Ne nego ti imaš preveliku želju da analiziraš moj život. Već drugi put potenciraš kakav sam ja bez da si me i video ikada uživo.
Čak i pitanje koje je sasvim ok, mada posle promenjeno Stefanovom sugestijom pokušavaš da banalizuješ iako je ono pitanje čisto slikovito da dokaže poentu. Što se tiče toga da je od svojih para to se podrazumeva i u fiktivnom slučaju. Bilo bi glupo da je drugačije.
Za nidžu mi je ok da lupeta šta ne zna, video sam i u temi o ishrani. Kaže čovek njegov organizam detektuje šta treba da jede i pije. Medicinski fenomen jbt, još se raspravlja s ostalima. Što se tiče toga ulični rečnik, nemoj pisati ako ti se ne sviđa, ali nemam neku nameru da te preterano poštujem, tako da ono odjebi ako nemaš nešto pametno da pišeš može slobodno da ostane. Evo recimo i sada ovo što kažeš da brend nema veze s ekonomijom je još jedna glupost pošto je marketing očigledno pored veterine i podoblast slikarstva. Mene bi bilo sramota da izjavim tako nešto.
I čisto da ne diskutujemo šta ko misli kako je, evo lista najjačih brendova:
http://www.forbes.com/powerful-brands/list/
Pampres i Gillete ulažu po 9 milijardi za marketing ali Nidža stručnjak, medicinski fenomen koji je učio marketing kod profesorke muzičkog, najveći srpski stručnjak marketinga Mokranjac, zna da je to bezveze.
A pampers dogurao do levela da se za pelenu ne kaže pelena nego se kaže pampers.