Brisači
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Brisači
Da li neko slučajno zna gde mogu da nađem Champion brisače? Na par mesta gde ih je ranije bilo više ih nema. 

Širim haos!
Koliko ja znam Shopinvest radnje. Ja sam tamo kupovao ranije, sad predjoh na Bosch.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- methane.master
Kod mene najbolje od svega zamenskog što sa stavljao. Nije kao fabrikana, ali radi pos'o nešto duže od ostalih.
Sad kad su rikavela i dalje dobro brišu, ali su počeli da škripe. Verovatno će sve biti okej preko leta, ali pred zimu će morati zamena.
Generalno kod brisača mi se čini da ih ubije starost, koristili ga ili ne, bio napolju ili u garaži. Imam garažiran auto, često sam na autoputu gde ugasim brisače po kiši, i opet izgube elastičnost.
Sad kad su rikavela i dalje dobro brišu, ali su počeli da škripe. Verovatno će sve biti okej preko leta, ali pred zimu će morati zamena.
Generalno kod brisača mi se čini da ih ubije starost, koristili ga ili ne, bio napolju ili u garaži. Imam garažiran auto, često sam na autoputu gde ugasim brisače po kiši, i opet izgube elastičnost.
Ja takodje Bosch.
Neki kineski Bear za E klasu su oko 1800, a Bosch 2400. Mislim da nema svrhe uzimati jeftinije.
Neki kineski Bear za E klasu su oko 1800, a Bosch 2400. Mislim da nema svrhe uzimati jeftinije.
- methane.master
Ja sa Amazona, ali eto nove nisam poručio jer su mi zabranili da poručujem na hotel u Nemačkoj stvarčice. Je'l ima na Aliju?
- methane.master
Ipak bi mi trebalo u ovde, u radnji. Mnogo mi da čekam sa neta, a ne znam ni kolika je razlika u ceni. 

Širim haos!
Trigema, na Vracaru, kucaj na gugletu naci ces ih. Skuplji su od Championa, u mom slucaju i 20% ali se nadam da ce biti bolji. Sa obicnim Champion sam prezadovoljan, brisu vec 3 god. na Z10. A na Altei recimo nisam jer su u prvoj godini krenuli da brljave. Ona nosi one Aero ku*ac palac.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- methane.master
Lav Auto je imao dobar izbor.
- methane.master
Da, na Vracaru. Magacin im je negde na Batajnickom. Mozes i tamo da uzmes, ali kapiram da ti je lakse da donesu na Vracar.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Gde si uzeo?NexT napisao:Ja takodje Bosch.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Napisao je i Markoni,
Trigema se zove firma.
http://www.trigema.rs/
Daju uvek opciju da uzmes na Vracaru ili u Zemun polju.
edit:
Poskupeli su u medjuvremenu, ja sam to pre dve god uzimao. Sad su 1600/kom. Ali na E idu najvece, 2x650mm, mzoda je za C jeftinije.
Sad cu da vidim i za Viano, pa da trazim popust na kolicinu
Trigema se zove firma.
http://www.trigema.rs/
Daju uvek opciju da uzmes na Vracaru ili u Zemun polju.
edit:
Poskupeli su u medjuvremenu, ja sam to pre dve god uzimao. Sad su 1600/kom. Ali na E idu najvece, 2x650mm, mzoda je za C jeftinije.
Sad cu da vidim i za Viano, pa da trazim popust na kolicinu