52. Međunarodni salon automobila - MSA (OICA) 20-29.03.15.
52. Međunarodni salon automobila - MSA (OICA) 20-29.03.15.
niko nije imao test vozila od automobila koji su nas zanimali,da su mogli odmah da se probaju..
Sent from my iPhone using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: 52. Međunarodni salon automobila - MSA (OICA) 20-29.03.1
Napiši samo koje marke, baš me interesuje.
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma jasno da diler ne može imati sva vozila, u svakom paketu, sa svakim motorom, ali ovde često ne možeš doći ni do običnog. Još se ponašaju kao da ti test vožnjom čine ne znam šta, a u stvari ti njima ostavljaš pare.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
M.M. hvala.
Mogao si to i odmah napisati, sta se stidis da napises ko nema auto pa moram da te ubedjujem. Sad aDrei isto napise pa lepo znas koji dileri izlaze u susret a koji ne.
Mogao si to i odmah napisati, sta se stidis da napises ko nema auto pa moram da te ubedjujem. Sad aDrei isto napise pa lepo znas koji dileri izlaze u susret a koji ne.
Day Walker napisao:
Jedino bi bilo lepse da ima i kozni volan

methane.master napisao:Još se ponašaju kao da ti test vožnjom čine ne znam šta, a u stvari ti njima ostavljaš pare.
Sent using Tapatalk
Upravo to, odos nasih dilera prema potencijlanom kupcu je 0.
Inace, bio na sajmu, nista specijalno, sve sto moze da se vidi na ulici je tamo i izlozeno. Mercedes se po mmeni najvise potrudio.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Bez namere da nekog uvredim, svako ima svoje mišljenje i stav o ovoj manifestaciji, ali mi je malo neverovatno da neko voli automobile, a sajam doživljava kao ništa posebno. Imati priliku videti toliko automobila na jednom mestu je po meni već nešto posebno, a pogotovo što se u maltene svaki može ući, pogledati, dobiti mnoštvo informacija. Nema veze da li ste kupac ili ne, koju marku više ili manje volite, prosto, ko dođe i vidi uživo AMG GT, S Coupe, Maybach, 4C, SIN R1 GT, Golf R, TT Coupe, 500 Abarth, F-Type, X5 M, Cooper S, pa i novi 500X, Superb i Fabiu, Mondeo, Espace... sigurno nije ostao ravnodušan.
Jasno je da beogradski sajam automobila nije u rangu velikih sajmova, ali znam da je Delta htela da doveze Type R međutim to nije bilo moguće iz tehničkih razloga, a pored toga to košta zaista puno para što je u današnje vreme preveliki zalogaj svima. Opel je obećao da će dovesti Karl direktno iz Ženeve, što bi i uradili, ali kad su saznali cenu i napravili kalkulaciju, obzirom da se Karl proizvodi u Južnoj Koreji, cena nije konkurentna i trenutno su odustali od tog modela za naše tržište. Tako da svako ima neku svoju muku, ali su se generalno svi potrudili i dali sve od sebe.
Jasno je da beogradski sajam automobila nije u rangu velikih sajmova, ali znam da je Delta htela da doveze Type R međutim to nije bilo moguće iz tehničkih razloga, a pored toga to košta zaista puno para što je u današnje vreme preveliki zalogaj svima. Opel je obećao da će dovesti Karl direktno iz Ženeve, što bi i uradili, ali kad su saznali cenu i napravili kalkulaciju, obzirom da se Karl proizvodi u Južnoj Koreji, cena nije konkurentna i trenutno su odustali od tog modela za naše tržište. Tako da svako ima neku svoju muku, ali su se generalno svi potrudili i dali sve od sebe.
Posetite www.garaza.rs !
Ja volim da odem i na Sajam automobila u NS, sta znam, bez obzira sto nije nesto reprezentativan. Kada sam medju automobilima meni lepo 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:

Posetite www.garaza.rs !
Cenim ja taj trud i rad, sada ga je najverovatnije bilo najvise jer je bilo i dosta noviteta, ali iskreno nas sajam nikad nisam dozivljavao kao nesto posebno, must go event. Ne znam kad odem ne osecam se prijatno, da mogu opusteno da sednem, da pogledam da vidim. Imam utisak da su svi u fazonu "pa jel bas mora da sednes, bas mora sve da zagledas, nemas ti te pare itd". Ja razumem taj stav, 90% posetilaca ne moze da priusti sebi nov auto, ti automobili idu posle u prodaju a svaku gresku diler placa.
Mene nervira.sto jedan dan dodjem u firmiranoj kosulji, fensi patikama i farmerkama, uvlace mi se u bulju, trce po kljuceve, a drugi dan u trenerci i gledaju me i ponasaju se kao da sam dosao da im se poserem u kola.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa ono, ima logike i osnova ako cemo realno...
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
A ja mislio da uglavnom ti u trenerkama i kupuju nove automobileXepoj87 napisao:Mene nervira.sto jedan dan dodjem u firmiranoj kosulji, fensi patikama i farmerkama, uvlace mi se u bulju, trce po kljuceve, a drugi dan u trenerci i gledaju me i ponasaju se kao da sam dosao da im se poserem u kola.
Sent from my Sony

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ok je sajam, ima šta da se vidi.
Cek sad da se okupi ekipa koja ne osudjuje ljude na osnovu toga sta nose ili voze pa krenu da se prave pametni
Bas me interesuje nova tura argumenata, vec sam otvorio prozor na sobi da se izvetre gluposti koje procitam.

Bas me interesuje nova tura argumenata, vec sam otvorio prozor na sobi da se izvetre gluposti koje procitam.