Sport
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Sport
Uz racun mi je stigao pamflet, neka mala doplata tipa 300-400din za HD SK kanale i net od 40-45 megabita/bajta umesto 15. Pre je Arena imala bas dobre kanale.
Ovih dana su promeniti paket, hvala.
Ovih dana su promeniti paket, hvala.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Neko mi je rekao da SK treba da preuzme od Arene Ligu Sampiona sledece sezone, ali nisam siguran koliko je to tacna informacija.Delija napisao:Jedino sto je ostalo na Areni da vredi je liga sampiona.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Nemojte ljudi ko Boga vas molim.Nemam uslova za SBB imam PTT KDS jedino jer mi zgrada nema kucni savet pa ne mogu da menjam operatera.Kuzmanovic napisao:Neko mi je rekao da SK treba da preuzme od Arene Ligu Sampiona sledece sezone, ali nisam siguran koliko je to tacna informacija.Delija napisao:Jedino sto je ostalo na Areni da vredi je liga sampiona.
Imamo samo jedan Sport Klub ukupno

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Ja sam u skou kako je Partizan ispustio prednost u moraci,katastrofalna zavrsnica i sad gledamo derbi u polufinalu Aba lige.. Samo jedan klub naredne sezone u Euroligi,pitanje sta ce biti s onim klubom koji ne izbori. Kukuuu,sta nam je ovo trebalo... 

Pa uzmi D3i i gotova stavar. Ja imam Telekomov IPTV sa internetom i na taj internet nakačio i D3i.
Bila je duga zima i nije se moglo bez Arene ili Sport kluba.
Bila je duga zima i nije se moglo bez Arene ili Sport kluba.

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Milos napisao:Nemojte ljudi ko Boga vas molim.Nemam uslova za SBB imam PTT KDS jedino jer mi zgrada nema kucni savet pa ne mogu da menjam operatera.Kuzmanovic napisao:Neko mi je rekao da SK treba da preuzme od Arene Ligu Sampiona sledece sezone, ali nisam siguran koliko je to tacna informacija.Delija napisao:Jedino sto je ostalo na Areni da vredi je liga sampiona.
Imamo samo jedan Sport Klub ukupno
Misliš imaš samo jednu Arenu a dva Sport Kluba?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Sa nama nista, za njih, bas me brigahalf man napisao:Ja sam u skou kako je Partizan ispustio prednost u moraci,katastrofalna zavrsnica i sad gledamo derbi u polufinalu Aba lige.. Samo jedan klub naredne sezone u Euroligi,pitanje sta ce biti s onim klubom koji ne izbori. Kukuuu,sta nam je ovo trebalo...

Neko napisao na komentarima da Partizan ako izgubi IDE za KANADU. Ako me razumete. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V