Mobilne telekomunikacije
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
To sa BT je ono, sta da kazem...sad koristim bas puno bt da ne bih ubadao usb svaki minut kad skidam sliku jer na poslu nemam wifi. Takodje, secam se da nije moglo da se aplouduje iz galerije na forum, nego je trebalo skidati neki upload enabler.
Na androidu nema tih sitnica, ali normalno ima drugih mana. Evo upravo me zahebava touch.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kako da iskljucim spell check?
Na Androidu, iPhonu, Java telefonu... ? 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kupio Pirocanac Iphone 6... I stavio ga on u zadnji dzep,seo na krevet kad se zacu "kvrc"... A on pomisli "uuu daj boze da je kicma!"
Settings,pa language and imput,pa tu nadjes negde podesavanja tastature i trebalo bi da imas opciju da iskljucisWolfy napisao:Kako da iskljucim spell check?
I ja kad sam cuo kvrc se ponadao da je kicmastarac vujadin napisao:Kupio Pirocanac Iphone 6... I stavio ga on u zadnji dzep,seo na krevet kad se zacu "kvrc"... A on pomisli "uuu daj boze da je kicma!"

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Kakvi su telefoni MEIZU sad sam bio u win winu i drzao MEIZU MX4 u ruci deluje zanimljiv telefon. Cija je to kompanija? Verovatno Kinezi.
Pogledaj M1 note ako imaju,odlican telefon. Po meni se ne isplati ici na duplo skuplji mx4
- Sh@rance
Ma necu da ga kupujem ti kinezi su mi i dosli glave
Mislio sam da cu sa ovim Lenovom biti miran bar dve-tri godine medjutim mucak. Isao u Win Win da vidim nokiu 1520 uzivo medjutim nisu je imali u radnji pa sam gledao taj meizu onako cisto iz znatizelje.
Necu vise da kupujem Kineske brendove uopste makar hardverski bili 20x jaci od ostalih Premium marki. Stize mi Nokia 1520 u ponedeljak ono sto sam gledao na netu svideo mi se taj model jedino sto moram da ga vidim uzivo zbog gabarita pa da odlucim uzimam li je ili ne.

Necu vise da kupujem Kineske brendove uopste makar hardverski bili 20x jaci od ostalih Premium marki. Stize mi Nokia 1520 u ponedeljak ono sto sam gledao na netu svideo mi se taj model jedino sto moram da ga vidim uzivo zbog gabarita pa da odlucim uzimam li je ili ne.
- Sh@rance
Ma kakvi kinezi vise
Rekli mi da ga donesem u ponedeljak da ga salju u servis na reklamaciju i da ce traziti povracaj novca, nadam se da cu nesto biti od toga dodje mi da ga razlupam nemam telefon kao cuvek skoro dva meseca vise mi sluzi kao tablet, a ostale mi jos dve rate da ga otplatim
Cak i ako se odlucim za Nokiu nadam se da cu je nositi bar 2.5-3 godine. Nemam u zivotu pametnijih stvari nego da ponovo bacam pare na telefon, jedina mi je povoljnost ako se to moze smatrati povoljno sto u win winu mogu preko moje firme da uzmem telefon na 10 rata bez kamate samo donesem potvrdu iz firme i posle mi skidaju od plate. Tak sam uzeo i ovaj Lenovo.

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ako si u BG za vikend (sajam ili slicno) zvrcni da popijemo kafu i mozes pogledatt/probati moj telefon.Sh@rance napisao:........jedino sto moram da ga vidim uzivo zbog gabarita pa da odlucim uzimam li je ili ne.