2016 Mercedes-Benz GLE
Re: 2016 Mercedes-Benz GLE
Nista meni tu nije smetalo, meni je ta plastika duplo bolja od one lakir crne, kao na kineskim mini linijama, a u Bmw enterijeru mi je bio osetan nedostatak tastature. Isto mi fali i na novoj c klasi. Po meni to ozbiljno narusava ergonomiju, jer moras da vrtis tockic do svakog slova.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odlican je enterijer u GLE. Apsolutno nemam zamerke. Sedista su min 2x bolja od BMW-ovih komfort.
GLE kupe klot je ocajan, sa AMG paketom izgleda pristojno ali je X6 i dalje lepsi.
Kao celina Cayenne i dalje dominira...
GLE kupe klot je ocajan, sa AMG paketom izgleda pristojno ali je X6 i dalje lepsi.
Slazem se za sve, osim za x6, i to samo zato sto oba ne podnosim, pa ne bih mogao da ih stavljam u isto recenicu sa tom recju
Ali ajde, manje je ruzan 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Ne volim ni ja tu šabaniju ali pokušavam da objektivno komentarišem 

Sedista bolja od BMW-ovih comfort? E tu si se nesto preracunao...Floyd napisao:Odlican je enterijer u GLE. Apsolutno nemam zamerke. Sedista su min 2x bolja od BMW-ovih komfort.
U kom si ti sedeo? Ja sam u AMG verziji.
AMG isto 
Bolja su jbg.
Jesi li se igrao sa podešavanjima i masažerima?

Bolja su jbg.
Jesi li se igrao sa podešavanjima i masažerima?
Aj ne zezaj, nisu ni blizu 
Masazere nisam probao.

Masazere nisam probao.
Pa ne moze Lakiju nesto da bude bolje na nekom automobilu nego na Bmwu, pa makar crko 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Ovo mi liči na neku izdaju u Švajcarskim redovima? 

Floyd mu zabio noz u ledja i uvrnuo da ne zaraste 

stefanan napisao: i uvrnuo da ne zaraste

Kakvi ste vi spameri
Samo sam izneo svoje misljenje a svako ima pravo da se s tim slozi ili ne.
Najgora sedišta među SUV-ovima ubedljivo ima Grand Cherokee SRT. Jbt kao na klupi u parku da sediš

Samo sam izneo svoje misljenje a svako ima pravo da se s tim slozi ili ne.
Najgora sedišta među SUV-ovima ubedljivo ima Grand Cherokee SRT. Jbt kao na klupi u parku da sediš

Ajde sto se sad pravdas, stani cvrsto iza svoje reci. Pa nisi valjda samo Lakijev pomocnik u blacenju svega sem BMWa i Samsunga?
Ne kontam. I dalje stojim iza tvrdnje da su sedišta u Mercu duplo bolja od BMW komfort 

Pa to, ostani pri tome, nemoj odmah to je samo moje mišljenje 
Čim smo pomenuli da si rekao kontra od Lakija ti brže bolje da se opravdaš, a nemaš potrebe, znamo svi da ima svako pravo na mišljenje, kao i da nekad zbog ponosa neće reći svoje pravo mišljenje.

Čim smo pomenuli da si rekao kontra od Lakija ti brže bolje da se opravdaš, a nemaš potrebe, znamo svi da ima svako pravo na mišljenje, kao i da nekad zbog ponosa neće reći svoje pravo mišljenje.