Sta mi vredi da je cena ucesca i 10 din kad imam 30kg vise nego pre 10 god kad sam igrao basket. (visina beka, tezina bika) Da idem da pajam s distance i molim se procentu suta 80%, pod uslovom da me ne "izlepe" ko budalu. Ili cim dodjem da se prijavim da kazu "ajde brisi debeli" ... "takmicenje u izjedanju hotdogova je sledeceg vikenda"
[Gde bre, pa ja sa 80kg nisam bio neki basketas. Vodjenje lopte lose, guranje pod kosem osrednje (ali nemam visinu), sut vrlo dobar, odraz nikakav, skok igra nula (osim kad ogradim prostor)... e sad na to dodas 30kg i 10 god... i dobijes smejuriju na terenu!
Ne ocekujem apsolutno nista... Realno gledano za nas je uspeh ako se plasiramo na SP ili EP, tako da ako to nekako uspeju da izmuvaju super, ako ne jbga, sta cemo...
Samo na dva kratka momenta su ljudi zaista masovno verovali u reprezentaciju... A to je bilo 2006 kada smo imali onu stamenu odbranu koja je kroz cele kvalifikacije primila 1 gol, ali svi znamo kako se ta prica zavrsila, i sad posle utakmice sa Rumunima (koji su eto ispade velesila u fudbalu) pred Svetsko u Juznoj Africi kada su svi pomislili da bi mogli nesto da uradimo, barem da grupe prodjemo, a posle je sve lutrija, medjutim nakanta nas Australija, ona utakmica sa Ganom i ne zasluzuje da se zove utakmicom, a protiv Nemaca realno gledano samo nas je Bog sacuvao...
Ne baksuziram, i zelim Mihajlovicu svu srecu i samo uspehe da nize, ali sa ovim PRE SVEGA menadzerima ne verujem da ce se izboriti...