Citam i ne verujem. Ovog treba dodatno osuditi zato sto je glup kao panj. Sta on ispricao, ja da sam sudija jedva bi izdrzao da ne uradim jedan facepalm na sred sudnice.Delija napisao:http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Pocelo ... atora.html
– Posle stravičnog sudara, na trenutak sam izgubio svest, ali brzo sam se povratio. Flaša rakije koju je deda po meni poslao tati skotrljala se do papučica za gas i kočnicu. Usta su mi se osušila, osećao sam strašnu žeđ. Nagnuo sam flašu i popio trećinu litre, dok nisam osetio da je to alkohol – kazao je Vranić.![]()
Ne brže od života!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Ne brže od života!
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Mislis da je on to sam smislio 

- H4wkeye
Verovatno ne, ali opet, i da mu je advokat savetovao to da kaze onda je on jos ludji
Mislim, ko bi poverovao u takvu pricu? 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- H4wkeye
Ne radi slika, ne dozvoljavaju hotlink. 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ivan uzeo da nas za*ebava. 
EDIT: Pff, editovao je post.

EDIT: Pff, editovao je post.

- H4wkeye
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... karac.html
U teškoj saobraćajnoj nesreći u Dubočki kod Petrovca na Mlavi, dve osobe su poginule, a dve teško povređene. Poginulo je petogodišnje dete i muškarac star 75 godina, potvrđeno je RTS-u u požarevačkoj policiji.

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Dubočki kod Petrovca na Mlavi, dve osobe su poginule, a dve teško povređene. Poginulo je petogodišnje dete i muškarac star 75 godina, potvrđeno je RTS-u u požarevačkoj policiji.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Au, ne mogu da verujem da je Niva toliko razvaljena. Doblo je super prošao. Ne volim da pričam napamet, ali čisto sumnjam da je deda sa ćerkom i unukom u Nivi kriv nego se verovatno ovaj sa službenim Doblom precenio. Svi znamo kako voze ta dostavna vozila.
Strašno.
From HTC wia TT
Strašno.
From HTC wia TT
Posetite www.garaza.rs !
Šta znači noviji/bezbedniji auto.
Baš oko toga sam se raspravljao nedavno s par pacijenata koji su u fazonu to rusko,to jako,tenk,pocepa svakog.
t
Baš oko toga sam se raspravljao nedavno s par pacijenata koji su u fazonu to rusko,to jako,tenk,pocepa svakog.
t
Davno je radjen ceoni sudar Renault Modusa i Volvo-a nekog starijeg. Ispostavilo se da bi covek iz Modusa izasao samo sa blagim povredama nogu, a ovaj iz Volvo-a verovatno ne bi preziveo.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Da, tako nesto.
A ono cega ljudi nisu svesni, to je koliko su i male brzine zajebane... Mislim da ako savremeni auto udara sa 60 isto najebes kao u starijem sa 45-50 sto na prvi mah deluje malo ali zapravo je ogromna razlika...
A ono cega ljudi nisu svesni, to je koliko su i male brzine zajebane... Mislim da ako savremeni auto udara sa 60 isto najebes kao u starijem sa 45-50 sto na prvi mah deluje malo ali zapravo je ogromna razlika...
50 km/h i 60 km/h je velika razlika, iako ne deluje