Parkirali tu ispred njih na to divlje stajaliste, fakticki samo parkiraju uz ivicu puta, stoje tu godinama i vidim traze im dokumenta, jedan taksista valjda primio voznju i hteo da ode i vratili ga nazad da ceka.
Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Koliko morona ima u NSu kada je rec o kruznom toku to je prosto neverovatno
Ljudi su 100% ubedjeni da iz unutrasnje trake mogu (i treba!) direktno da izadju iz kruznog toka i ne je*u zivu silu
Poslednja izmena od Delija u 26 Mar 2015, 19:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ti ako ces da kruzis kruznim tokom ne mozes u spoljasnoj to da radis. Ostavljam 0.1% da sam nesto pobrkao, ali mislim da je tako jer je i meni glupo resenje i bio sam sokiran kada sam to saznao.
Iz kruznog toka se izlazi najkracim putem iliti niko ne treba da kruzi, ali ako treba da izadje mora da se prestroji pre toga u spoljnu traku, a ako neko vozi u toj istoj spoljnoj traci paralelno sa njim mora da ga propusti da prodje, pa tek onda da se prestroji posto ne ume da leti ili skace i ne moze da prodje kroz njega, a taj u spoljnoj traci nema nacina da se teleportuje ili da nestane...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...