Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Bas divno!
Pre neko jutro isao za Zemun starim putem,od centra Batajnice do "cuvenog" nadvozanjaka totalni kolaps!
Naredjali se gradski autobusi,sleperi... automobili se ubacuju iz sporednih ulica!

Pre neko jutro isao za Zemun starim putem,od centra Batajnice do "cuvenog" nadvozanjaka totalni kolaps!
Naredjali se gradski autobusi,sleperi... automobili se ubacuju iz sporednih ulica!

Nisi prolazio juče popodne, kolaps 

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa ne bi trebalo da je zbog toga,udes je bio "gore" na obilaznici koja vise (zahvaljujuci nasim putarima) nije povezana sa Batajnicom. 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nemoguce da je kolaps, pa kako je to moguce da se desi na takvom gradjevinskom dostignucu napravljenom upravo da bi se izbegli kolapsi.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Sta ima novo kod Stavice na ibarskoj?
Zna li neko razlog iz kojeg je ono skretanje na obilaznicu oko BG, napravljeno tako, da krajnja desno traka produzava pravo, i provlaci se ispor puta za obilaznicu? Em sto deluje zbunjujuce, em sto je skuplje za napraviti. Zar nije moglo samo da se skrene desno?
Mislim naravno na skretanje sa autoputa iz pravca Sida.
Mislim naravno na skretanje sa autoputa iz pravca Sida.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Misliš na isključenje za za grad, a pravo se nastavlja obilaznica.
Pravo da ti kažem, ne znam da li je skuplje ili ne i kako je moglo drugačije, a zbunjujuće mi je bilo ispočetka. Sad mi je nekako logično, jer u principu obilaznica je nastavak puta, tj. onome ko ide prema Nišu, Skoplju, Atini, njemu je ok da bude pravo. Mi koji se isključujemo za BG, treba da idemo negde u stranu.
Pravo da ti kažem, ne znam da li je skuplje ili ne i kako je moglo drugačije, a zbunjujuće mi je bilo ispočetka. Sad mi je nekako logično, jer u principu obilaznica je nastavak puta, tj. onome ko ide prema Nišu, Skoplju, Atini, njemu je ok da bude pravo. Mi koji se isključujemo za BG, treba da idemo negde u stranu.
Posetite www.garaza.rs !
Da ima logike i ta prica, medjutim ovi sto se iskljucuju ka BG, ostaju na autuputu i dalje, a ovi desno prelaze na motovej ili kako ga zovu 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Neverovatni su novinari...
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/326670 ... ta-Stefana
Zbog radova u Bulevaru Despota Stefana?
Pa most se raspada i zatvorena je traka na mostu (spojnica se razlabavila, paizmedju dva dela mosta postoji visinska razlika od 15ak cm - u drugoj traci niej toliko strasno, pa se i dalje pusta saobracaj).
Radova nema, ukoliko nisu startovali od malopre, samo je zatvorena traka.
Dok ovo ne srede, bice kolapsa svaki dan...
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/326670 ... ta-Stefana
Zbog radova u Bulevaru Despota Stefana?
Pa most se raspada i zatvorena je traka na mostu (spojnica se razlabavila, paizmedju dva dela mosta postoji visinska razlika od 15ak cm - u drugoj traci niej toliko strasno, pa se i dalje pusta saobracaj).
Radova nema, ukoliko nisu startovali od malopre, samo je zatvorena traka.
Dok ovo ne srede, bice kolapsa svaki dan...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Evo i slike Pancevackog mosta:

Neću skoro na Pančevac 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Kaćki most zatvoren do 6. avgusta
Kaćki most biće od 7. juna do 6. avgusta potpuno zatvoren za saobraćaj zbog radova.
Saobraćaj će se odvijati preko paralelnog desnog mosta prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.
Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.
Kaćki most biće od 7. juna do 6. avgusta potpuno zatvoren za saobraćaj zbog radova.
Saobraćaj će se odvijati preko paralelnog desnog mosta prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.
Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.