Hot hatch
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Re: Hot hatch
jel cupra ima BorgWarner turbo ?

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
@Markoni:
postoji li neka razlika izmedju verzije od 240 i 265 ks? oprema, kocnice ili nesto trece?
ako je samo "remap" u pitanju je stvarno svejedno...
postoji li neka razlika izmedju verzije od 240 i 265 ks? oprema, kocnice ili nesto trece?
ako je samo "remap" u pitanju je stvarno svejedno...
Remap samo, jedino nisam siguran za intercooler. Vrlo verovovatno je na Cupri R intercooler kao na S3.
Cupra R je dolazila sa 19 felnom, Cupra sa 18, i to je to. Ne mogu da se setim da li je Cupra imala XDS, sistem koji imitira LSD, i koji se nije tako lose pokazao u praksi.
Kvcali, turbo je Garret koliko me secanje sluzi. Generalno sa njim Cupra moze da ide do oko 360 KS. Za vise od toga potrebno je napraviti hibrid, ili preci na vecu.
Tapatalk Post
Cupra R je dolazila sa 19 felnom, Cupra sa 18, i to je to. Ne mogu da se setim da li je Cupra imala XDS, sistem koji imitira LSD, i koji se nije tako lose pokazao u praksi.
Kvcali, turbo je Garret koliko me secanje sluzi. Generalno sa njim Cupra moze da ide do oko 360 KS. Za vise od toga potrebno je napraviti hibrid, ili preci na vecu.
Tapatalk Post
https://www.youtube.com/watch?v=Fv0VYbRiIkc
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Gledam koliko mi je ruznija kada nema prag i one druge felne. Ove su mi nekako vise za hatch.
Ja bih bas ovakvu.

Ja bih bas ovakvu.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne volim karavane ali ovo je super za ljude kojima je jedina mana C segmenta mali prtljažnik.
Markoni napisao:Remap samo, jedino nisam siguran za intercooler. Vrlo verovovatno je na Cupri R intercooler kao na S3.
Tapatalk Post
Jeste R ima IC I XDS i ponekad bolju opremu ( nije pravilo naravno ). Imao je brat takvu cupru R i avto je OK ali tvrd ko kamen na 19 cola...
Šta se ležanja i zabave tiče, focus je tu ispred Cupre, a mazda ima probleme sa torque steerom ( Imaju i neki drugi ali mazda se tu ističe u toj generaciji ), u stvari mazda je nekakva posebne vrste "životinja", nije uglađeni alrounder nego je stvarno pobesnela neudobna divlja životinja...ko voli takav stil onda samo i izključivo mazda, ali to nije za svaki dan....tu su drugi daleko bolji.
https://youtu.be/zBSwYcenjcI
Koliko su meni dosadni ovi "novi HH", sa DSG i slično, ko kompjuterska igrica, sa njima bi i moja majka, koja nema izpit, mogla da draguje
Ne leti direktno na audi da ne bude svađe, meni je novi RS3 vrhunski, ali pre svega zbog motora, da ima ručnji menjač to bi bilo to

Ne leti direktno na audi da ne bude svađe, meni je novi RS3 vrhunski, ali pre svega zbog motora, da ima ručnji menjač to bi bilo to