Samo da te obradujem da sam juče menjao 1 brezon :-D Nije puko, ali su na početku otišli navoji, probali da očiste pa odustali. Brezon 350 din, rad 1/2 sata 1200 din, Agrohim u Nisu, skinuli stari bez problema. Meni 1. put, kažu sa su menjali na mnogo Hyundai-aOgi napisao:Servis UNO, here i come !!Ivancho uzima bolovanje, decko koji radi optiku ide tetki da odnese lek itd...
Letnje gume
Re: Letnje gume
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Letnje gume
Da pucaju jako lako. Srecem nije mi licno pukao ali dosta ljudi se zale sa Toyotama i Hyndai i Kia novijim vozilima.
Na Accordu novijem su meni 2 kom pukla. I to pre nego sto sam skontao da ce puci(tesko se odvija) potao vlasnika da li da nastavim ili ostavim jer ce verovatno puci.
Na Accordu novijem su meni 2 kom pukla. I to pre nego sto sam skontao da ce puci(tesko se odvija) potao vlasnika da li da nastavim ili ostavim jer ce verovatno puci.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Pisao sam u svojoj temi da mi auto proklizava u 4toj pri punom gasu, i da se kontrola proklizavanja pali na svako potapanje - ipak je bilo do guma, sa SportControl sada vise ni u 2oj pri punom gasu i mokrom asfaltu ne klizi, a osecaj ubrzanja je jos neverovatniji.
Vrlo udobna i upravljiva guma. Testirao malo nagla kocenja i skretanja po kisi, zaista se odlicno ponasa, nisam primetio nista neobicno.

Vrlo udobna i upravljiva guma. Testirao malo nagla kocenja i skretanja po kisi, zaista se odlicno ponasa, nisam primetio nista neobicno.

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Koje su matice imali ti na brezonima?dag81 napisao:Da pucaju jako lako. Srecem nije mi licno pukao ali dosta ljudi se zale sa Toyotama i Hyndai i Kia novijim vozilima.
Pitam jer sam maltretirao brezone kod mene na Corolli bar 10x više nego što je moguće u normalnoj eksploataciji i ne pokazuju znake potrošenosti oštećenja i sl, a lično nisam čuo nikog sa fabričkom maticom na fabričkom brezonu da se žalio
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Letnje gume
Sve su to nova auta od par godina, pa verovatno original.
Znam da mi je sef voznog parka iz Seracella kukao da su na noj Kii 2013. vec menjali 3kom.
Znam da mi je sef voznog parka iz Seracella kukao da su na noj Kii 2013. vec menjali 3kom.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Mi smo imali problema sa Hyui brezonima i to na 2 ili 3 auta, kod ostalih slabo (osim ako ih neko pre nije sredio).
Pa da nije bilo do guma, trebalo bi da imas neki auto od 7000cc i 950ks bez ikakve elektronike, da ti tako klize sa svakim potapanjem gasa u svakoj brziniMilos_kg napisao:Pisao sam u svojoj temi da mi auto proklizava u 4toj pri punom gasu, i da se kontrola proklizavanja pali na svako potapanje - ipak je bilo do guma, sa SportControl sada vise ni u 2oj pri punom gasu i mokrom asfaltu ne klizi, a osecaj ubrzanja je jos neverovatniji.![]()

SporCka guma, cipuje auto da kliza i u IVtoj 

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Proklizavanje mi je bilo bas problem, nisam mogao da uzivam u voznji i ubrzanju, kad treba da zalepi, on uspori. I da nije bilo do guma (sto je bilo nemoguce, kako i vi kazete), bio bih jako nezadovoljan.
Vazno da je problem resen, i da se auto ponasa onako kako zelim.
Sent from my Sony device
Vazno da je problem resen, i da se auto ponasa onako kako zelim.
Sent from my Sony device
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Nisam video nikad da je u servisu pukao brezon dok je kod vulkanizera redovna pojava.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Pravi samuraj samo jednom godišnje ostavi ključeve PiaRu menadžera servisa,a ne zija unutra i prebrojava brezone 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Jednom mi rekao jedan da su brezoni kod Hondi šuplji i da zato pucaju.
Tačno sam znao da nije do majstora sa šrafilicom već do prefinjenog brezona
Tačno sam znao da nije do majstora sa šrafilicom već do prefinjenog brezona
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ma nemoguće.
Pa ja sam uvek skakao po polugama, sa 120kg, na jugu, pa nikad nije pukao.
To je ipak nešto serijski. Možda uzimaju iz iste fabrike. Prijatelju je već dva puta pukao na jarisu, a pre toga na jugu za 20 godina nikad. Isti uslovi, isti majstori ...
Pa ja sam uvek skakao po polugama, sa 120kg, na jugu, pa nikad nije pukao.
To je ipak nešto serijski. Možda uzimaju iz iste fabrike. Prijatelju je već dva puta pukao na jarisu, a pre toga na jugu za 20 godina nikad. Isti uslovi, isti majstori ...