koje love a lavovi kradu 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Day Walker
To je Rejcelova zenska, a tajnu nadimka mi odao Ivancho 

Brzine idu u H-a !!!

Pola transporter pola Avala jbte...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
Stjepa je podstakao jedan nov pravac u svetu .
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Jbg, sve je to lepo ali svet tako ne funkcionise. Trend nije kupiti kvalitet nego kupiti dva komada i treci dobiti gratis. Kvalitet je mozda i precenjen. Zasto da auto kosta 2x vise da bi presao 400.000km ako moze da kosta 2x manje i da predje 250.000km (karikiram) pa kupis ponovo novi?
Uvek oni koji ne prate globalne trendove budu kao hrabri buntovnici ali zapravo dzabe trose energiju. A ti Nidzo ovde mozes da pricas sta hoces kao i svako od nas ali padanje na brendove je normalna stvar. Zar nisi srecniji ako klincu kupis igracku nekog boljeg brenda npr? Meni je to sasvim ok i ne vidim nista za osudjivanje. Ja prvi sam srecniji kad u izlasku obucem skuplje stvari i to je sasvim normalno. Ne mozes da izadjes u diskoteku u pocepanoj trenerci i budes srecan, jednostavno te ne ispunjava dovoljno. To s jedne strane jeste glupo ali je nazalost i normalno.
Uvek oni koji ne prate globalne trendove budu kao hrabri buntovnici ali zapravo dzabe trose energiju. A ti Nidzo ovde mozes da pricas sta hoces kao i svako od nas ali padanje na brendove je normalna stvar. Zar nisi srecniji ako klincu kupis igracku nekog boljeg brenda npr? Meni je to sasvim ok i ne vidim nista za osudjivanje. Ja prvi sam srecniji kad u izlasku obucem skuplje stvari i to je sasvim normalno. Ne mozes da izadjes u diskoteku u pocepanoj trenerci i budes srecan, jednostavno te ne ispunjava dovoljno. To s jedne strane jeste glupo ali je nazalost i normalno.
Ne, ne, masis.
Auto da kosta isto kao onaj sto prelazi 400k, ali da predje 250k.

Auto da kosta isto kao onaj sto prelazi 400k, ali da predje 250k.
Svi bi na kafu s NextomRakhil napisao:Mali seronja je trebao piti kafu sa mnom, pa zapalio, a kokice su mi sa pratim diskusiju ako krene

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel dobijam popust ako te vodim sa sobom? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
AcaKayak napisao:Naravno da je bitan brend. Ja sam mozda platio peticu i cetvorku vise nego sto vrede ali zbog toga sam srecan svaki put kad sednem u njih a to nema cenu. Cela filozofija jakih brendova je da te ucine da se osetis srecnim sto ih imas i da si spreman to da platis. Isto ti je i u najku, mozes ti da budes zadovoljan i majicom od 500 dinara isto kao i sa najk majicom od 5000 din koja nije nista kvalitetnija zbog znaka najk. Mnogi ce to da kazu kako nije istina, nekima i nije, ali vecina kada odrasta zeli da jednoga dana vozi BMW (dajem ga kao primer jer smo ga pominjali, isto vazi i za ostale aute). To je dobro objasnjeno na jednom predavanju koje cu sada okaciti, govori o snazi brenda. Traje 15ak minuta i smatram da je odlicno, ako neko nece da gleda ne mora ali ne bi bilo lose jer je stvarno sjajno.nikaragva napisao:To je samo pokazatelj da ce nas da klepe vise po dzepuAcaKayak napisao:Nije tu ništa veštački. Bolje je da imaju jak brend jer će tako više da vrede. Recimo, imaš opciju da se ne reklamiraš i prodaš milion auta sa prosečnom cenom od 20.000e i onda imaš 20 milijardi prodaje. Ako dizanjem brenda ti uspeš da doguraš da ti prodajna cena bude 25.000e ti imaš 25 milijardi prodaje. Iako svih 5.000e po autu moraš da uložiš u marketing i na kraju ostaneš s istim profitom, ipak si vrednija firma i rasteš na berzi što je veoma bitna stvar i takođe jako dobar pokazatelj.
Citavu pricu ja posmatram iz ugla kupca, naravno.
Da li reklama nama ista govori o kvalitetu proizvoda koji se reklamira?
Da li ako BMW (ili bilo ko drugi) zalepi preko celog spejs satla svoj logo to znaci da je uber kvalitetan, dobar i sve ostalo? Ne, to znaci da ce samo vise kostati, jer neko mora da plati te letove u svemir.
Kada se neka firma rasipa novcem i trosi previse na reklame, odnosno uopste troseci na stvari koje nemaju mnogo veze sa samim automobilom, razvojem, naukom, onda to samo znaci da imaju previse olako zaradjenog novca
Reklamom mozes da ubedis nekoga da kupi predmet koji mu zaista nije neophodan, plus nije na samom vrhu po kvalitetu (pod pretpostavkom da svi kada kupuju zele najkvalitetniji npr. prasak za ves). Tako da dolazimo do mrtve petlje, gde proizvodjac sa nasim parama nas ubedjuje da je to sto on prodaje najbolje
https://youtu.be/hvaOu5kCFgU
Zašto misliš da je show off svima toliko bitan? Neki nemamo NIKAKVU želju da bi ikada vozili BMW, niti im ništa ne znači znak NIKE na majici. Samo nemoj početi sada sa time, da je stvar koliko si može neko priuštiti. Možda ne mogu novog Bmw, ali mogu malo polovonog, majicu NIKE si svakako mogu ali ne želim. Ne bih ni BMW ili slično i da imam neograničan budget, jednostavno je za mene to više da se pokaže da imaš pare a nemaš ukus. Opet, to je moje mišljenje i ne napadam direktno nikog, ali ide mi na neki organ to pokazivanje nekim tzv "premium" markama, da bi ispao važan u društvu...meni je to ogavno i perverzno...
I ne , nisam srečniji u skupljoj garderobi, to me ne čini srečnog, više mi znači sa kim izlazim nego u kojoj marki garderobe...
Poslednja izmena od maniaxxx u 22 Mar 2015, 18:18, izmenjeno 1 put ukupno.