Problem sa zadnjim senzorom

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Korisnikov avatar
Zmaj_pa
Reactions:
Pridružio se: 29 Jun 2013, 21:05
Garaža: Jaguar Xf 3.0dS
Kontakt:

Problem sa zadnjim senzorom

Post od Zmaj_pa »

Poz Ljudi........

Imam moglo bi se reci problem :))))Juce stavio letnje gume na Jaga i reko kad sam to obavio da odem do CarLoversa da mi operu auto odozdo posto je zimi odzvonilo......Tamo me ubede da ga operu spolja i navoskiraju....Ok rekoh posto sam dobio karticu neke popuste ajde.......Tamo su oni lepo oprali auto odozgo odozdo....navoskirali upicanili.....ja super zadovoljan.Platim zahvalim se i pun gas.Dodjem u garazu da se uparkiram odnazad pdc prijavi gresku...i iskljuci se.Ok nije prvi put posle puskiranja da pobenavi pdc tako da nisam puno obratio paznju....Danas odem u garazu da namazem kozu i napravim jedan krug...Kad opet neradi pdc.....Reko sad je vec osusio trebalo bi da radi......Obidjem oko auta i imam sta da vidim.....Zadnji senzor sa desne strane jedno cenat uguran u branik :besan: :besan: :besan:Probao sa svake strane da gurnem ruku da ga vratim,al nikako ne uspevam.E sad mi je malo muka da skidam ceo branik i da se zezam zbog toga nego sam mislio da zalepim neko parce plastike sa vrucim lepkom i da to malo izvucem napolje.....Al se bojim da ne ostetim lak.....Pa htedoh da pitam dali je to neko mozda radio i jel to uopste moze tako ili bolje se ne zajebavati?????
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Upomoc.....

Post od Geza »

Slikaj kad budeš mogao, lakše ćemo lupati glavu. :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ja sam imao isti problem sa senzorima na E klasi.

Mislim da nista neces postici s tim pokusajem izvlacenja. Nadji kako se skida suspleh ispod zadnjeg branika, ali ne bi trebao da ga ima uopste.
Na E mozes sa donje strane da pridjes senzorima. Ja sam ih skidao, i pravio ''zastitu'' tecnom plastikom, od tada je sve ok.
Unutra ga drze dve zabice, kapiram da je svuda isti sistem. Zato je verovatno i upao. A klasican problem je da ako zeza jedan senzor - ne radi ceo sistem.
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Meni se to desilo pre nedelju, dve - otvaraj branik - odnosno unutrasnje krilo. Na mom autu je bilo 5min posla iako sam mislio da ce mnogo duze trajati... I sve se jako lepo skinulo i lako vratilo.... I bas tako crnjak, samo jedan klik :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Zmaju, ne znam za koji si pominjao kozu - sad mi stalno ta slika u glavi :zbunjen:
Korisnikov avatar
Zmaj_pa
Reactions:
Kontakt:

Post od Zmaj_pa »

Skidanje branika je pita:)))Mislio sam da mogu da skinem blendu oko auspuha pa da pridjem senzorima....ali blenda ide dole tek kad je branik dole.A za skidanje branika moram Da skinem obloge gepeka,izvadim obadve stop lame cetera und cetera....previše.Probacu sa vrućim lepkom....dobio sam jednu plastiku koju cu da zalepim za senzor i alat koji se kači na tu plastiku....Inace to se koristi za izvlačenje udubljenja od grada na autima....lepak 1000% neoštećuje lak.Nadam se najboljem :) :) :)Za vikend očekujte javljanje sa rezultatom.
Ah da to izgleda ovako:
Slika
Korisnikov avatar
Zmaj_pa
Reactions:
Kontakt:

Post od Zmaj_pa »

Slika
Odgovori