Imali smo, nismo znali
Re: Imali smo, nismo znali ...
Nedeljom popodne, Dave Allen
Nedavno sam video sliku irskog komičara Dejva Alena, pa se setih “Nedeljnog popodneva”. Emisija je išla nedeljom od 14 – 17(18?)h, bila je zabavnog i kolažnog tipa, voditelji sa gostima, razni prilozi, bendovi u studiju, sportski blok, zanimljivosti, humor. Svrha joj je bila da se cela porodica opusti uz TV. Kako sam učenje uvek ostavljao za nedelju uveče --->ponedeljak u 5 ujutro, ako sam prva smena, gledao sam emisije sa porodicom.
U zagrebačkom studiju su bili (ovo sam delimično prepisao i dodao Helgu)
Saša Zalepugin, Željka Fattorini, Helga Vlahović, Vlado Levak i Božo Sušec.
A u beogradskom :
Dunja Figenvald, Dina Čolić, Joca Pavliček (i još neko).
Dejv Alen je bio irski komičar, obavezni rekviziti za njegove nastupe su bili čaša ginger alea – napitka od đumbira za koji smo mislili da je viski i cigara, koji su bili popijeni&popušeni do kraja emisije. Delovi emisija su se davali u blokovima od npr 10 – 15 minuta, vicevi + skečevi.
Nije imao deo kažiprsta na levoj ruci, što je obilato koristio, npr. kao čačka nos, a prst mu skroz upadne u nozdrvu
.
Na meti mu je stalno bila Crkva, a takođe i političari.
Bio je zabavan i mi smo ga voleli.

Sigurno sam nešto zaboravio ili pobrkao, dopunite.
Nedavno sam video sliku irskog komičara Dejva Alena, pa se setih “Nedeljnog popodneva”. Emisija je išla nedeljom od 14 – 17(18?)h, bila je zabavnog i kolažnog tipa, voditelji sa gostima, razni prilozi, bendovi u studiju, sportski blok, zanimljivosti, humor. Svrha joj je bila da se cela porodica opusti uz TV. Kako sam učenje uvek ostavljao za nedelju uveče --->ponedeljak u 5 ujutro, ako sam prva smena, gledao sam emisije sa porodicom.
U zagrebačkom studiju su bili (ovo sam delimično prepisao i dodao Helgu)
Saša Zalepugin, Željka Fattorini, Helga Vlahović, Vlado Levak i Božo Sušec.
A u beogradskom :
Dunja Figenvald, Dina Čolić, Joca Pavliček (i još neko).
Dejv Alen je bio irski komičar, obavezni rekviziti za njegove nastupe su bili čaša ginger alea – napitka od đumbira za koji smo mislili da je viski i cigara, koji su bili popijeni&popušeni do kraja emisije. Delovi emisija su se davali u blokovima od npr 10 – 15 minuta, vicevi + skečevi.
Nije imao deo kažiprsta na levoj ruci, što je obilato koristio, npr. kao čačka nos, a prst mu skroz upadne u nozdrvu

Na meti mu je stalno bila Crkva, a takođe i političari.
Bio je zabavan i mi smo ga voleli.

Sigurno sam nešto zaboravio ili pobrkao, dopunite.

Gricko je bio ekstra! Piše "SLAP"... koji je to proizvođač?
Ђенерал Јанковић
"Stečajni upravnik čačanske fabrike za proizvodnju čipsa i drugih prerađevina od krompira "Slap grupa".....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Fabrika za obradu krompira iz Cacka je pravila Gricka i onaj cips, ne znam da li ga se iko seca...

EDIT by mod: kada postavljas slike, na kraju koda moras imati ekstenziju slike, npr:
[/color]

EDIT by mod: kada postavljas slike, na kraju koda moras imati ekstenziju slike, npr:
Kod: Obeleži sve
[img]www.garaza.rs/slika.jpg[/img]
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Secam se ja, ekstra proiizvodi su bili. Bas sam gledao u radnji neki dan da slucajno nema Gricka.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
gricka ima, skorije sam ga video...
@ bane ne vide ti se slike...
@ bane ne vide ti se slike...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
To je bivši PIK Čačak. Kupio ih je Slap, pa su otišli pod stečaj. Ne znam u kom su stanju sada, ali Gricko je do skoro mogao da se kupi.
Širim haos!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Gricko mi je uvek bio odvratan, a i cips je znao da se jako oseti na ulje... Doduse ja sam ih jeo 90tih, mozda su pre 90tih bili bolji...
Nikad necu zaboraviti kad mi je tata iz Madjarske donosio cips u onim metalnim kantama, sad necu da lupam koliko je tezine bio, ali msm da je imao bar 2kg...
Nikad necu zaboraviti kad mi je tata iz Madjarske donosio cips u onim metalnim kantama, sad necu da lupam koliko je tezine bio, ali msm da je imao bar 2kg...
Takodje fuuuj,evo i sad se najezim kad se setim tog uklusa.Gaginh0 napisao:Gricko mi je uvek bio odvratan, a i cips je znao da se jako oseti na ulje...

Ali zato Smoki,Plazma....

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Gricko je najjaca stvar koju su imali... Bas je bio ukusan.. poslednji put sam ga jeo pre god. dana.. od tada ne mogu da ga nadjem nigde..
Brzine idu u H-a !!!

To je dugo bio jedini čips za koji smo znali, onda su počeli da ga seku i na štapiće, sasvim tanke, kao šibice, samo malo deblje.bane valjevo napisao:![]()
Tada smo već mogli da biramo : listići ili štapići

Day Walker napisao:Gricko je najjaca stvar koju su imali... Bas je bio ukusan....

Jos kad mi prsti ostanu onako masni a oko usta crveno od paprike il cega vec

A cips je bio gadan. Malo,malo pa uzegao...