52. Međunarodni salon automobila - MSA (OICA) 20-29.03.15.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: 52. Međunarodni salon automobila - MSA (OICA) 20-29.03.1
Tako bih i ja rekao, vidi se da bas ima ozbiljan klirens, znam da treba da budu dve verzije, city i offroad cini mi se.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
A DS5 sam obozavao, dok napokon nisam seo u njega i shvatio koje je sranje.
Ja sa 180cm sa skroz spustenim sedistem, imam par cm do krova, a panorama, unesto da prosiri prostor, ona suzava, jer dobijes samo prozorcic koji jedva vidis i sve cini klaustrobicnim.
Zaista sam ocekivao mnogo vise od njega i mislim da mi je medju najvecim razocarenjima.
Sent from my Sony
Ja sa 180cm sa skroz spustenim sedistem, imam par cm do krova, a panorama, unesto da prosiri prostor, ona suzava, jer dobijes samo prozorcic koji jedva vidis i sve cini klaustrobicnim.
Zaista sam ocekivao mnogo vise od njega i mislim da mi je medju najvecim razocarenjima.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pre 2 god sam ulazio u DS5, ali pravo da ti kažem ne sećam se više kako je bilo sa sedenjem. Inače panorama uzima bar 2 cm od visine. Još jedan razlog zašto je ne volim.
Da nastavim još malo...
Danas sam iskoristio priliku da produžim članarinu u AMSS, a i raspitivao sam se za cene osiguranja kod DDOR-a. Za kraj sam ostavio VW halu ali sam se veoma kratko zadržao. Lepo za videti bio je Golf R, ali cena je zastrašujuća.
Golf 2.0 TDI DSG u Highline opremi je 29000€, što je napredak u odnosu na 32000 sa nekog od prethodnih sajmova. Takođe lepo izgleda i Audi A3 sedan, međutim tu naletim na geaka koji nije hteo da mi otključa i otvori gepek. Pajser. Takođe, u toj hali hostese su imale neke katastrofalne haljine.
Utisci sa salona, pozitivni. Nisam imao nekih preterani problema. Bilo je puno lepih automogila, naravno nije bilo para, ali to je uobičajeno. Hostese sve mlađe, ja sve stariji. Jbg. lajf iz a bič.
Ipak imaju godine i svoje prednosti pa sam delovao autroitativno. Dobijao sve kataloge, cenovnike, sveske, blokčiće, balone da ponesem deci...
Gde sam hteo da sednem puštali su me vrlo ljubazno, doduše neke koje znam da su dr.kadžije (Grand) sam zaobišao.
Sve u svemu, ovaj regularni sajam je bolji nego oni međusajmovi koji zaista samo služe da se uzmu pare.
Da nastavim još malo...
Danas sam iskoristio priliku da produžim članarinu u AMSS, a i raspitivao sam se za cene osiguranja kod DDOR-a. Za kraj sam ostavio VW halu ali sam se veoma kratko zadržao. Lepo za videti bio je Golf R, ali cena je zastrašujuća.

Utisci sa salona, pozitivni. Nisam imao nekih preterani problema. Bilo je puno lepih automogila, naravno nije bilo para, ali to je uobičajeno. Hostese sve mlađe, ja sve stariji. Jbg. lajf iz a bič.

Širim haos!
Brate, udario sam glavom tokom ulaska u ds5
Svuda sam normalno seo, osim tu 
A i da podelim da sam primetio krajnje neprijatne mirise novih automobila u jeftinijim kolima.
Sent from my Sony

A i da podelim da sam primetio krajnje neprijatne mirise novih automobila u jeftinijim kolima.
Sent from my Sony
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Te mirise sam i ja primetio i to ne bas u jeftinim autima (mazda 3, hyu santa fe), dok je u onom novom i20 bio onaj najodvratniji smrad iz kineskih prodavnica.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Iako DS5 izgleda kao avion, pogotovo iznutra, jeste malo klaustrofobičan. Dosta tu doprinosi crno nebo, to sam primetio i kod 308 GT koji je isto sav mračan iznutra, jedva sam čekao da izađem. Ali zato C4 Picasso... Iako mi taj auto ne privlači pažnju kad ga gledam spolja, oduševim se svaki put kad se uvalim u sedišta i pogledam kroz onu ogromnu šoferku. Nisam sad siguran u kom sam autu video dodatni držač za noge za suvozača, moguće je da je baš tu bilo. Ide mi uz taj autobuski karakter.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Crno nebo jedan od najboljih detalja u enterijeru automobila.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nisam ni razmišljao o tome dok nisam seo u taj 308. Nije mi uopšte leglo, jedva sam čekao da izađem. Ako se nekom sviđa nemam ništa protiv.
Uros
+1
Samo cekam da kupim novi auto i odma ga radim.
+1
Samo cekam da kupim novi auto i odma ga radim.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
usli u superb, upalili radio da vidimo kakav je - dolazi hostesa kaze da je zabranjeno
usli u bmw x3, pomera lik sediste da vidi koliko ima mesta - dolazi hostesa kaze da je zabranjeno
mazda 6 - zakljucano
audi a6 allroad - zakljucano
Volvo - nema ga???
koje je govno ovaj nas sajam
pogledao i klot Ambiente Fiestu sto se nudi "jeftino" uz beskamatni kredit. sedista ocajna(pogotovo u odnosu na drugi izlozeni, ne znam u kom je taj paketu), sve ostalo je fino. fali daljinsko zakljucavanje i putni racunar po meni, tako da bez makar Trend paketa nista
Audi hostese

usli u bmw x3, pomera lik sediste da vidi koliko ima mesta - dolazi hostesa kaze da je zabranjeno
mazda 6 - zakljucano
audi a6 allroad - zakljucano
Volvo - nema ga???

koje je govno ovaj nas sajam

pogledao i klot Ambiente Fiestu sto se nudi "jeftino" uz beskamatni kredit. sedista ocajna(pogotovo u odnosu na drugi izlozeni, ne znam u kom je taj paketu), sve ostalo je fino. fali daljinsko zakljucavanje i putni racunar po meni, tako da bez makar Trend paketa nista

Audi hostese

Ja sam mislio da je ovo BG Car Show, jer par marki uopste nema.
Jbte ladno nema Volvo ?!?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Citao sam negde da su oni u vreme sajma predstavili XC90 na nekom mestu i da ce tamo stajati neko vreme izlozen. Zaboravih lokaciju i naziv...
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Globalna strategija je da vise ne izlazu vozila na sajmovima.Sem na tri .Zeneva i jos dva.
Zato je i u Bg tako....
Zato je i u Bg tako....
To sam i ja procitao negde, izlazu samo u Zenevi, Detroitu i Pekingu..