Dubinsko pranje

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Dubinsko pranje

Post od Vladapetr »

Day Walker napisao:Posle ovakvog nastupa WESTa, siguran sam da niko s foruma nece otici kod njega.
Neko ko pokusava da na ovakvim mestima pronadje musterije, ovakvim nastupom cini totalno suprotno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja bih otišao da sam video nešto od njegovih radova i/ili dobio preporuku. Čovek malo burnije reaguje na tralala priču, to je njegovo pravo. A meni ne treba novi pobratim niti socijalni radnik, nego neko da mi sredi auto ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pitanje je koliko će dizel duvati toplo posle pola sata na leru, ako je dubinsko rađeno u decembru :)
Korisnikov avatar
WEST 014
Reactions:
Pridružio se: 27 Maj 2013, 14:46

Post od WEST 014 »

Zato me obrisite lepo, jer ako mislite da se reklamiram dajte da platim sta kosta pa da se izljubimo. Ja sam pisao sta znam, od teme poliranje do teme dubinsko. Nikoga nisam vredjao, vec vi ovde skacete na mene. Stao sam iza kolege i druga, jer sam smatrao da je bespotrebno ocrnjen. Mene moze da pljuje cela Srbija, apsolutno me briga, ja ovo gledam kao hobi, ali Rele covek zivi od ovoga i nema smisla mu stvarati negativnu reklamu a covek maksimalno izasao u susret da se problem resi. Sve najbolje vam zelim svima. Ne mogu vise da pisem, dzabe idemo u nedogled..
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ja posle ove diskusije znam da nikad neću terati auto na dubinsko, kod koga god bilo.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Ko te je napadao? Samo smo rekli da je štetno hladan motor držati u leru.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Sve što se natopi vodom mora nekako da se osuši.
Ko mora neka ide na dubinsko, ja sam kao i Aca upravo odustao :-)

TT
Korisnikov avatar
WEST 014
Reactions:

Post od WEST 014 »

Ljudi ja nisam masinski inzenjer, ja radim dubinsko. Ja nisam izmislio tih sat u leru da auto radi, nego sam svuda gde sam gurnuo nos ne bi li naucio nesto video da tako ljudi rade.. Ja volim moj auto isto koliko i vi, pa ne bih crkao sto radi u leru 1 sat. Mozda se on i haba jednim delom, ali haba se kako ga isteram iz garaze...

Jedan auto plac u Valjevu dosta solidno opere svoja vozila. To dosta solidno kazem, jer znam kakva vozila dolaze iz uvoza, najuzasnije prljava i zapustena.. Problem je taj, da svaki auto ostane veoma mokar unutra, jer radnici nemaju vremena da izvuku svu vodu, a da suse im ne pada na pamet. Automobili zimi budu mokri po 20 dana unutra. Moj brat je na tom placu uzeo auto, ne smrdi nista osusilo se nekako. Sestra isto uzela tu auto, nije bilo smrada, ni budji. Oni su oprali do sada hiljade automobila, do sad su valjda nesto naucili, znam i koju hemiju koriste..Kad auto to prezivi, sto nece preziveti da bude daleko vise suv i bolje opran kao sto Rele radi.
Poslednja izmena od WEST 014 u 22 Mar 2015, 22:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

WEST 014 napisao:Stao sam iza kolege i druga, jer sam smatrao da je bespotrebno ocrnjen. Mene moze da pljuje cela Srbija, apsolutno me briga, ja ovo gledam kao hobi, ali Rele covek zivi od ovoga i nema smisla mu stvarati negativnu reklamu a covek maksimalno izasao u susret da se problem resi.
Reci mi jednu stvar, prema tvom misljenju, musterija mora uvek da bude zadovoljna i ako slucajno nije zadovoljna, ne sme to nikome da kaze? Shvati da se svakome moze desiti greska u radu, nije svako savrsen.

Jbt naljutio si se kao malo dete i odmah dizes frku kako hoces da ti Trojanac obrise nalog.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Ne haba se on jednim delom, nego se jednostavno haba ceo. Mnogo mu treba do radne temperature, radeći u leru. Niko to nije izmislio, to je jednostavno tako.
Korisnikov avatar
WEST 014
Reactions:

Post od WEST 014 »

@nikaragva

Sta je sa sluzbenim vozilima koja predju milion, a imaju ko zna koliko sati u mestu. Sta je sa radnim masinama, koje rade na sat.. Valjda svaki motor pre nego sto udje u auto, radi na stolu neko vreme...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Održavanje službenih vozila ne plaća vozač, već firma ili institucija koja je vlasnik istog.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Jbt na kakve dileme trošite svoje vreme i živce. Ovde je pola automobila uvezeno iz Italije, i moj je među njima došao sa 240k km. Baš zamišljam Žabara koji je terao mog Maksu kako je ujutro lak na gasu jer je motor hladan, i kako mašinu od 2000 kubika ne tera preko 2500 obrtaja dok se ne zagreje :opustanje: i sad ću ja da lupam glavu da li će 2 sata rada u leru jednom u 2-3-5 godina (na koliko radite dubinsko) da mi pohaba motor :mrgreen:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Jbt ja ne verujem oko čega je diskusija...

West, dug rad na leru nije dobar, neće pasti plafon, al to ne valja, ne treba biti ekspert za automobilizam, to piše i u uputstvima (za 1,9 TDI se npr ne preporučuje duže od 30min), pogotovo da se hladan greje tako. Meni ne bi bio problem da moj auto radi i 2h, al Miloš vozi skup i sofisticiran auto, i pazi ga, i stvarno ne vidim problem što mu se to nije dopalo.

Za Releta mislim i da super radi, i da je super lik (i ovde mu hvala na poklonu :thumbup: ), preporučivao sam ga drugima, i ićiću sam kod njega kada dođe vreme za to. Ako je imao nezadovoljnu mušteriju nije nikakav smak sveta jer ju je imao bukvalno svako ko radi sa ljudima a ne papirima.

A Zverka pozdravi, nešto se povukao sa foruma globalno :)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

West, komunikacija sa ljudima koji paze na svoja kola i nekim potencijalnim musterijama (dosta ljudi prati forum, a ne pise) ti je ravna nuli.

Milos ima pravo na prigovor, platio je uslugu za koju je ocekivao iz svog nekog ugla da bude bolja. Da li je opravdano ili ne, on na to ima pravo. I to je sastavni deo posla svakog majstora, detailera i uostalom svakog privatnika na svetu.
Neki drugi ljudi su bili kod tog istog coveka i puni su hvale.

To sto ti ne umes da se ponasas na forumu, to je skroz druga prica i ne menja cinjenicu da o samom poslu mozda nesto i znas.

Heinz, nikad nisam radio dubinsko. Tj, lazem, jesam jednom, ali pre 3 godine, i sad ih ne bih preporucio. :)
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Au sta procitah ovde, sad ne znam ni ko sam ja
Odgovori