Dobro veče
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Dobro veče
Za to se Paji obrati. Coveku je to struka, pa ce ti dati i pravi savet.
Heh, ja živim u "gradu", pa mi poštar ne donosi redovno račune. Nekad mu dune, pa donese račune za unazad tri meseca.
Redovno kada nešto poručim, što ne moram da platim njemu prilikom preuzimanja, jer sam već platio, on samo prebaci preko kapije i ker to iskida u paramparčad.
Jednom sam stavio komšijinu adresu, baš zbog toga i on debil opet prebaci kod mene u dvorište.
Ti tu ne možeš apsolutno ništa. Ja sam bio u pošti da se žalim. Njegov šef zna za to, već su se ljudi iz njegovog reona žalili. I rekao mi da on tu ništa ne može. Pa reko dajte mu otkaz, ja ću vam odmah dovesti marljivog radnika koji će ozbiljno shvatati svoj posao. On se samo osmehnuo i otišao iza da ne radi ništa.
Vrlo radi bih mu isekao tetive na nogama, kada već i ne ide nigde, samo ne želim da idem u zatvor
Sve se nadam da će se unormaliti situacija, da će rotirati reone po poštarima, pa da će me zapasti neki normalan. To je jedino rešenje, drugo nema.
Sad sam se setio, da je jednom, kada sam poručio neke stripove, uspeo nekako da zabije samo ćošak stripa u sanduče, to je tako virilo napolje, mogao je da odnese bilo ko. Jbt, ja sam to platio 4-5000 dinara
Od sada samo pouzećem poručujem stvari, ako mogu tako, ako ne, onda ništa
Redovno kada nešto poručim, što ne moram da platim njemu prilikom preuzimanja, jer sam već platio, on samo prebaci preko kapije i ker to iskida u paramparčad.
Jednom sam stavio komšijinu adresu, baš zbog toga i on debil opet prebaci kod mene u dvorište.
Ti tu ne možeš apsolutno ništa. Ja sam bio u pošti da se žalim. Njegov šef zna za to, već su se ljudi iz njegovog reona žalili. I rekao mi da on tu ništa ne može. Pa reko dajte mu otkaz, ja ću vam odmah dovesti marljivog radnika koji će ozbiljno shvatati svoj posao. On se samo osmehnuo i otišao iza da ne radi ništa.
Vrlo radi bih mu isekao tetive na nogama, kada već i ne ide nigde, samo ne želim da idem u zatvor

Sve se nadam da će se unormaliti situacija, da će rotirati reone po poštarima, pa da će me zapasti neki normalan. To je jedino rešenje, drugo nema.
Sad sam se setio, da je jednom, kada sam poručio neke stripove, uspeo nekako da zabije samo ćošak stripa u sanduče, to je tako virilo napolje, mogao je da odnese bilo ko. Jbt, ja sam to platio 4-5000 dinara

Od sada samo pouzećem poručujem stvari, ako mogu tako, ako ne, onda ništa

Moj postar kralj,kad treba nesto meni da dostavi zove me po 15 min dok se ne probudim 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ovde kod mene radio batica na pajdu dok ga neki komša nije isevao ispred ulaza kad ga je video kako razvlači u pola osam ujutru. Što je najgore, bio je bolji poštar od aktuelnog
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Lepo se čovek malo čačne da može da šljaka. Društvena opasnost 0.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Bogte. 

Pa ja imam najveceg cara medju postarima.
Pozove me jos iz poste da me pita da li zelim da budem kod kuce jer mi je stigao poziv.
Pozove me jos iz poste da me pita da li zelim da budem kod kuce jer mi je stigao poziv.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Koliko bi kod nas bilo samoubistava, kad bi imali bilo kakav kodeka
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ima kod nas i bez kodeksa puno. Ja mislim 27/100.000
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Malo pre prckao po Google Street View i slucajno naletim na ovo. Gde se ustekali
Ovo je na ulazu u Lipovicku Sumu.

Dobro jutro!
Jutro
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.