Zlatibor ili slična destinacija za vikend..
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Zlatibor ili slična destinacija za vikend..
Kad uracunas parking I ulaznice, izadje kao hotel od 30 evra
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Aquapolis je super i za decu i za odrasle. Kad si u hotelu imaš još jednom dnevno i ulaz u tihi welnes gde je zabranjeno deci. Ja sam u taj deo išao čim se otvori pošto se rano budim. Ulaziš u bazen, sve sija, sam si, osećaj kao da si milioner u vili sa privatnim bazenom. Kad se malo isplivam onda napravim krug po saunama, pa na doručak a onda sa klincima u onaj drugi veći deo. Tamo imaš i igraonicu, neki restorančić, par manjih sauna pored svih ostalih sadržaja. Mi smo tamo provodili bukvalno ceo dan od ujutro do uveče i nije nam bilo dosadno. Kad ti dosadi lejzi river ideš malo na spojene spoljašnje bazene, pa se vratiš na tobogane i tako u krug.
Ako se dobro sećam taj tihi welnes se inače doplaćuje, što čini hotel još povoljnijim ako želiš i to da koristiš. Još jedan benefit je što je hotel povezan toplom vezom pa iz sobe lepo ideš u bade mantilu. Ako odeš u vreme nekog našeg praznika računaj da ćeš više čuti srpski nego mađarski i da će biti malo gužva. U hotelu na recepciji odlično pričaju srpski. Jedina uslovno rečeno mana hotela je što je su za večeru uglavnom jela sa paprikom, pa nije lako probrati šta će deca da jedu. Od tad mi je ostala i nadrealna scena gde bend uz večeru izvodi internacionalne pop hitove, a između ostalog i neke starije domaće stvari. Plavi orkestar sa mađarskim akcentom je za pamćenje.
Ako se dobro sećam taj tihi welnes se inače doplaćuje, što čini hotel još povoljnijim ako želiš i to da koristiš. Još jedan benefit je što je hotel povezan toplom vezom pa iz sobe lepo ideš u bade mantilu. Ako odeš u vreme nekog našeg praznika računaj da ćeš više čuti srpski nego mađarski i da će biti malo gužva. U hotelu na recepciji odlično pričaju srpski. Jedina uslovno rečeno mana hotela je što je su za večeru uglavnom jela sa paprikom, pa nije lako probrati šta će deca da jedu. Od tad mi je ostala i nadrealna scena gde bend uz večeru izvodi internacionalne pop hitove, a između ostalog i neke starije domaće stvari. Plavi orkestar sa mađarskim akcentom je za pamćenje.
Ma jasno, nego smo vise u fazonu da sve pare damo na gorivo i sto vise obidjemo, za spavanje cemo lako 
Edit: Odgovor rakhilu

Edit: Odgovor rakhilu
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Ako se neko jos bude dvoumio za Aquapolis u Segedinu, ja dajem sve preporuke.. Bio sam 2 noci u hotelu a i par puta ovako na kupanje samo.. Sve je na odlicnom nivou..
Takodje je za preporuku i Ramada Resort u Budimpesti, jedino sto je dosta dalje za putovanje ali ako ste u prolazu.. Mada su tobogani bolji u Segedinu
Takodje je za preporuku i Ramada Resort u Budimpesti, jedino sto je dosta dalje za putovanje ali ako ste u prolazu.. Mada su tobogani bolji u Segedinu

Ja sam bio tu u Budimpesti na nekom takmicenju ergometara i mislim da je bas sjajno.
Segedin-Budimpesta je smesan put, sat vremena autoputa, po meni to nije neka prepreka. Ja bih isao 50-50 vremenski Segedin i Budumpesta, bolje dan dan nego dva u jednom.
Segedin-Budimpesta je smesan put, sat vremena autoputa, po meni to nije neka prepreka. Ja bih isao 50-50 vremenski Segedin i Budumpesta, bolje dan dan nego dva u jednom.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sad gledam cene, Ramada je lagano duplo skuplja od Forasa, 400 evra dva dana za par
Ja sam u Ramadi bio u nekom apartmanu od ~80 m2 koliko se secam, ako ne i vise. Cena je bila 120 ili 140 EUR po danu. Jedan od boljih smestaja u kome sam bio. Najvise me je odusevilo sto na spavacoj sobi ima "stakleni zid" kroz koji se gleda na parking tog apartmana.
Sa druge strane apartmana je spoljasnji topao bazen. Ako me put bude nosio u tom pravcu sigurno cu opet svratiti.
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Rakhile, ja sam tamo otisao, pobedio, dobio nagradu i vratio se 
Sve u svemu super je bilo.
Ako je cena tako visoka onda nista, mada ovo sto Markoni prica je ok

Sve u svemu super je bilo.
Ako je cena tako visoka onda nista, mada ovo sto Markoni prica je ok

-
Ja kad sam hteo da idem, bile su neke vikend akcije ali sve je bilo popunjeno a secam se da je cene bila skoro ista kao za Segedin.. Posle sam bio poslom na nekom seminaru, platio sam samo 10-11 eur koriscenje svih bazena..
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Nesto se razmisljam da za 1 maj odem na vikend sa porodicom. Hteo sam da se manem Zlatibora i mozda odem na Palic. Da li neko ima neku preporuku za smestaj (pogodan za bebu)?
Ja sam pre par godina bio, možda odem ponovo krajem maja
http://vilastars.palicinfo.com/
Nisam išao sa bebom
, ali verujem da možeš da uklopiš da ti daju neku zgodnu sobu. Ljudi su baš korektni, cene ok, imaju fino dvorište sa bazenom, doručak nije bio nešto, jedno jutro uzeli, posle se snalazili.
http://vilastars.palicinfo.com/
Nisam išao sa bebom

Ja sam naseo na Vučić marketing, i rezervisao Borsko jezero. Javljam utiske, ako ne odustanem.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
@jocas hvala ovo izgleda odlicno, prosledio zeni za aminovanje 

Lokacija je ok, nije baš blizu jezera, ali možeš kolima do Male gostione. Mi smo bili na nekoj konferenciji, nas osmoro, uzeli 3-4 sobe, sve je bilo super.
To nam je ionako bila baza da prespavamo.
Ako idem ove godine sigurno ću ponovo tamo.
To nam je ionako bila baza da prespavamo.
Ako idem ove godine sigurno ću ponovo tamo.
-
I samo da znas da ce Palic biti krcat za 1-2. maj jer se cela severna Vojvodina tu skupi 
Mala Gostiona ima super klopu tamo, a u centru idi u Boss ili neki od lokala pored jer ista je usluga u svima.

Mala Gostiona ima super klopu tamo, a u centru idi u Boss ili neki od lokala pored jer ista je usluga u svima.