Dubinsko pranje
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Dubinsko pranje
U to kako se auto suši posle dubinskog ne ulazim, ne znam da li se forsira ler grejalica ili nešto treće. Rele hoće da ga osuši na leru, Miloš ne da ali ne traži da se suši drugačije nego sedne u auto - pa je onda problem što je auto mokar. Jbg, jedino ako Rele koristi neku vodu koja je vlažnija nego što treba 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Vlado nemoj pisati napamet i stajati na Reletovu stranu, pogotovo ne sa tim ironicnim komentarima, jer ne znamo celu pricu do kraja. I mene je iznenadilo da neko ima negativna iskustva sa Reletom, ali ko radi taj i gresi. 

- Vladapetr
Šta sam napisao napamet? Jel Miloš kao zamerku izneo da je auto vozio mokar nakon dubinskog?
Jel mu ga Rele takvog predao i rekao "evo gotovo, vozi" ili je Miloš tražio da se ne suši onako kako je Rele krenuo da ga suši?
Jel mu ga Rele takvog predao i rekao "evo gotovo, vozi" ili je Miloš tražio da se ne suši onako kako je Rele krenuo da ga suši?
- Kuzmanovic
A sta ako je Rele radio auto mnogo duze nego sto treba i da je jednostavno proslo previse vremena? Eto vidis da pises napamet.
Sacekaj da napisu kako je bilo (ako uopste ima poente) pa se onda sprdaj na Milosev ili Reletov racun, a ne ovako napamet.
Sacekaj da napisu kako je bilo (ako uopste ima poente) pa se onda sprdaj na Milosev ili Reletov racun, a ne ovako napamet.
- Vladapetr
Onda bi verovatno Miloševa zamerka bila da ovaj nije ispoštovao rok. I dalje ne kapiram potrebu da majstora učim kako se radi posao, a onda to uzmem za zamerku.
- Kuzmanovic
Ok, nema poente ici dalje. 

- Vladapetr
Sama postavka u kojoj se neko isproziva u 2 rečenice a onda nas nekoliko treba da gatamo i tumačimo detalje, šta je tu ko kome i kada - nije dobra. Ja sam u takvim situacijama po defaultu na strani onoga ko je prozvan 

- Kuzmanovic
To je tvoja stvar na cijoj si ti strani, ali nemas prava ismevati Milosa ako ne znas sve detalje. Ali nije vise ni bitno.
- Vladapetr
U kom si ti fazonu, koga sam ismevao? Hajde se mani ličnih afiniteta i pročitaj samo ono što je napisano.
Ako nekoga prozivaš onda treba i da dostaviš sve potrebne detalje, ovako pljucnuti u prolazu može svako. 3 posta je obrnuo, nigde nije napisao da je probijen rok za predaju auta nego da je pokušano sušenje radom na leru a on to neće jer su mu "pametniji rekli da to ne valja". Dakle, zbog "pametnijih" nećeš da sušiš auto kako je to majstor hteo - zašto onda nisi kod tih pametnijih i oprao auto?
Drugo, nisi majstora pustio da osuši sedišta a onda zameriš što si ih preuzeo mokra?
Ako nekoga prozivaš onda treba i da dostaviš sve potrebne detalje, ovako pljucnuti u prolazu može svako. 3 posta je obrnuo, nigde nije napisao da je probijen rok za predaju auta nego da je pokušano sušenje radom na leru a on to neće jer su mu "pametniji rekli da to ne valja". Dakle, zbog "pametnijih" nećeš da sušiš auto kako je to majstor hteo - zašto onda nisi kod tih pametnijih i oprao auto?
Drugo, nisi majstora pustio da osuši sedišta a onda zameriš što si ih preuzeo mokra?
Susenje auta tako sto ces da ga pustis na leru da radi sat/dva da bi susio? Seriously?
Pa sva mesta koja rade dubinsko imaju kalorifere/grejalice/susace... Ni leti ga ne suse drugacije.
Pa sva mesta koja rade dubinsko imaju kalorifere/grejalice/susace... Ni leti ga ne suse drugacije.
- Kuzmanovic
Stize uskoro PP. Moderacijo, sto se mene tice, mozete brisati ove postove.
- Vladapetr
Ja sam 2 puta radio dubinsko na nekim NN mestima u Beogradu, oba puta su ga sušili u leru. U svakom slučaju, iz ove perspektive mogu da zamerim "alo, nemaš grejalicu" a ne da uzmem mokar auto pa kažem dao mi ga mokrog...
To mi je kao da oteram auto u farbaru a on ga farba sprejevima iz prodavnice, posto nema kompresor.
Pisem ovo nevezano od Releta, nego generalno ne bih dao da mi neko radi auto, a onda da ga ostavi u leru dok se ne osusi.
Pisem ovo nevezano od Releta, nego generalno ne bih dao da mi neko radi auto, a onda da ga ostavi u leru dok se ne osusi.