Dobro veče
Re: Dobro veče
Zašto? Ko tu menja smer?
Pa to moramo pitati onog ko je pisao zakon
Ja se ne ponasam u skladu s tim i ne mislim da je logicno, ali mislim da je PO ZAKONU na papiru.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Meni stvarno nije jasno sta tebi nije jasno...
Ne postoji nikakva posebna odredba ZOBS-a koja regulise prestrojavanje u kruznom toku iliti sve sto vazi van kruznog toka vazi i u njemu (kada se vec nalazis u njemu). Ne smes nikoga da seces.

viewtopic.php?f=36&t=578

Ne postoji nikakva posebna odredba ZOBS-a koja regulise prestrojavanje u kruznom toku iliti sve sto vazi van kruznog toka vazi i u njemu (kada se vec nalazis u njemu). Ne smes nikoga da seces.
viewtopic.php?f=36&t=578
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Super ako je tako, to svakako i radim, ali kopka me onaj 0.1%, mislim da sam u nekoj diskusiji bio nadjacan suprotnom logikom, mada mozda to nije bilo zvanicno, nego necije pogresno razmisljanje.
Pazi ako naletis na ovo

Mada ako je i dalje ovde prepoznace se mrcoAu brate kako ti grijesis, pa iz kruznog toga se jedino ispravno iskljucivati iz unutrasnje trake. Ja nikad ne pustam onog iz spoljne trake da se iskljuci nego namjerno ulecem ispred njega kad se ukljucujem u tok, pa nek cuka ako oce - on je 100%-tno kriv.

Ili izbosne neki car
https://www.youtube.com/watch?v=lay8aZlsbB0
Dosao sam do zakljucka da mi je Heroj isprao mozak,poceo sam da shvatam da je Mercedes najbolji auto.
Plasim se za sebe
Plasim se za sebe

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Pariz je prvi grad u kome sam naleteo na kruzni tok gde prednost imaju vozila koja se prikljucuju, sto je i logicno, obzirom da se u suprotnom nikada ne bi ubacio...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako si pre toga ulazio na autokomandu iz pravca Franša onda ti je drugi 

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Dobra veće Ferrari FF u gradu. Crni švicarske table.
Sad mi svirao lik iz jarisa da brže pređem pešački, ej bre iz jarisa. Naravno da sam viknuo da vrati auto babi.
Poslato sa Lumia 925
Sad mi svirao lik iz jarisa da brže pređem pešački, ej bre iz jarisa. Naravno da sam viknuo da vrati auto babi.
Poslato sa Lumia 925
Mislim da sam video taj FF. Ima u staroj lipovici jedna mala hala, ispred je parkirano uvek 10ak vozila (neka u voznom stanju neka ne,ima par nekih americkih) a stalno svracaju malo skuplja kola na strane table ili registrovani privremeno, nekoliko ferarija,korvete,m3 e90, bio je i onaj narandzasti e46 m3 jedno vreme.
Opasna neka mutljavina

Opasna neka mutljavina

@branja
:D:D:D
===============
Nokia Lumia 1520 & TT

===============
Nokia Lumia 1520 & TT
https://www.youtube.com/watch?v=d5ElX7qAu_EMilos napisao:Dosao sam do zakljucka da mi je Heroj isprao mozak,poceo sam da shvatam da je Mercedes najbolji auto.
Plasim se za sebe
Mercedes JESTE najbolji auto...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Videh i ja FF-a na CH table, pre par dana je bio parkiran ispred Grand Casina.