Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Još neku sređuje Alfu?
Pre fl 147 je sad dosta jeftina, a dosta ih ima, pa svakom treba po nesto. S druge strane za sabane je racunica jedonstavna, poskidas sa 3-4 automobila sve sto se poskidati moze, lajsne mrezice itd i imas robu u vrednosti od 500e. 

http://www.youtube.com/watch?v=4okCgtYbSqY
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Lagano bih ovde primenio šerijat...
Večeras na Bežaniji kod Idee Civic na ciglama bez ijednog točka.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Taj deo parkinga je bez ikakvog svetla, slepi krak ulice koja ne moze da se nastavi zbog ciganskih udzerica na cosku. Tu parkirati je bas neoprezno, nije prvi auto koji je osvanuo tako. Prekoputa ulice parkiran Maserati na parkingu pod nadzorom, 50 metara dalje skidaju tockove ispred Rode. Srbija, zemlja suprotnosti.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ako me sećanje služi, obzirom ko živi pored parkinga gde je Maserati, niko ih ne bi dirao i da nema nadzora. Kad malo bolje razmislim ... i da su upaljeni na leru i da su vozačka vrata otvorena niko ih ne bi dirao. 

Širim haos!
Na tom parkingu gde je Civic je vec dva auta ostalo wheelless. A taman je bilo mirno neko vreme...
Ракил, како мислиш слепи крак улице који не може да се настави ?Rakhil napisao:Taj deo parkinga je bez ikakvog svetla, slepi krak ulice koja ne moze da se nastavi zbog ciganskih udzerica na cosku. Tu parkirati je bas neoprezno, nije prvi auto koji je osvanuo tako. Prekoputa ulice parkiran Maserati na parkingu pod nadzorom, 50 metara dalje skidaju tockove ispred Rode. Srbija, zemlja suprotnosti.
Улица Партизанске авијације, односно њен део од раскрснице са улицом Панте Тутунџића, тј. скретање десно на паркинг тц Рода и лево према зградама, па до раскрснице са Исмета Мујезиновића или до Љубинке Бобић, није ни предвиђена за проширење на 2+2, ако си на то мислио. У сваком случају било би лепо, али због Водовода није могуће.
Постоји још само једна циганска уџерица (зидани објекат је у питању) и то ће да оде кад буду скроз изграђене војне зграде које се сад ту граде.

- Rakhil
O toj udzerici I pricam. To sto je sad slepi krak parkinga treba da izadje na p.avijacije
Jednom sam parkirao u Zmaj Ognjena Vuka, kada sam isao na sajam knjiga.
Dosao ja kuci, posto je sajam negde kada se stavljaju zimske gume, a vikend, reko ajde da prebacim tockove na auto sa zimskim gumama. Krenem prednji tocak da skidam i skontam da su sarafi labavi, nema sanse da su se svi tako olabavili.
Palo mi je na pamet da je neko hteo da oklema tockove, ali ga je neko prekinuo ili nesto tako. Mozda gresim, mozda nije tamo u BG, ali mi je tako tada delovalo, a tu sam najduze ostavljao auto bez nadzora.
Mogu samo da mislim sta bi bilo da mi je na auto putu spao tocak
Dosao ja kuci, posto je sajam negde kada se stavljaju zimske gume, a vikend, reko ajde da prebacim tockove na auto sa zimskim gumama. Krenem prednji tocak da skidam i skontam da su sarafi labavi, nema sanse da su se svi tako olabavili.
Palo mi je na pamet da je neko hteo da oklema tockove, ali ga je neko prekinuo ili nesto tako. Mozda gresim, mozda nije tamo u BG, ali mi je tako tada delovalo, a tu sam najduze ostavljao auto bez nadzora.
Mogu samo da mislim sta bi bilo da mi je na auto putu spao tocak

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Sreca pa se prvo cuje da klapara.
Nadam se da to necu cuti, mislim da nece doci dotle 

- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Paja napisao:Večeras na Bežaniji kod Idee Civic na ciglama bez ijednog točka.

- Rakhil
Sadisto, mi namerno nismo kacili slike, znas kako su Hondasi osetljivi ljudi!!!
Sad ce Steva nekome danas da izvadi zdrav zub, a Trojke ce da banuje 5 ljudi, esi srecan sad...
Umalo da zaboravim:
P.S. oduzimaju mu se poeni jer nije koristio vokativ, tako da ima samo malo pivo.
Sad ce Steva nekome danas da izvadi zdrav zub, a Trojke ce da banuje 5 ljudi, esi srecan sad...

Umalo da zaboravim:
Pivo za jedinog coveka na forumu koji je skontao da je "h" necujno. Na skupovima kad krenu ljudi da me oslovljavaju po nadimku, zvuci nekad ko da ce slajmaru da mi zalepeГага napisao:Ракил, како мислиш слепи крак улице који не може да се настави?

P.S. oduzimaju mu se poeni jer nije koristio vokativ, tako da ima samo malo pivo.