Imali smo, nismo znali
Re: Imali smo, nismo znali ...
Nikad ja nisam rekao da je neko drugi kriv, nego da smo mi cigani.
Svi su cigani, nego imaju sistem, a mi ga nemamo. To je problem.
Juga je imala sistem, kakav god. Problem je jer je bio vezan za jednog čoveka.
Tapatalk
Juga je imala sistem, kakav god. Problem je jer je bio vezan za jednog čoveka.
Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Nisam se našao.Nisi video smajli.Rakhil napisao:Vidi, ja zivim bolje, ali ocito je da se ljudi vecinom zale na sadasnje stanje i misle da je onda bilo bolje, a te dve stvari nemaju nista jedna sa drugom. Ne znam sto si se nasao licno pogodjen necim sto je ocito stilska figura.

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
https://www.youtube.com/watch?v=QuT-VsAl2w8nidza napisao:Svi su cigani, nego imaju sistem, a mi ga nemamo. To je problem.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja sam se smorio pre par meseci kad je jedan lik iz kraja, inače uterivač dugova, verovatno i još svašta nešto, rekao da više nemaš odakle ni da ukradeš i otmeš.Gaginh0 napisao:Ja sam se zabrinuo kad je drugarov cale nekidan izjavio da smatra da nikad nije bilo gore nego sad. E sad, ja se nebih zabrinuo da ne znam coveka.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Haha,baš i ne moraš bankare da TOLIKO izjednačavaš sa zelenašima.
Zelenaši ipak imaju krv i srce...
Zelenaši ipak imaju krv i srce...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Gde njega iskopa 
A jbt, sad sam se setio, da mu je Microsoft nudio neke milijarde za patent tastature koja će učiniti revoluciju u svetu

A jbt, sad sam se setio, da mu je Microsoft nudio neke milijarde za patent tastature koja će učiniti revoluciju u svetu

Kakav prevarant.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nego za strani uticaj. On je postojao svakako ali svih 50godina ali i pre. Potpirivanje unutra i spolja sve vreme trajanja jugoslavije. To je engleski sistem vladanja drugim. Uspe uvek.
Engleski spijuni posle prvog svetskog rata zakuvavaju nacionalnu svest medju mkedonsima da nisu juzni srbi. Tad se prvi put javlja makedonaki kao narod. Sve u saradnji sa bugarskom. Plodovi toga su se tek osetili sa kraja 20 veka.
Bosna kosovo su nove kolonije a tl su amerikanci i zeleli. Resurse i polozaj blizu rusije i sprecavanje rusije da prodje do topplih mora... slozeno pitanje gde sam siguran da vekovna spijunska igra ubija i diriguje ovim prostorima jos od karadjordja su tajne organjzacije prisutne
Engleski spijuni posle prvog svetskog rata zakuvavaju nacionalnu svest medju mkedonsima da nisu juzni srbi. Tad se prvi put javlja makedonaki kao narod. Sve u saradnji sa bugarskom. Plodovi toga su se tek osetili sa kraja 20 veka.
Bosna kosovo su nove kolonije a tl su amerikanci i zeleli. Resurse i polozaj blizu rusije i sprecavanje rusije da prodje do topplih mora... slozeno pitanje gde sam siguran da vekovna spijunska igra ubija i diriguje ovim prostorima jos od karadjordja su tajne organjzacije prisutne