Formula 1 - sezona 2015
Re: Formula 1 - sezona 2015
Bio bi opak po kiši. Ne bi hendikep bila Honda.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Vetel izveo ono što niko nije očekivao, sad da vidimo da li može sutra i da vodi posle prve krivine jer je Ferrari uvek bio dobar na startu
Usrao se Vettel Mercu u život.
God mode. Svaka čast.
Ovo mu je jedna od najboljih trka ikad, ako ne i najbolja. Skidam kapu.
God mode. Svaka čast.
Ovo mu je jedna od najboljih trka ikad, ako ne i najbolja. Skidam kapu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Cp6uH
- Kontakt:
Svaka čast Ferrari se vratio, Vetel vrhunski, a i Kimi posle loših kvalifikacija i problemom sa gumom na kraju 4. STR isto odličan
Fak jea.
Iako ne volim Vettela u principu, odlicna trka.
Raikonen je isto odlicno vozio. Bilo bi lepo da se on probije na podijum u narednoj trci
Iako ne volim Vettela u principu, odlicna trka.
Raikonen je isto odlicno vozio. Bilo bi lepo da se on probije na podijum u narednoj trci
Izbušena guma na najgorem mestu na stazi, čitav krug na 3 točka i 4 mesto preko 20 s ispred bottasa. I Kimi je imao izuzetnu trku.
Kako je Vetel napaljen na Ferari 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ferrari, Vettel, Raikkonen.

Sjajna trka.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Sjajna trka.

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Nisam gledao trku pa neću da pametujem, iako vidim da se ponovo potvrđuje moja teorija, ali imam neki mnogo bitniji utisak:
Zar je moguće da su toliko srgali formule da je sada razlika između prvog i osmog ceo krug? Generalno su nenormalne razlike i u kvalifikacijama i na stazi, ovi slabiji timovi bukvalno nemaju nikakve šanse više. Nekada se dešavalo da neko iz lošijeg tima super prođe, mislim da će se to desiti sada samo ako prvih 5 vozača izleti sa staze.
Zar je moguće da su toliko srgali formule da je sada razlika između prvog i osmog ceo krug? Generalno su nenormalne razlike i u kvalifikacijama i na stazi, ovi slabiji timovi bukvalno nemaju nikakve šanse više. Nekada se dešavalo da neko iz lošijeg tima super prođe, mislim da će se to desiti sada samo ako prvih 5 vozača izleti sa staze.
Treba da pratiš malo ozbiljnije i videćeš da nije tako. Prošla trka je bila dobar primer.
Ova sezona će biti interesantna.
Honda će takođe verovatno da uhvati priključak.
Moja prognoza je da će Hamilton da bude šampion, a da će Vettel da mu diše za vrat.
Ova sezona će biti interesantna.
Honda će takođe verovatno da uhvati priključak.
Moja prognoza je da će Hamilton da bude šampion, a da će Vettel da mu diše za vrat.
- Cp6uH
- Kontakt:
Aco stvarno nema potrebe komentarisati samo tabelu na kraju jer mnogo faktora utiče na istu, jer ja baš naprotiv mislim da je više konkurencije za bodove nego prošle godine i da je razlika manja
TT M7
TT M7
a bice jos manja kad se bude vozila u malo standardnijim uslovima. merc je po mom misljenju jos uvek ispred ferarija za par desetinki po tempu, danas su imali par gresaka u strategiji, mada je fetel svakako zasluzio pobedu, kao i ferari, tim se odlicno spremio, izabrao odlicnu strategiju, a fetel je odvozao odlicnu trku. koliko je drugacija situacija ferari vs merc nego prosle godine govori samo to da niko na startno ciljnom pravcu uz drs nije mogao da obidje ferari ispred, a prosle godine bi ih preskocili bez po muke.
u svakom slucaju, ima sanse da borba bude zanimljiva, zauber takodje moze da uhvati prikljucak, pa i red bul ako se saradnja sa renoom popravi...
meni je utisak trke ipak ferstapen, decko jos nema vozacku dozvolu
u svakom slucaju, ima sanse da borba bude zanimljiva, zauber takodje moze da uhvati prikljucak, pa i red bul ako se saradnja sa renoom popravi...
meni je utisak trke ipak ferstapen, decko jos nema vozacku dozvolu

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne treba od njih očekivati ništa do polovine sezone, a možda i celu sezonu...imaju 200ks manje od Mercedesa. Mislim da će to ipak biti na kraju dobra kombinacija.