Servis - Razno
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Servis - Razno
Aj nek neko ode da odradi pa da imamo utiske iz prve ruke. 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ovo se beše dešava kad se na usis dovede malo vode iz pumpice (sprej)?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ivan napisao:Oce i meni tako da dimi?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ajd što tebi dimi, nego i onim jadnicima iza, drveću, cveću, travi....Ivan napisao:Oce i meni tako da dimi?

Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Prestane da vuce jer ode u safe mod.dunx81 napisao:Na njegovoj ima al na mojoj ne,nije fabricka mada sam izguglao,iste su.
Probali da ih zamenimo al nije do nje.
Inače problem je taj da auto prestane da vuce kako treba i upali naradžanstu lampicu s ključem a sve se dešava kad se auto ugreje,imalo to neke veze ili ne.
Sistemom eliminacija utvrđeno je da nisu pedala gasa, lambda i sad bobina. Hoce majstor da proba jos s leptirom gasa a sve u nadi da nije problem sa ecu.
t
Neka tera u Opelov servis na dijagnostiku. Meni je to uradio kada je zapusio EGR i jednom kada je senzor radilice doziveo neki udar.
Brzine idu u H-a !!!

Skidaju se naslage?
I sto deterdžent u ulju to ne uradi?
EGR mu je isključen a senzor radilice je i meni pao na pamet jer sam imao sličnu situaciju na službenoj kad je on bio problem.Day Walker napisao:Prestane da vuce jer ode u safe mod.dunx81 napisao:Na njegovoj ima al na mojoj ne,nije fabricka mada sam izguglao,iste su.
Probali da ih zamenimo al nije do nje.
Inače problem je taj da auto prestane da vuce kako treba i upali naradžanstu lampicu s ključem a sve se dešava kad se auto ugreje,imalo to neke veze ili ne.
Sistemom eliminacija utvrđeno je da nisu pedala gasa, lambda i sad bobina. Hoce majstor da proba jos s leptirom gasa a sve u nadi da nije problem sa ecu.
t
Neka tera u Opelov servis na dijagnostiku. Meni je to uradio kada je zapusio EGR i jednom kada je senzor radilice doziveo neki udar.
Reče mu i ja da ode u servis koji radi samo Opela i da batali "univerzalne" majstore što će najverovatnije i uraditi jer svi nagađaju. Auto mu je trenutno kod trećeg majstora.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ja sam prošao Golgotu prošlog meseca sa diznama.Auto nije dimio ni pre,ali na hladnom startu je jako bacao dim.
Mislim da pranje unutrašnjosti motora odgovarajućim sredstvom ima efekta kao i ova dekarbonizacija.
Inače,prešao sam skoro 2000km od tada,ne dimi nikako,čak ni prilikom "potapanja" gasa.Ulje više nije tako crno,auto mirno radi.Sredstvo za ispiranje košta 1350 RSD.
Daleko od toga da ne bi probao i ovu dekarbonizaciju.
Mislim da pranje unutrašnjosti motora odgovarajućim sredstvom ima efekta kao i ova dekarbonizacija.
Inače,prešao sam skoro 2000km od tada,ne dimi nikako,čak ni prilikom "potapanja" gasa.Ulje više nije tako crno,auto mirno radi.Sredstvo za ispiranje košta 1350 RSD.
Daleko od toga da ne bi probao i ovu dekarbonizaciju.

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Na računu koji sam dobio od servisa piše samo SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KARTERA 375 ml.I cena je 1130 RSD.